BIOEVER krim seribu satu kegunaan

BIOEVER

Mengapa Bioever? Apakah maksudnya?
Bio berasal daripada perkataan biologi.  Krim ini memang bertindak secara biologi.  Tindakannya yang amat cepat iaitu bermula daripada saat pertama sapuannya ke kulit kita.  Memang menakjubkan kerana teknologi nano krim ini.  Partikel sel-sel krim ini terus menyerap dan bekerja menjalankan tugasnya. 
TUGASNYA yang pertama, melancarkan perjalanan darah.  Darah yang selama ini mungkin tersekat dengan kolestrol, lemak viscerol dan seumpamanya akan bergerak lancar dalam tubuh.  Setiap sapuan di bahagian nadi terdekat akan meransang kawasan sekitarnya dan merebak ke seluruh tubuh melalui pengaliran darah.
Kedua, fungsinya menyahtoksin sel-sel dalam  tubuh atau detox sel dalam tubuh.  Bahan toksin sebenarnya menggalakkan pertumbuhan sel-sel jahat seperti sel kanser.  Bahaya, bukan?  Namun, bioever boleh bertindak menyahkan toksin melalui pembuangan najis dan bahan perkumuhan.  Apabila toksin tiada, sel kanser akan dimatikan.
Ketiga, memperbaharui sel-sel dalam tubuh.  Sel-sel yang mati atau tidak aktif akan diransang dan dibiakkan.  Ini akan menggantikan sel mati.  Dengan ini tubuh sentiasa di'mudakan'.
Fungsi keempat, Bioever boleh meningkatkan metabolisme tubuh.  Tubuh yang kembali muda akan mula aktif berpeluh dan kita akan lebih sihat berbanding sebelumnya.  Fungsi Bioever yang seterusnya adalah membaiki masalah hormon.  Ketidak-seimbangan hormon akan menyebabkan masalah lain seperti masalah gangguan pada fungsi organ dalam tubuh.  Kita tahu, setiap organ dalam tubuh ada tugasnya.  Jika organ gagal menjalankan fungsinya, tubuh akan mendapat penyakit.  Sel-sel jahat (kanser) mula berkembang.
BIOEVER bertindak secara terus dengan biologi manusia. Perkataan ever adalah kerana tindakannya yang berterusan dan terus ke tubuh kita.

Rumusannya yang aktif menukangi tubuh kita dari dalam.  Itulah kehebatan krim yang dapat menyelesaikan masalah tubuh.  Ya, tubuh kita semua memerlukan bioever.  SEMUA! ia memang krim serbaguna wajib ada di dalam setiap rumah...  kita memerlukan BIOEVER selagi tubuh kita berfungsi secara biologi dan belum digantikan dengan anggota robotik. 
Share:

Tiada ulasan:

Lain-lain berita

  • Dalam perubatan tertentu serta ubat-ubatan (seperti antibiotik) boleh mengubah keseimbangan tubuh badan ianya antara penyebab kepada masalah seperti angin,...
  • Set kanser Perkongsian kisah benar seorg penghidap kanser otak. Dengan usaha ikhtiar dan merawat penyakit beliau ,kini sudah sihat . Produk yg membantu be...
  • Mereka yang mempunyai berat berlebihan disyorkan mengurangkan berat beransur-ansur sehingga mencapai BMI sihat iaitu antara 18.5 hingga 24.9 dengan sasaran...
  • Memerlukan khidmat kami untuk sesi penerangan dan khasiat produk kepada anda atau rakan-rakan anda sila berhubung dengan kakchah atau abg man untuk temujan...

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog