Translate

8 Disember 2012

BAHAYA obses cantik

Pemilihan produk atau cara untuk cantik perlulah berhati-hati.   Individu yang obsses mahu cantik kadang-kadang memilih jalan yang singkat.  usah bercakap tentang syukur.  mereka tidak tahu apa itu bersyukur.  Ya, bagi yang Islam, kita diajar bersyukur.  Anugerah yang ada harus dijaga bukan mengubahnya menjadi yang lain.  Tidak salah kita memelihara kecantikan.  Tua memang datang, tetapi biarlah kita tua dengan sihat.  wajah cantik akan terserlah jika tubuh dan kulit sihat.
mari kita lihat pembedahan plastik yang tidak berjaya... di SINI.
mengerikan bukan?
Mari kita gunakan produk yang selamat... http://www.youtube.com/

di bawah ini adalah individu yang 'berjaya' membuat pembedahan plastik tetapi gagal mendapat kecantikan asal, apatah lagi nak lebih cantik...

Paris Hilton sangat cantik pada asalnya.  Sayangnya dia mahu lebih cantik lalu dia memilih untuk mengubah wajahnny dengan pembedahan.  Akhirnya, begitulah wajah yang dia dapat.  Ingin dan mahu cantik, tidak mengapa.
Namun, jangan taksub!

Amanda Lapore

Hang Mioku.  Korea


tak payah buat pembedahan pun boleh cantik.  kita jaga saja dengan produk baik.  Pilihlah produk yang selamat dan ada pengiktirafan.  Nuskin memang boleh dipercayai.

0 ulasan:

FACEBOOK SHARE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengikut

Google+ Followers

* Produk minuman adalah dikategorikan sebagai makanan. Oleh yang demikian, produk ini dikawal oleh pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Produk makanan dan minuman tidak perlu berdaftar dengan KKM

** Secara umumnya, amalan gaya hidup sihat melalui pengambilan diet yang seimbang serta senaman yang bersesuaian merupakan cara yang terbaik bagi menangani masalah berat badan berlebihan.


*** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.