BISNES MOBAIL SPA

Rawatan galvanic body spa.  Anda pasti terpukau dek kehebatan  tindakan mesin mobail yang boleh bertindak memecahkan lemak di bahagian abdomen dan juga peha. 
Yuollssss
tahu tak bisnes kecantikan adalah bisnes yang paling untung buat wanita!  Sebab?
Sebab utama, bisnes mestilah dapat duit (untung).  Sebab penting, anda dapat jadi cantik. Oh, apakah yang paling disukai wanita kalau bukan cantik bergaya.Bisnes apa yang sesuai dengan kecantikan.  Bisnes kecantikan. Nak buka spa.  Bisnes spa dapat menyediakan rawatan wajah dan tubuh agar wajah sentiasa cantik.  Semua perempuan mahu cantik ya.

Apa persediaannya?
Pergi kursus - mesti dapatkan sijil.  Bagaimana nak buat rawatan kepada orang kalau tidak ada kemahiran?

Seterusnya beli peralatan spa
peralatan spa begini harganya berapa ya.  


spa yang lengkap  
peralatan spa lagi
membeli peralaaatan spa yang seegini pastinya memerlukan modal yang agak banyak.  ribu riban jugalah.

Setelah ada modal utuk peralatan, tempat menjalankan bisnes yang sesuai mesti dicari.  Hmm.. kenalah fikir tentang sewanya.  Modal berapa pula ya?


Seterusnya, setelah semuanya ada, mesti ada pekerja.  Ya, buka spa apa tidak ada pekerja.  sekurang-kurangnya mestilah ada seorang.  Hah... kalau tak mampu, gajikanlah diri sendiri tanpa gaji (hihihiih)

Nak bisnes mestilah serius.  Saya pernah buat kaji selidik tentang modal membuka spa ni... Sekurang-kurangya mesti ada RM10000.  Itu kalau nak buka spa yang berkala kecil dengan tawaran rawatan yang menggunakan produk murah. Jangan mimpi nak guna produk mahal ye, sebab bagaimana pula kita nak caj pelanggan?

Sebenarnya... nak buat bisnes spa boleh saja bermodal seredah RM1XXX.  Itu modal untuk membeli peralatan mobail.  Ah, jangan pandang sebelah mata dengan bisnes mobail spa ya.  Bisnes ni boleh 'masyukk' tau!
dengan hanya menggunakan peralatan ini, anda dapat membuat rawatan wajah anda sendiri dan juga memulakan bisnes mobail spa.  Ia adalah pelaburan yang sangat menguntungkan.  jika anda biasa mendapatkan rawatan spa, anda sudah  bolehh melakukannya sendiri di rumah dengan adanya mesin ini.  

berbalik dengan persediaan anda sebagai pakar kecantikan mobail spa...

Modal kecil... 
Kemahiran zero.  Boleh buat? Boleh! Cuma perlu ambil tahu bagaimana hendak mengendalikan mesin spa.  Ah, itu bisa diajar.  Dalam utube pon ada. Sayapun boleh ajarkan.

Premis perniagaan?  Tak perlu premis atau tempat.  Pergi ke mana saja, rawatan boleh dibuat di kedai mamak (hmm boleh ke), di pejabat, di surau atau di mana-mana sahaja.  sambil duduk pun boleh, sambil berdiri pun boleh buat rawatan.  begitu mudah.  Masa yang diambil tidak lama.  Rawatan galvanic spa cuma memakan masa sekitar 10 ke 15 minit. Dan, kesannya sangat hebat.  Siapa taknak buat rawatan dengan produk berkualiti dan berkesan?  Mudah, masa singkat, sangat berkesan, sangat ekonomik!  NU SKIN. bukan calang-calang jenamanya.  bertaraf dunia yuu... malahan ia merupakan syarikat gergasi yang mengetuai teknologi anti penuaan di dunia!

Oleh itu, sesiapa yang berminat dalam bisnes spa mobail, bolehlah menghubungi saya.  
Trend sekarang, semuanya nak mudah.  telefon semakin kecil.  tv makin kecil.  komputer makin kecil.  semuanya canggih.  Kini muncul teknologi terkini dalam bidang kecantikan.  mesin mobail galvanic spa. Mesin kecil yang fungsinya sangat besar.Ada satu lagi mesin spa yang hebat khusus untuk tubuh.  Mesin galvanic body spa.
inilah mesin dan gel yang digunakan untuk rawatan badan.  Nak kecilkan perut, pinggang dan peha, boleh gunakan mesin ini.  Ia memang berkesan.  Orang sekeliling pasti terkejut dengan hasilnya.  Biarkan mereka cemburu!!

Jika anda berminat mahu memulakan bisnes, anda boleh hubungi saya untuk bertanya lanjut.  Ayuh, cepat hubungi saya!  telefonlah saya 0126448260

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog