G3 -Makanan tambahan untuk kesihatan mata dan kesihatan keluargag3 adalah jus nutrien padat buah dari GAC bernilai "Super Fruit". Formula g3 telah dibangunkan dengan 3 tambahan Lycium super buah-buahan Cina, Siberia pineaple, dan Cili fruit - yang sinergistik (bertindak bersama) memberikan manfaat yang sudah diketahui.

Buah GAC dianggap sebagai "buah-buahan dari syurga" kerana kepekatan yang lebih tinggi nutrien daripada buah-buahan dan sayur-sayuran konvensional. Sebagai contoh, GAC mempunyai lycopene 70x lebih daripada tomato dan 10x lebih beta karotenoid daripada lobak.

Chinese lycium mengandungi antioksida seperti flavonoid, lebih beta-karotena daripada lobak, dan vitamin C. Ia adalah kaya dengan Vitamin A, B1, B2, B6, dan E, serta asid amino, polisakarida, dan asid lemak. Lycium sangat menakjubkan kerana kaya dalam Zeaxanthin, karotenoid yang perlu untuk melindungi kesihatan mata. Ia mempunyai 40 x lebih Zeaxanthin daripada jagung.


Siberia pineaple secara rasminya tersenarai di "farmakope China" pada tahun 1977. Farmakope Cina (buku yang mengandungi senarai ubat/penawar), ia diiktiraf bagi sifat-sifat berikut: membantu penghadaman, meningkatkan stamina & tenaga dan menggalakkan kesihatan.

The berries of Siberian Pineapple menjadi sumber yang sukar ditandingi karotenoid semulajadi , tocopherols, vitamin C dan flavonoid. Mereka juga kaya dengan vitamin beberapa yang lain, termasuk B1, B2, dan vitamin K. Tambahan pula, beri mempunyai kandungan yang amat tinggi asid phytosterols dan lemak.

Cili fruit mengandungi Vitamin C yang merupakan 60 kali lebih daripada oren! ia juga dikenali sebagai "Raja Vitamin C".

SIAPA PERLUKAN G3?
g3 adalah sempurna untuk semua orang dalam keluarga dari 9 bulan hingga 99 tahun.  
Ia diperlukan juga oleh mereka yang kurang mengambil sayur-sayuran dan buah-buahan untuk meningkatkan khasiat buah-buahan dan sayur-sayuran
Mereka sering terdedah kepada kerosakan radikal bebas bagi menjaga sistem pertahanan semulajadi badan

Dan mereka yang berminat dalam meningkatkan pertahanan rangkaian antioksidan mereka.

Mengapa lipocarotenes ™ penting?
Lipocarotene (yang signifikan dari rantai asam lemak yang panjang (7-10% dari berat tubuh) ditemukan dalam biji dan daging buah gac) adalah matriks karotenoid dan asid lemak yang membolehkan penyerapan secara efektif dan pengangkutan nutrien yang penting kepada tubuh. Dari total jumlah lemak yang ditemukan dalam gac, 69% adalah asam lemak tak tepu  dan 35% dalam bentuk asid lemak tak tepu ganda. 

Berbanding dengan beta-karotena yang terdapat dalam sayur-sayuran hijau gelap, beta-karotena daripada buah GAC bertindak untuk menjadi lebih mudah diserap, mungkin kerana pelepasan khasiat yang lebih cekap molekul terikat dari matrixes GAC dan kehadiran asid lemak dengan rantaian panjang dalam membran benih dan pulpa.

Bolehkah pesakit kencing manis mengambil g3?
g3 adalah jus buah-buahan 100% semulajadi tanpa gula tambahan. Pesakit kencing manis boleh mengambil g3 sebagai sebahagian daripada diet yang sihat. Ia adalah mudah untuk Pesakit kencing manis untuk menggabungkan g3 ke makan atau sebagai snek apabila mengikuti senarai Pertukaran kencing manis Persatuan Dietetik Amerika. Berdasarkan kandungan kalori dan karbohidrat, tiga (3) auns bendalir g3 akan menyamai satu (1) buah-buahan pertukaran, atau satu (1) auns bendalir akan sama 1/3 buah pertukaran. Sebagai perbandingan, satu (1) buah-buahan pertukaran juga sama pisang kecil, pic sederhana, atau empat (4) fl oz jus oren.Adakah g3 selamat untuk Vegetarian?
g3 tidak mengandungi mana-mana bahan-bahan haiwan, dan tidak ada bahan-bahan haiwan ditambah kepada produk. Kawalan kualiti 6S kami proses 6S memastikan bahawa produk kami adalah selamat dan bahawa tiada pencemaran silang berlaku di kemudahan pembuatan.

Formula g3 adalah jus 100% semulajadi dengan pigmen buah-buahan yang banyak secara semula jadi berlaku. Ini variasi warna sedikit dan konsisten tidak menjejaskan kualiti produk atau manfaat kesihatan. Jangan dedahkan kepada cahaya matahari atau dipanaskan secara.  Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.  ia boleh berlaku perubahan warna atau rasa. Ini adalah kerana g3 tiada bahan pengawet.  Malah, ia adalah satu petunjuk bahawa kita tidak menambah apa-apa bahan-bahan tiruan untuk topeng variasi semulajadi. Ciri yang paling ketara g3 adalah hakikat bahawa seperti semua produk Pharmanex, g3 mesti lulus Proses Kualiti 6S ketat, termasuk standardisasi, yang memastikan manfaat kesihatan yang konsisten. g3 adalah standard bagi antioksidan, seperti vitamin A (beta-karotena) dan kandungan vitamin C, dan diproses di bawah keadaan terkawal untuk memastikan ketulenan, potensi, dan keselamatan.

CARA Menggunakan
Goncang sebelum menggunakan, untuk memastikan campuran yang betul lipocarotenes ™.
Kerana g3 adalah 100% jus asli, anda boleh notis pemisahan pulpa dan lipocarotenes dalam botol anda g3, hanya goncang sebelum memakan.
Produk kami adalah disahkan Halal.
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog