NUSKIN 180 anti-aging therapi system

Sistem premium 
Nu Skin menghasilkan sistem premium,yang digabungkan dengan peralatan inovatif dan formulasi yang terbukti secara scientific,menghasilkan rangkaian produk ekslusif untuk membantu anda menjadi lebih sihat,cantik kulit lebih berseri dan lebih muda pada masa kini dan masa hadapan. Sasaran penguna yang berusia 25 tahun ke atas atau usia 40 an ke atas.  

Harga pasaran satu set RM1xxx.  NU SKIN 180

Kulit lebih muda dengan hanya seminggu.Di reka khas untuk membaik pulih penampilan ketara kesan penuaan,sistem yang terbukti berkesan ini mampu menghapuskan garis halus dan kedutan,memperbaiki tekstur kulit,mensekatakan tona kulit agar kelihatan muda dan remaja.

setiap produk dalam rangkaian ini mempunyai manfaat tertentu yang telah terbukti secara klinikal dapat menentang kesan penuaan biologi dan persekitaran.

kajian klinikal lapan minggu nu skin 180

kajian yang dijalankan baru2 ini mendapati perubahan positif terhadap kulit 50 orang peserta.setelah lapan minggu,kesemua mereka menunjukkan keseluruhan pada keserian wajah,-mempunyai keempat2 ciri yaang diukur oleh Pro Derm.menurut laporan penguji klinikal,peratusan peserta yang menujukkan perubahan positif melalui ciri2 individu adalah sperti berikut.

kepudaran 60%
liang roma 70%
kedutan 80%
tekstur 100%

NU SKIN ANTI AGING SKIN THERAPY SYSTEM terbukti secara klinikal membantu memperlahankan kesan penuaan dan membaik pulih penampilan keseluruhan kulit dalam masa 7 hari .

Produk 1. Nu skin 180 Face Wash (125ml) 


Membersih kesani tanda-tanda penuaan alam sekitar. Nu Skin 180 ° ® Face Wash mengandungi 10 peratus aktif, mujarab vitamin C, menjadikan ia salah satu pembersih anti-penuaan yang paling luar biasa. Tahap vitamin C adalah yang berkesan terhadap tanda-tanda penuaan pelbagai faktor. Ia mensasarkan jeragat usia dan perubahan warna kulit wajah, formula kaya berkrim ini membantu kulit menyokong pengeluaran kolagen untuk mengurangkan kedutan dan meremajakan kulit. Rawatlah kulit anda untuk pembersihan anti penuaan yang tepat  dan kulit akan terasa segar, berkulit bersih dan lebih muda.


Harga RM232. harga borong RM163


hubungi 0126448260


2.  Nu Skin 180 skin mist (100ml)


Lindungi kulit anda. Ciri-ciri di-dan tri-peptida daripada protein beras dihidrolisiskan, Kulit Nu 180 ° ® Kabus Kulit melindungi masa depan kedutan dan kehilangan ketegasan. Ekstrak Cendawan menapis dan mengetatkan liang roma anda, HMW menenangkan kompleks dan melindungi kulit. Jadikan kesihatan kulit anda segar lembab  dengan Nu Skin 180 ° ® semburan mist.


Cara guna: pakai selepas mencuci wajah atau sembur sahaja bila-bila masa untuk memberi kesan 


Harga RM232.  harga borong RM163

3. Nuskin 180 sel renewal fluid


Songsangkan pergerakan masa dengan aplikasi tanpa kerengsaan. Peratus kepekatan asid polyhydroxy (PHA) gluconolactone membuat pembaharuan sel secara lembut namun berkesan mempercepatkan pembaharuan sel, memberikan perlindungan antioksidan, dan meningkatkan penghidratan kulit untuk melicinkan tekstur dan mengurangkan kemunculan garis dan kedutan. Isoflavon soya meminjamkan sokongan dengan menggalakkan pengeluaran protein kulit dan menghalang enzim yang memecahkan mereka ke bawah. Hidupkan kulit anda dengan Nu Skin yang memang suah terbukt secara klinikal 180 ° ® 


Gunakan selepas mencuci wajah untuk memperbaharui sel kulit


Harga RM411.  harga borong RM288

4. Lembabkan dan lindungi kulit anda 
dengan Nu Skin Block Hydrator SPF 18 untuk menghalang cahaya UVA and UVB daipada sampai ke wajah, Diformulasikan daripada teknologi marin untuk membaiki kulit dari ancaman sinat mentari yang bahaya.
Gunakan pada waktu siang hari.
RM278.  Harga borong RM195

5. Nu Skin 180 night compleks
Gunakan pada waktu malam setelah mencuci dan menyegarkan wajah
Harga RM311.  harga borong 218

6. Nu Skin 180 AHA facial peel
ia sangat berkesan untuk membantu memperrbaharui sel dan membina kalogen kulit. Kesan serta merta berlaku sebaik sahaja penggunaan kali pertama.
harga RM447.  harga borong RM313

Ok kita dah tau serba sedikit tentang produk.  mari tengok pula bagaimanakah testimoni produk ini.  


Cuba semak bacaan kiraan mesin scanner nuskin. ia dikira berdassarkan garis2 halus di wajah 
perubahan ketara dapat dilihat di mana bacaannya semakin rendah


Jika puan-puan mahukan harga yang JAUH LEBIH menarik, sila hubungi saya Kakchahjelita no telefon 0126448260

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog