NUSKIN GEL AGELOC RAWATAN GALVANIC SPA - wajah

SEBELUM ini saya menceritakan apakah itu mesin galvanic spa di  link ini. Kali ini saya nak ceritakan pula tentang produk yang patut digunakan bersama mesin galvanic ini serta harga pasaran serta harga borong.  Jika mahu mendapatkan harga borong (harga ahli), harus mendaftardahulu.  Boleh hubungi saya.

Pertama, untuk menegangkan kulit wajah, melembutkan tekstur kulit dan menaikkan seri wajah.  Rawatannya ialah begini. gel ageloc galvanic spa.  satu kotak mempunyai 4 set tiub putih dan biru. sekali rawatan wajah, perlu menggunakan kedua-dua gel ini.  tiub putih merupakan cas negatif dan tiub biru adalah cas positif.  dengan menggunakan mesin (tidak berkesan jika digunakan dengan mesin lain) cas-cas inilah yang akan meransang otot wajah dan menarik kalogen serta menguncikansegala zat yang bagus kepada kulit ke permukaan wajah.  sebaiknya lakukan rawatan 2 kali seminggu untuk kleberkesanan yang berterusan dan efektif.
Orang Malaysia yang jadi pengguna sejak setahun lalu boleh dilihat di sini
beginilah rupa salah seorang pengguna.  Dia ini memang orang Barat.  Disebabkan NUSKIN ini masih
agak luar biasa dengan masyarakat Malaysia, belum ramai testimoni yang boleh ditonjolkan.
Kalau adapun, malu.  Selepas ini akan ramailah yang jadi testimoni.

NAK MURAH?
Boleh.  malahan anda boleh mendapat keuntungan jika anda berminat untuk menjadi pengguna sambil membuat pendapatan tambahan.  Saya boleh ajarkannya.  Ya, anda boleh mendapatkan harga yanng lebih menguntungkan.  HUBUNGI SAYA 0126448260 kakchahjelita.

Oh, saya nak ceritakan pula sambungan penggunaan mesin galvanic spa yang seterusnya. kita sambung kemudian di sini.
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog