ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

7 Disember 2012

NUSKIN Mesin Galvanic spa - line corrector

wajah nampak tua?  kulit wajah sudah mengendur.  Buat rawatan penegangan di spa pun tidak begitu berkesan. Sudah banyak wang dihabiskan tetapi, kulit wajah tegang dan licin masih lagi tidak dapat.  Nak pakai produk yang berderet di pasaran, selamatkah?  Kalau nak tau selamat atau tidak, semak tengok, bolehkah digunakan pada bayi atau kanak-kanak.  bolehkah digunakan oleh ibu mengandung.
NUSKIN memang selamat kerana syarikat mempunyai makmal sendiri dan rangkaian perniagaannya di  serata dunia.
Tru Face Line Coorector gel dan kepala  Mesin Galvanic yang mesti digunakan.


Berbalik kepada penggunaan gel line corrector.  Iia dapat menegangkan kulit wajah terutama di dahi, bawah dan tepi mata serta garis senyum.  Macam biasa, gunakan mesin galvanic. Demo ia boleh dilihat di Yuotube ni.
Bezakan antara yang sudah dirawat dan belum dirawat.  Hebat bukan?
Ok, harga satu tiub gel ini ialah RM301.  Nak diskaun?  singgit bolehlah.  hehehe...  Dan jika menjadi ahli, dapat harga borong.  (nak jadi ahli, kena daftar.  boleh daftar dengan saya Percuma saja).  harga borong/ahli RM211.  NAK MURAH LAGI?

Ohh, yelah... bolehlah buat rawatan selalu.  Biar wajah tegang muda selalu.  Hubungilah saya.  Jika anda bernasib baik, ada hadiah percuma lagi.

Dapatkan khidmat nasihat dan latihan yang berterusan untuk menjalankan perniagaan ini bersama kami di Forever Living Product, kami sedia membantu secara terus atau online kepada anda.

JOIN KAKCHAH SECARA ONLINE KLIK LINK http://kakchah.flp.com/join.jsf

klik untuk pengedar lain-lain tempat/negeri http://kakchahjelita.blogspot.my/p/perniagaan.html

klik online order http://kakchah.flp.com/shop.jsf
dapatkan komisyen dan bonus yang terhebat di Forever Living
whatsapp/call/sms kakchah 012 - 644 8260 / Abg Man  010 427 8224

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut