PURE MARIN CALOGEN masker

PURE MARIN CALOGEN atau ibu kalogen boleh juga dibuat masker.  tentu wanita-wanita cantik di luar sana nak tahu bagaimana.  Kisah keberkesanan Marin Kalogen ni sudah dimuatkan di TV3.

marin kalogen memang selamat dibuat masker
Marin kalogen bukan sahaja boleh dimakan dengan jus kesukaan tetapi boleh juga dibuat masker. Caranya ialah ratakan marin kalogen dengan sesudu kalogen yang telah jadi macam agar-agar. Jika suka, bolehlah cairkan dengan memanaskan sedikit agar ia cair dan mudah diaplikasikan.  Setelah ia disapu ke wajah, biarkan selama 20-25 minit. cuci muka. Kulit wajah akan bertambah lembut. 
ini adalah cara memasak kalogen.  yang hampsnya ittu boleh dicairkan menjadi masker

Kalogen asli yang sudah dipek.  setiap pek beratnya 120grm.  ini ibu kalogen ungu.   Saya cuma ada stok yang gold kaler.   harga borong setiap pek RM15.  Minimum oder 3 bungkus.  Semuanya RM50 siap belanja pos!
Anda boleh juga menyapunya di seluruh tubuh.  khasiat dan zat marin akan meresap ke dalam tubuh.  lakukan seminggu dua kali.  Jika anda mahu dapatkan marine kalogen, sila hubungi saya.  
Nak wajah anda bentuknya macam remaja? Gunalah pula mesin Galvanic spa untuk rawatan kecantikan, dua kali seminggu. Wajah anda super tegang dan berbentuk v-shape!
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog