ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

16 Disember 2012

SPA kecantikan

lihatlah wajah yang sudah dirawat dan  sebelum


rawatan yang menggunakan ageloc dan spot corrector

berbezanya wajah dia
Mungkin anda memang sudah ada pilihan produk kecantikan sendiri.  Sesekali mahu mendapatkan rawatan penegangan kulit wajah.  Nak cantiklah katakan.  Berapa ya modal sekali rawatan wajah.
Ada orang sanggup memperuntukan sejumlah wang untuk ke salun-salun pakar yang mahal.  yang ada pakej ribu riban tu!  Janji wajah cantik dan tegang.  makin mulus, gebus dan licin.  Siapa tak mahu kulit wajah muda?  Mestilah nak macam kulit remaja.  
Saya akan bandingkan rawatan wajah di salun profesional berjenama dan salun biasa
di salun profesional, rawatan wajah bermula dengan RM80 ke atas.  itu baru satu rawatan.  katakanlah rawatan A.  Jika nak murah ambillah pakej 5 kali atau sepuluh kali.  rawatan A+B+C atau A+C+E atau B+C+D atau apa-apa sahaja pakej campur-campur = bayarannya ribu ribanlah juga.  hasilnya?  Cantik...  memanglah cantik. Seterusnya, berhenti rawatan selama 6 bulan, wajah balik asal.  

di salun biasa rawatan cuci wajah biasa bermula dari RM30 - RM50
Rawatan Peeling - RM50-80
Rawatan kalogen - RM60 - 100
Rawatan mesin galvanic - RM90 - RM120
hasilnya?  Buat rawatan di salun ni, kena sabar.  Jangan harap sekali rawatan wajah anda bertukar jadi sejelita Siti Nurhaliza. atau secantik lisa surihani.  kalau rajin pergi rawatan dua kali atau tiga kali seminggu, insyaALLAH, akan lawalah anda.  Sanggup?  Nak parking, nak siap, nak pergi... kadang-kadang tak rajin nak buat rawatan ( ewaaahh macam pengalaman sendiri jeerr). 

mesin ini dbekalkan dengan 4 konduktor iaitu  4 jenis kepalauntuk kesesuaian rawatan
Sebab itulah saya beli sendiri alat untuk spa wajah.  boleh buat di rumah maaaa.  buat sendirilah yuu.  Ok, modalnya cuma beli alat mesin galvanic dan juga beli produk untuk rawatan.  nak tau kecil sahaja mesin dia.  jaminan dua tahun.  Huh, telefon bimbit pun tak jamin dua tahun! MESIN GALVANIC ni pakai kuasa bateri saje.  Amat mudah dikendalikan.  Dalam masa yang singkat, saya siap menyiapkan rawatan wajah sendiri.  Jika anda kurang rajin nak ke salun, anda boleh buat sendiri di rumah.  Bagaimana?  Belilah satu set mesin ni.  Modal jangka panjangnya memang balik modal jika anda ambil satu musim pakej rawatan wajah.  satu musim je tau. sekali sahaja beli mesin ini! Boleh pakai bertahun-tahun.   Cuma beli produk yang diperlukan untuk rawatan wajah.  Buatlah berapa kali rawatan yang  anda suka.  Pastinya bertambah cantik tanpa perlu ke salun.  
Silalah tanya saya tentang mesin ini.  

0126448260
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut