ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

28 Januari 2013

NUSKIN GALVANIC BODY SPA

Anda percayakah jika anda ambil pakej untuk kuruskan badan di salun-salun mahal, tubuh anda akan kekal langsing.  
Selepas pakej itu tamat, adakah anda kekal langsing?
Bagi mengekalkan bentuk badan unggul, anda perlu menyambung lagi pakej yang sama atau yang sama taraf dengannya.  Wang? jangan bimbang, memang MAHAL.  Tak percaya?  PERCAYALAH.

Kini, anda punya pilihan untuk memiliki rawatan pembentukan tubuh di rumah sendiri.
hanya melabur sekali membeli alat galvanic ini.  RM1375.  Saya beri harga ahli tu ye.  Sekali saja beli alat ini.   percuma sepasang gel rawatan.  kemudian, hanya beli gel untuk sambung rawatan.  anda boleh buat berkali-kali dan ianya amat berkesan.  
pilih saja Galvanic spa Nuskin.  
Mudah, 
moden, 
praktikal, 
menjimatkan masa dan wang anda
mist.  nama bisnesnya NaPCA Moisture Mist
Inilah dia mesin bodyspa galvanic.  yang dua tiub biru dan putih itu adalah gel yang diperlukan untuk membuat rawatan spa pemecahan lemak.  Ada satu lagi bahan diperlukan iaitu mist.

testimoni 1


testimoni 2. perut yang gelebeh boleh tegang serta merta!
testimoni 3.  tengoklah orang tua ni.  sebelah pehanya nampak sangat muda. :)
JOM, KITA GUNA GALVANIC BODYSPA!  Boleh beli dengan kawan saya.  Jika anda sudah ada mesin ini, boleh jimat wang buat rawatan spa dan juga boleh buat pendapatan tambahan dengan membuat rawatan pada kawan-kawan dan saudara mara.  Tunjuk ajar akan diberikan.  Sila hubungi saya 0126448260!

dah ramai yang memiliki mesin ini dan semuanya 
cakap ia sangat berbaloi


Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut