KURSUS SPA


Khas utk wanita ... yang berminat dalam bidang kecantikan tetapi kurang modal.
tercari-cari Kursus spa dan rawatan kecantikan wajah?

saya sedang merancang satu kursus dua hari melibatkan silibus rawatan muka, rawatan lulur badan, urutan relaxing, jenis-jenis mandian, rawatan kaki dan tangan...
guru yang membimbing adalah dari GiatMara yang mempunyai pengalaman luas dan professional. Guru ini akan membimbing bersungguh-sungguh di dalam kelas dan selepas kelas
bayaran yang dikenakan dalam lingkungan 250 - 350 ringgit sahaja. Bilangan peserta terhad dari 6 ke 8 orang sahaja untuk memastikan modul kemahiran dapat diterapkan dengan lebih efektif.


Bahan kursus, makan dan minum disediakan. Tempat kursus di spa area Petaling Jaya dan akan diberitahu secara khusus kepada peserta uyang serius.

sesiapa yang terlibat dengan kursus ini akan mendapat manfaat kemahiran yang optimum.  Jangka masa kursus dirancang adalah berpatutan.  Tenaga pengajar ini akan memastikan kita masuk ke dalam program kursus2 satu msia di giatmara. Kursus ini perlu direbut untuk mendapat manfaat bantuan atau sokongan pihak Mara. Jika berminat, boleh hubungi saya.
kursus ini hanya akan dijalankan sekali dan tiada ulangan.  Jika adapun, adalah modul lanjutan.

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.