3R With AgeLOC R2

Reset, revive dan renew

  • menyusun aturkan semula sel-sel yang bermasalah dengan menyasarkan terus kepada punca masalah
  • Memulihkan semula sel-sel dengan memperbaiki sel-sel yang sudah dikenal pasti
  • Memperbaharui sel-sel lama dengan yang baru


Maka R2 adalah penemuan hebat yang diakui dan dinikmati oleh ramai orang.

R2 Mensasarkan terus kepada punca-punca penuaan

daripada syarikat utama anti penuaan
Bertahun-tahun inovasi saintifik telah ditubuhkan, Nu Skin muncul sebagai pemimpin global dalam industri penjagaan pemakanan dan peribadi.
Proses penyempurnaan NuSkin telah menetapkan standard industri baru dalam anti-penuaan, dengan penyelesaian yang sebenar yang mempamerkan hasil melalui pelbagai testimoni oleh pelanggan berpuas hati.

Testimoni ...


dimulakan dengan...
Dr Joseph Chang – looking younger with R²
Dr Joseph Chang telah menjadi saintis penyelidikan sebagai kerjaya tetapnya. Permintaan dalam tugasan dan tekanan kerja telah menyebabkan proses penuaan berlaku dengan cepat dan beliau telah kehilangan rambut.  masalah ini merupakan isu umum bahawa setiap manusia moden yang sibuk pasti menghadapi.

Melalui sains ageLOC dan semasa mengetuai pasukan pada pembikinan R ², Dr Chang mempunyai peluang untuk mengambil produk sebelum ia didedahkan dan sebelum pra-pelancaran pada bulan Oktober 2010. Keputusan yang menakjubkan di luar perkataan walaupun untuk manusia itu sendiri. Bukan sahaja dia kelihatan berseri muda dan kini dia mempunyai rambut lebat di atas kepalanya daripada sebelum ini!

Neo Poh Lin - stamina lebih baik dan pemulihan dengan R ²
Poh Lin suka beraktiviti sejak zaman sekolah. Tetapi kerana tekanan kerja, beliau sudah lama tidak lagi dapat menjalankan aktiviti secara aktif.  Pada 2004 beliau mengambil bahagia dalam satu acara larian di Amerika, dan beliau mengalami kemalangan yang mencederakan dirinya.  


Needing help at finish in 2004

Finishing with ease in 2010

Pada tahun 2010, Poh Lin memutuskan bahawa dia mesti melengkapkan sekurang-kurangnya satu maraton penuh sebelum hari jadinya yang ke-48 itu. Apabila dia memulakan latihan, beliau sentiasadisokong oleh jurulatih dari jauh. Bagaimanapun selepas mengambil R ² , Poh Lin mendapati bahawa staminanya bertambah baik dari sebelumnya. Dia mula bersaing dengan rakan selatihan dan kemudian dapat mendahului mereka.  Ini merupakan satui kejutan!
Kemuncaknya pada hari pertandingan sebenar, Poh Lin berjaya menyelesaikan marathon pertama dengan masa kurang 6 jam. Dan apa yang mengejutkan lagi, dia tidak merasa apa-apa kesakitan selepas larian sejauh 42KM!

Bernard - Dari rambut putih bertukar ke rambut Hitam

Old man Bernard before R²
Bernard mula mempunyai rambut putih sejak berusia 14, kerana memang faktor genetiknya. Dalam usia 40 tahun, beliau seluruh kepalanya berambut putih dan dia pernah mengatasinya dengan pewarna rambut hitam.  Kerap juga dia berbuat demikian.  Ini menimbulkan banyak dan dia membenci kesulitan yang begitu banyak. Kini, mempunyai keberanian untuk memotong rambut beliau sependek mungkin kerana dia tidak perlu bergantung dengan pewarna rambut lagi.


Apabila dia memutuskan untuk mengambil R ², dia hanya berharap mempunyai lebih banyak tenaga supaya dia boleh menjadi lebih aktif bertenaga di tempat kerja. Tetapi apa yang mengejutkan dia adalah perubahan yang dia perolehi setelah lebih 3 minggu mengambil R ². Isterinya perasan bahawa 30% daripada rambut putih bertukar hitam!


transformation (6 weeks)

transformation in 3 weeks
 Dalam masa 6 minggu pengambilan R2, rambut beliau bertukar sepenuhnya seperti yang dapat anda lihat di gambar sebelah.  Beliau percaya keajaiban ini belum terhenti sepenuhnya dan dia terus mengambil R2 bagi mendapatkan rambut hitam sepenuhnya.  Beliau percaya perubahan akan terus berlaku seolah-olah proses penuaan bertukar menjadi proses balik muda!


Nik  – R² help me outperform the younger generation

Nik Arif Sidek adalah seorang penunggang basikal Malaysia yang kompetitif. Pada usia 40, dia sentiasa mempunyai rakan latihan separuh usianya (20an). Selepas mengambil R ², Nik mendapati bahawa ia benar-benar dapat meningkatkan stamina beliau yang sebelumnya agak kepenatan dan kini bertukar menjadi pesat.   Beliau dapat bersaing semasa berbasikal 150km dengan dua rakan-rakan menunggang mudanya.
Jika perjalanan mengambil masa lebih lama daripada yang dijangkakan, kedua-dua rakan-rakannya mengalami keletihan, kelesuan dan muntah sehingga hampir pengsan. Akhirnya kedua-dua berputus asa manakala Nik terus melengkapkan perjalanan sendiri. Bukan sahaja Nik dapat menyelesaikan perjalanan, dia masih berasa baik selepas itu. Beliau juga sedar dia sebenarnya menjadi lebih berstamina dengan R ²!
Ya, Kuasa R ²! Anda boleh merasai seperti 20 tahun lebih muda dan kuat!

Don – bye bye to Asthma and infertility
Don mengalami asma yang serius dari kecil lagi dan nasihat doktor dia tidak minum sebarang alkohol. Don sebenarnya terlibat dalam tugas-tugas 'entertainment'.  Kerana itu, Don tidak dapat mengelak minum. Jadi dia perlu menggunakan empat kanister inhaler setiap bulan. Selepas menggunakan R ² selama tiga bulan, beliau tidak perlu menggunakan inhaler lagi!
(Hmm... perlu kita ingat larangan terhadap minuman keras itu nyatanya adalah di atas sebab-sebab kesihatan.  bersyukurlah kita orang Islam memang dilarang mendekati arak)
Selain itu, enam tahun lalu, Don dan isterinya diberitahu oleh doktor mereka bahawa ia adalah amat sukar bagi mereka untuk hamil. Selepas mengambil banyak LifePak Pharmanex, mereka mempunyai anak pertama mereka. Hari ini selepas R ², mereka berharapkan anak kedua mereka!

banyak lagi di SINI

dan juga DI sini

Oh, jangan terjkejut dengan harganya.  Kesihatan itu amat bernilai jika nak dibandingkan dengan angka ini.  Sekarang ada promosi hebat beli dan percuma.  Jadi, berhubunglah dengan saya untuk harga promosi.
Nak murah lagi? Hmmmm
Ok hubungilah saya kalau berhajat.  boleh dibincangkan ok.

sumber-sumber bahan
http://agelocr2-nuskin.blogspot.com/
http://merlionhub.com/testimonial/r2-


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog