KAPSUL RESDUNG - saya sebagai testimoni produk ONE MB capsule

Setiap orang memang ada masalah resdung.  Cuma tahap setiap orang adalah berbeza.  ada yang biasa-biasa normal.  Ada yang teruk dan ada yang kronik.

1. Saya adalah pengidup resdung yang agak teruk.  Setiap  pagi saya bersin, dan hidung saya tersumbat.  Saya mengalami pening dan sakit kepala.  Saya mengambil jalan untuk mengatasi resdung saya.  Saya minum madu, minyak kelapa dara dan pantang makanan laut.  ya, dapatlah saya mengatasi masalah ini.  tetapi jika terlanggar pantang, saya perlu beringat, gejala bersin, hidung berair dan tersumbat, deria bau hilang dan sakit kepala akan kembali menyerang.  ya, saya memang sering melanggar pantang.  Pantang betul jika saya jumpa kacang, udang, ketam dan sotong.  memang pantang.  Pantang jumpa.

Sekarang, semenjak saya mengambil pil ini, saya dapati hidung saya tidak lagi dipenuhi sinus di waktu pagi, deria bau semakin baik, dan tidak lagi bersin tiga belas kali (sampai lembik).
Sebenarnya, saya mengambil produk ini...
30 biji kapsul.  harga pasaran RM25.  harga promosi RM20 (tidak  termasuk belanja pos)
Siapa berhajat, sila hubungi saya.
 TESTIMONI kapsul resdung ONE MB yang lain
2. Anak-anak saya sendiri Marni Najiha(14tahun), Murni Najwa(13tahun) dan Muhammad Hazril (16tahun)
ketiga-tiga mereka selalu sahaja bersin dan hidung berair dan deria bau bermasalah.  Saya menggalakkan mereka mengambil pil ini setiap malam sebelum tidur.  WAJIB!
Dua hari selepas pengambilan, mereka tidak lagi bersin-bersin.  Hidung sudah sensitif terhadap bau.

3. Kawan saya, namanya Zaitun.  (Saya amemberikan sebotol pil ini untuk dia cuba). Dia seorang suri rumah dan peniaga sambilan...
Sebelum ini wajahnya ada jerawat dan dia sering gatal-gatal.  Ya, resdungnya kuat juga.  Dia makan sebiji malam dan sebiji siang.  Beberapa hari selepas dia mengambil pil ini, jerawatnya sedikit mengecut, hidungnya sudah tidak gatal-gatal. Selepas beberapa hari dia ambil, dia cakap jika dia tinggalkan pengambilan kapsul ini dalam sehari, masalah redungnya kembali.  Diapun meneruskan pengambilan.  Sebenarnya, pengambilan perlu diteruskan sekurang-kurangnya sampai simptom resdung hilang walaupun melanggar pantang.  atau teruskan selama tiga bulan berturut-turut.

4.  Anak-anak Puan zaitun sebelum ini asyik bersin dan selsema juga mengambil kapsul ini setiap malam.  Mereka juga tidak lagi bersin atau selsema.  tetapi jika mereka meninggalkan pengambilan kapsul ini, esoknya mereka mungkin akan kena selsema lagi.  Nasihat saya, pengambilan pil perlu diteruskan sehinggalah masalah resdung atau selsema dapat diatasi sepenuhnya atau sehingga 3 bulan.

Saya masih menunggu seorang kawan saya memberi testimoninya.  Sebenarnya saya diberi beberapa botol produk ini untuk percubaan bagi diri saya dan untuk saya berikan kepada testimoni yang saya pilih.  Saya tidak akan membuat apa-apa promosi sebelum saya berasa yakin dengan produk.  Selama saya mengambil dalam tempoh sebulan lepas, saya dapati perubahan-perubahan berlaku.  Masalah resdung dapat diatasi terutamanya kepada kanak-kanak.  Ya, kanak-kanak lebih cepat mengalami kesan kehebatan produk.  Betullah seperti kata tuan punya produk Encik Ahmad Suhaimi.

Lain-lain manfaat pada produk ini, ialah ia dapat mengatasi masalah keputihan
Hmm... boleh jadi juga.  Saya tak begitu pasti sangatlah.  Mungkin juga sebab masalah resdung ini adalah berkaitan dengan masalah keputihan.  Jadi, sesiapa yang ada masalah ini, harap hubungi saya untuk saya berikan pek percubaan secara percuma (mengikut terma dan syarat).
Selain itu manfaat dapat mengatasi masalah kencing manis dan darah tinggi, saya masih menunggu maklum balas testimoninya.

Jadi, kesimpulan saya dengan produk ini...
MASALAH RESDUNG - Dapat Mengatasi Masalah dengan HEBAT!  Saya memang sarankan Produk ini!
MASALAH KEPUTIHAN - kemungkinan berkesan. Saya masih menunggu testimoni dalam hal ini
MASALAH DARAH TINGGI - Belum nampak hasilnya lagi
MASALAH KENCING MANIS - Masih menunggu maklum balas dalam waktu terdekat ini.
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog