NUSKIN Pharmanex = ageloc R2

Biarpun mahal, namun kualitinya memang 100% terjamin berbaloi.  kerana tiada yang hebat seumpamanya dalam sejarah produk anti penuaan.  Ia adalah kejayaan hasil kajian elama 30 tahun!

R2 AGELOC (R-kuasa dua)
Dengan 30 tahun penyelidikan genetik anti-penuaan, R2 Ageloc (R-kuasa dua) membawa sains ageloc ke tahap produk untuk menetapkan semula penghasilan Gen remaja yang berkaitan dengan kedua-dua pembersihan sel dan pengeluaran tenaga selular ke arah keadaan yang lebih seimbang dan muda, membantu anda berasa lebih muda, lebih kuat dan lebih sihat.
Secara ringkasnya, R2 Ageloc (R-kuasa dua) memberi manfaat kepada anda seperti yang berikut:

  •  Sasaran penuaan pada sumber
  •  Membersihkan sel-sel dan menghasilkan tenaga di peringkat selular dengan menggalakkan Belia sihat Gen ungkapan Kluster
  • Menggalakkan 3 dimensi tenaga yang termasuk tenaga fizikal, ketajaman mental dan kesihatan seksual
  •  Meningkatkan dan mengekalkan tahap tenaga asas
  • Menyokong keupayaan badan untuk meneutralkan dan menyingkirkan bahan buangan selular dan hasil sampingan toksik
  • Melindungi dan menguatkan sel-sel terhadap kerosakan daripada toksin luaran dengan meningkatkan mekanisme badan sendiri perlindungan
  •  Membantu memulihkan fungsi sel normal
  • 90% pengguna merasakan perubahan positif dalam tahap keletihan ketika mengambil produk atau melihat peningkatan dalam keletihan selepas menghentikan penggunaan itu.


APA PENYELIDIKAN menyokong keupayaan R2 AGELOC (R-kuasa dua) UNTUK PENGATURAN SEMULA EXPRESSI GEN muda?
Bahan-bahan R2 Ageloc (R-kuasa dua) telah dipilih menggunakan proses kelebihan yang unik dan memotong yang bermula dengan membandingkan corak gen tertentu untuk mengenal pasti berkaitan dengan usia perubahan gen yang berkaitan dengan pengeluaran tenaga selular dan pembersihan selular. Setelah set khusus gen yang berkaitan dengan fungsi telah identificed, berpuluh-puluh sebatian semula jadi yang telah ditayangkan di vivo dalam kajian makmal. Berdasarkan proses saringan ini, kami telah memilih hanya bahan-bahan yang gen termodulat ke arah corak yang lebih muda. Kajian ini telah dibentangkan di beberapa persidangan saintifik, termasuk Persidangan Gordon Penyelidikan, CoLONGY, dan 1 Dunia kongres Mensasarkan Mitokondria.

IS R2 AGELOC (R-kuasa dua) SELAMAT UNTUK KEGUNAAN JANGKA PANJANG?
Sudah tentu. R2 Ageloc (R-kuasa dua) mensasarkan pembersihan dan pengeluaran tenaga di peringkat selular dengan menetapkan semula Kelompok Gen Belia gen corak ungkapan yang lebih muda. Kerana R2 ageloc (R-kuasa dua) bekerjasama dengan pembersihan sel sendiri dan sistem pengeluaran tenaga, ia adalah selamat untuk penggunaan jangka panjang.

YANG PERLU MENGGUNAKAN R2 AGELOC (R-kuasa dua)?
Lelaki dan Wanita berumur 18 tahun yang tidak pernah berasa letih lebih, terjejas, lembap atau ketidakupayaan untuk melibatkan diri sepenuhnya dalam kehidupan yang aktif, dan yang mahu rasa muda dan bersemangat dan yang ingin untuk meningkatkan kehidupan seksual mereka.

PENGGUNAAN R2 Ageloc (R-kuasa dua) - Malam
mengeset semula Belia Kelompok Gene yang berkaitan dengan pembersihan selular.
Ambil dua (2) R2 ageloc (R-kuasa dua) kapsul Malam setiap hari pada sebelah petang.

R2 Ageloc (R-kuasa dua) - SIANG
mengeset semula gabngan gen remaja yang berkaitan dengan pengeluaran tenaga selular.
Mengambil masa enam (6) R2 ageloc kapsul (R-kuasa dua) Hari sehari pada waktu pagi.

R2 AgeLOC (R-Squared) adalah Halal Certified bawah IFANCA. R2 AgeLOC (R-Squared) bukan ubat dadah dan merupakan produk makanan.
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog