ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

1 Mei 2015

CARA menggunakan set dnars

UNTUK anda yang berKULIT KERING Bagi yang berkulit kering, masalah jeragat boleh terjadi jika penjagaan kulit diabaikan.  kulit wajah yang cerah, bersih dan licin menjadi idaman setiap wanita.  wanita mana yang tidak mahu kelihatan jelita.  Dan ada yang begitu obses sehingga sanggup mengambil produk yang berisiko bagi memastikan wajah muda jelita.


next


Next





KAKCHAH TIDAK LAGI MENGGUNAKAN SET DNARS TELAH BERTUKAR KEPADA SET PENJAGAAN KULIT MUKA ALOEVERA FOREVER LIVING, WHATSAPP KAKCHAH 0126448260 UNTUK MAKLUMAT LANJUT, LEBIH BAIK DAN SANGAT JIMAT

Oh, dengan Dnars, anda tak perlu obses!
Set penjagaan wajahnya tidak begitu menyusahkan.  Stepnya sangat mudah.

1. cuci wajah dengan sabun susu beras atau sabun kalogen.  boleh tetapkan sabun kalogen setiap malam, sabun susu setiap pagi.  cukup, dua kali cuci wajah dengan sabun dnars.

2. (pilihan) letak toner.  tak mahu tak apa.  ok, next!

3. Pakai krim siang.  tak perlulah pakai bedak lagi.  sebab krim siang ni memang untuk merawat wajah.  dan tak perlu tambah krim sunblok.  sebab krim siang ni lengkap dengan pelindung tabir suria (spf 35).  Jika nak pakai juga bedak, pakailah selepas dua minggu pengambilan krim dnars ni.  msa tu pakailah pelembab (pelembab memang wajib dipakai jika mahukan kulit dilindungi.  selepas itu pakailah krim tabir suria dan seterusnya pakai bedak).  jika nak mudah lagi, pakailah terus krim dnars... tak perlu pakai bedak tapi kulit napak natural je.

4. selepas pulang kerja, cucilah wajah sebersihnya daripada sisa solekan. gunalah sabun Dnars.

5. lap wajah dengan perlahan.  dengan kulit masih lagi lembab, colek sedikit krim malam dnars, dan dot-dotkan ke wajah.  ratakan cepat.  tidur. (jika mahu hasil yang lebih baik, pakailah krim kuning.  Krim ni boleh diselang selikan pengambilannya dengan krim malam)

Ok, dah ... boleh tidur lepas tu.



produk ini sangat mendapat sambutan.  


Jika nak lagi cantik... ambillah makanan tambahan


absobent C yang sangat tinggi penyerapannya dan harganya pun murah, boleh pulak dapat diskaun.
Vitamin C memangnya baik untuk kulit.


Aloe Vera Gel juga membantu mengatasi masalah kurang penyerapan nutrisi ke dalam tubuh badan. Di sebabkan toksin dan bahan yang terkumpul di dalam usus kita maka badan tidak mendapat nutrisi dan vitamin yang secukupnya. Aloe vera gel membantu membersih dan mencuci usus kita secara semulajadi, herba terbaik dunia yang dari dahulunya mendapat permintaan di seluruh dunia. Daripada usus kepada tubuh badan dan seterusnya seluruh kulit kita terutamanya kulit muka ini membantu mengimbang dan mencantikan wajah kita bersih, sihat semulajadi. JADI mulalah DETOX untuk mengekalkan kesegaran dan kesihatan kulit dan tubuh badan.


MARI LIHAT DEMO PRODUK ALOEVERA
BAGAIMANA IA BEKERJA DI DALAM USUS KITA DAN APA KEHEBATANNYA



UNTUK KETERANGAN LANJUT TENTANG DETOX WHATAPP KAKCHAH

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH


PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner

Share:

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Salam kakchah.. beshnye baca akak punya update psl dnars.. nnt sy whatsapp akak ye.. sebab nak tahu sgt pasal penggunaan betul dia.. terimakasih kak..

Tanpa Nama berkata...

Askum kak knp sya guna semua produk dnars muka saya pedih..perlu sya teruskan atau tidak

Tanpa Nama berkata...

Kak sy beli set 1kota ada sabun colagen sabun nrmel jeragat dan cream sunblock dn magic beauty cream sahaja,blh kak bg tahu mcm mana set nie sy nk gna

Shukri Qlate berkata...

Tq..utk mnfaat brsama

Tanpa Nama berkata...

Krim mlm jerawat/berminyak dnars telah dibanned di Brunei krn tdapat hidrokunin. Harap maklum. So berhati2

al-farisi berkata...

Salam.kak chah... Sy ada jeragat tp xnampk coz masih peringkat awal.... Kmudian sy kuat bpeluh dimuka mbuatkn kulit jd bminyak. Jd set mna y sesuai utk sy?

al-farisi berkata...

Hidrokunin tu ape ye?

Kakchah Jelita berkata...

Untuk pengetahuan pengguna, kakchah dah lama tak menggunakan krim malam. kakchah tidak begitu selesa dengan baunya. lebih2 lagi kakchah agak sibuk menyebabkan rutin penjagaan wajah tidak dapat disempurnakan. kakchah hanya memastikan kulit wajah dalam keadaan bersih sebelum tidur, itu sahaja. set dnars... kali terakhir dua bulan lepas dan sebelumnya, kakchah guna krim siang dan silky fondation. itupun berbulan-bulan nak habiskan satu bekas kecil tu.
Tentang dakwaan terdapat hidrokuinin atau merkuri itu... kakchah tak dapat nak jawab.

Kakchah Jelita berkata...

alfarisi... hidrokuinin tu bahan kimia bahaya yg diguna untuk melicin dan memutihkan kulit. ia memang bahaya dan boleh menyebabkan barah dan mematikan sel hidup. jika terlalu banyak bahan kimia ini, akan menyebabkan ia meresap ke dalam sel tubuh dan tersimpan jauh ke organ hati. lama2 boleh menyebabkan kerosakan hati atau barah.
Soal Dnars ada hidrokuinin, kakchah x berani nak tepis sebab sebelum ni kchah yakin pengeluar produk ni tak berani nak langgar syarat KKM dan juga nak musnahkan periuk nasinya sendiri. Kakchah tak nafikan ia mempunyai bahan aktif (kimia) tetapi tidak la bahaya seperti yang dikata. Awas, jangan buat cerita jika tiada asas. sekarang ni kakchah dah bertukar produk yang bebas bahan kimia seperti foreverliving. Kerana apa? kakchah nak jaga kesihatan kerana kakchah sedar, bahan kimia yang masuk ke kulit akan meresap ke organ dalaman kita. jika anda juga mahukan yang terbaik mengikut jenis kulit anda... silakan hubungi kakchah terutama yang berkulit jenis sensitif. harap anda semua lebih berhati2 walaupun kita mahu berjimat dan dalam masa yang sama mahu cantik.
produk foreverliving sangat selamat dan harganya sangat sangat sangatlah berpatutan. memang beruntung!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut