FOREVER LIVING kesihatan bisness cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness forever bisness plan cerita-ceriti pengedar kulit JIMAT SLIMMING BIOEVER bisnes Dnars Skincare online as semulajadi lidah buaya penyakit perniagaan rawatan JOM DETOX Untung BISNES kanser Aloe vera gel detox jerawat okamizu penapis udara EJEN DIPERLUKAN FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat murah ubat gigi CLean9 anti aging peluang articsea bisnes global buat duit madu rakan kongsi testimoni BISNES MOBAIL SPA GALVANICSPA WAJAH foreverliving jutawan khasiat kulit berminyak/jerawat R2 living testimonie FLP articsea KULIT KERING kecantikan kencing manis makanan sembelit suplemen ANTI KEDUT PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY bisnes forever jerebu kolagen kolesterol penapis air produk supliment untung usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 delima demo detoks ejen halal hebat jantung kanser kulit keletihan pakar pencegahan pendapatan prolife III ramadhan sunnah suppliment vitamin AGELOC Kelas kecantikan NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah ahli air aloevera gel badan berminyak bijak berjimat cuci usus diet dan bersenam dunia ejen utara facial keuntungan kolestrol kopi mineral masalah mudah dan cantik penjagaan pomesteen register online resdung selangor tenaga tips kecantikan toksin usahawan FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent antioksida bakteria gigi bercuti biovco bisness to business bonus buaya cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ekzema florida gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi honey insentif islam kajian kaya kelas percuma kulit cantik kurus lidah lubuk duit makan makanan tambahan malaysia masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi negeri sembilan online bisness pelembab pemulihan penapis air FIR pengedar diperlukan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa sakit seremban skincare stroke terbaik terlajak ulser water filter ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL MH370 PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aktiviti kecantikan aloe gelly aloe heat lotion aloegelly angin anti anti kanser anti radang antioksidan asma asthma awet muda bagaimana bahaya barbadensis bee propolis berat berat badan berkesan bertoksik bisnes dunia daftar darah doa ejen perlis facebook forever brunei. aloevera free g3 gout hadith harga hormon imun jeragat jerantut join kakchah kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan kimia klinikal kolon korea kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong maggi maggie manfaat manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan menjana metabolisma mudah muka network nilai omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon pencemaran pencernaan pengedar Utara penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly sakit lutut scrub sebab sedekah sedi lutut sendi sensitif simple spa strok time udara utara 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action ORAC PRODUK ANUGERAH PROLIFE PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif al-quran alahan alam alfalfa alkali alkohol allah aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis anggur angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli barly batu batu karang bebas bee honey bee pollen beli online beli pos bengkel berlemak berminyak/jerawat berpaten bibir bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir bukit jalil buncit burn fat cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya daftar ahli dan antitumor darah rendah dari rumah day2 debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah di terima diet dilwale dirumah doktor dubur ejen aktif ejen brunei elergik energy water enzim epa epal equin park essential oil faedah fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time gandum ganjaran hebat gelap gemuk gin chia ginko plus global global rally gombak grass gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu ibu bersalin ibu mengandung immune impian income infak isnes jana jaya jimat. jom journal jual jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kalori kami perlukan kanak-kanak kandungan kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelembapan kulit kemurungan kenapa kepong keram kering kerja kesan kesuburan kewangan khasiat cuka klia kolagen larut komisyen kongsi kopi kota baru kronik ku kuala kuala lumpur kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kulit mulus kurangkan berat kursus kecantikan kusam lada langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint leukemia liang roma lidah bauaya lignin lipis local lumayan lumut madu asli maggis makan malam percuma maketing malam manggis manjung masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi membantu members memperbaharui memulihkan mencantikkan mencari mencegah menentang mengamit mengandung mengantuk mengenal menguatkan badan menopaos merah meransang organ tubuh minyak minyak pati miyak jojoba mlm mlm.bisness modal najis nak negara networking nutien nutrien nutrisi nutrition obesiti oder online offline omega 9 order online forever otot pakar perubatan parkinson part time part-time partner parut pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelancongan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis pencapaian mewah pengawet pengedar Penang pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian percutian perhatian perlis perlu perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pigmen pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah rawatan kecantikan rawatan wajah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rezeki rm90 rujukan runcit sabah sabah sarawak sabun sabun susu beras sahih bukari sains sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sarawak sea seberang prai sebulan segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut seoul sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal sinar matahari skin care spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector syarikat tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terbukti terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip vitalize vitamin A vitolize men wajib wang besar wanita weight wheat wheat grass white zaitun

Translate

1 Mei 2015

CARA menggunakan set dnars

UNTUK anda yang berKULIT KERING Bagi yang berkulit kering, masalah jeragat boleh terjadi jika penjagaan kulit diabaikan.  kulit wajah yang cerah, bersih dan licin menjadi idaman setiap wanita.  wanita mana yang tidak mahu kelihatan jelita.  Dan ada yang begitu obses sehingga sanggup mengambil produk yang berisiko bagi memastikan wajah muda jelita.


next


Next





KAKCHAH TIDAK LAGI MENGGUNAKAN SET DNARS TELAH BERTUKAR KEPADA SET PENJAGAAN KULIT MUKA ALOEVERA FOREVER LIVING, WHATSAPP KAKCHAH 0126448260 UNTUK MAKLUMAT LANJUT, LEBIH BAIK DAN SANGAT JIMAT

Oh, dengan Dnars, anda tak perlu obses!
Set penjagaan wajahnya tidak begitu menyusahkan.  Stepnya sangat mudah.

1. cuci wajah dengan sabun susu beras atau sabun kalogen.  boleh tetapkan sabun kalogen setiap malam, sabun susu setiap pagi.  cukup, dua kali cuci wajah dengan sabun dnars.

2. (pilihan) letak toner.  tak mahu tak apa.  ok, next!

3. Pakai krim siang.  tak perlulah pakai bedak lagi.  sebab krim siang ni memang untuk merawat wajah.  dan tak perlu tambah krim sunblok.  sebab krim siang ni lengkap dengan pelindung tabir suria (spf 35).  Jika nak pakai juga bedak, pakailah selepas dua minggu pengambilan krim dnars ni.  msa tu pakailah pelembab (pelembab memang wajib dipakai jika mahukan kulit dilindungi.  selepas itu pakailah krim tabir suria dan seterusnya pakai bedak).  jika nak mudah lagi, pakailah terus krim dnars... tak perlu pakai bedak tapi kulit napak natural je.

4. selepas pulang kerja, cucilah wajah sebersihnya daripada sisa solekan. gunalah sabun Dnars.

5. lap wajah dengan perlahan.  dengan kulit masih lagi lembab, colek sedikit krim malam dnars, dan dot-dotkan ke wajah.  ratakan cepat.  tidur. (jika mahu hasil yang lebih baik, pakailah krim kuning.  Krim ni boleh diselang selikan pengambilannya dengan krim malam)

Ok, dah ... boleh tidur lepas tu.



produk ini sangat mendapat sambutan.  


Jika nak lagi cantik... ambillah makanan tambahan


absobent C yang sangat tinggi penyerapannya dan harganya pun murah, boleh pulak dapat diskaun.
Vitamin C memangnya baik untuk kulit.


Aloe Vera Gel juga membantu mengatasi masalah kurang penyerapan nutrisi ke dalam tubuh badan. Di sebabkan toksin dan bahan yang terkumpul di dalam usus kita maka badan tidak mendapat nutrisi dan vitamin yang secukupnya. Aloe vera gel membantu membersih dan mencuci usus kita secara semulajadi, herba terbaik dunia yang dari dahulunya mendapat permintaan di seluruh dunia. Daripada usus kepada tubuh badan dan seterusnya seluruh kulit kita terutamanya kulit muka ini membantu mengimbang dan mencantikan wajah kita bersih, sihat semulajadi. JADI mulalah DETOX untuk mengekalkan kesegaran dan kesihatan kulit dan tubuh badan.


MARI LIHAT DEMO PRODUK ALOEVERA
BAGAIMANA IA BEKERJA DI DALAM USUS KITA DAN APA KEHEBATANNYA



UNTUK KETERANGAN LANJUT TENTANG DETOX WHATAPP KAKCHAH

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH


PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner

9 ulasan:

Salam kakchah.. beshnye baca akak punya update psl dnars.. nnt sy whatsapp akak ye.. sebab nak tahu sgt pasal penggunaan betul dia.. terimakasih kak..

Askum kak knp sya guna semua produk dnars muka saya pedih..perlu sya teruskan atau tidak

Kak sy beli set 1kota ada sabun colagen sabun nrmel jeragat dan cream sunblock dn magic beauty cream sahaja,blh kak bg tahu mcm mana set nie sy nk gna

Krim mlm jerawat/berminyak dnars telah dibanned di Brunei krn tdapat hidrokunin. Harap maklum. So berhati2

Salam.kak chah... Sy ada jeragat tp xnampk coz masih peringkat awal.... Kmudian sy kuat bpeluh dimuka mbuatkn kulit jd bminyak. Jd set mna y sesuai utk sy?

Untuk pengetahuan pengguna, kakchah dah lama tak menggunakan krim malam. kakchah tidak begitu selesa dengan baunya. lebih2 lagi kakchah agak sibuk menyebabkan rutin penjagaan wajah tidak dapat disempurnakan. kakchah hanya memastikan kulit wajah dalam keadaan bersih sebelum tidur, itu sahaja. set dnars... kali terakhir dua bulan lepas dan sebelumnya, kakchah guna krim siang dan silky fondation. itupun berbulan-bulan nak habiskan satu bekas kecil tu.
Tentang dakwaan terdapat hidrokuinin atau merkuri itu... kakchah tak dapat nak jawab.

alfarisi... hidrokuinin tu bahan kimia bahaya yg diguna untuk melicin dan memutihkan kulit. ia memang bahaya dan boleh menyebabkan barah dan mematikan sel hidup. jika terlalu banyak bahan kimia ini, akan menyebabkan ia meresap ke dalam sel tubuh dan tersimpan jauh ke organ hati. lama2 boleh menyebabkan kerosakan hati atau barah.
Soal Dnars ada hidrokuinin, kakchah x berani nak tepis sebab sebelum ni kchah yakin pengeluar produk ni tak berani nak langgar syarat KKM dan juga nak musnahkan periuk nasinya sendiri. Kakchah tak nafikan ia mempunyai bahan aktif (kimia) tetapi tidak la bahaya seperti yang dikata. Awas, jangan buat cerita jika tiada asas. sekarang ni kakchah dah bertukar produk yang bebas bahan kimia seperti foreverliving. Kerana apa? kakchah nak jaga kesihatan kerana kakchah sedar, bahan kimia yang masuk ke kulit akan meresap ke organ dalaman kita. jika anda juga mahukan yang terbaik mengikut jenis kulit anda... silakan hubungi kakchah terutama yang berkulit jenis sensitif. harap anda semua lebih berhati2 walaupun kita mahu berjimat dan dalam masa yang sama mahu cantik.
produk foreverliving sangat selamat dan harganya sangat sangat sangatlah berpatutan. memang beruntung!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers