Nuskin NaPca pelembab wajah


Apakah NaPCA?
NaPCA bermaksud natrium pyrolidone asid karboksilik, dan merupakan
humectant kuat yang mengikat air untuk kulit anda.

Di manakah NaPCA datang?
NaPCA berasal dari penapaian kacang soya. Mengandungi Vitamin E, krim ini sungguh mudah dan cepat diserap ke kulit wajah anda. dengan formula tidak melekit, tekstur yang ringan dan mempunyai faktor perlindungan keselamatan dari alahan dermatologi. Lidah buaya pula diiktiraf bagi menenangkan dan menyamankan kulit pengguna. krim NaPCA tidak berwarna, dan tidak berbau

Siapa yang sesuai menggunakannya?
ia sesuai dengan semua jenis kulit bermula dari usia awal 20an sehingga usia emas.
bagi yang kulit kering dan matang, krim ini sangat sesuai kerana ia menyokong keupayaan semula jadi kulit untuk memegang kelembapan. bagi yang mempunyai masalah jeragat di wajah, Natrium PCA dapat mengikat air kepada kulit untuk membantu mengekalkan tahap kelembapan yang optimum. ia sekaligus dapat menghilangkan masalah garis-haris halus.  Manakala asid-a Hyaluronic dapat mengekalkan kelembapan yang didapati secara semulajadi dari dalam kulit, seterusnya meningkatkan keupayaan kulit untuk mengikat kelembapan kepada permukaan kulit.  ia dapat menyelesaikan masalah jeragat dan garisan penuaan.  kerana jeragat tumbuh disebabkan lambakan kulit mati terhidrat oleh tindakan mentari yang menyerap lembapan dan membakar kulit.

Harga pasaran RM1XX.  Harga diskaun saya akan beri
CARA GUNA


Guna selepas pembersihan dan menggunakan pH Balance Toner. oleskan ke wajah dengan gerakan menaik ke dahi dan pipi, dan di bawah dagu serta hidung.   Tepuk menaik pada tengkuk dan sekitar mata dengan jejari.
Gunakan NaPCA pagi dan malam.Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog