ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

6 Jun 2013

Pakej bisnes rawatan spa wajah

Flyer sebegini akan disediakan oleh kakchah bagi membantu anda berbisnes.
kelengkapan dan produk juga akan disediakan bagi memudahkan anda
Ya, peluang bisnes ini kakchah bina khusus untuk rakan-rakan yang minat untuk menceburi bisnes kecantikan dengan modal yang kecil, usaha yang kecil, kerja yang sedikit, masa yang terhad,  tetapi hati yang besar dan anda berpeluang menjana pendapatan.
Pekej yang Kakchah sediakan ini termasuklah bimbingan secara personal, mengajar dan menunjuk cara sehingga benar-benar boleh berdikari.  Cakap sahaja anda mahu dan berminat.
Flyer disediakan.  Bahan-bahan dan alatan disediakan.  Bimbingan diberi.

Nak cari pelanggan?
Dunia ini ramai wanita.  semuanya mahu cantik. Mereka tentu mahu jika kita pergi servis facial di tempat mereka.  harga rawatan yang amat menarik, dalam masa yang singkat, mereka boleh merawat wajah mereka.  Dalam 4 kali rawatan, perubahan ketara pasti berlaku inshaALLAH.

ok, sesiapa yang berminat, sila whatsup ke no 0126448260.  

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut