Beli produk Foreverliving dengan harga murah

Sudahlah murah, anda boleh mendapatkannya dengan harga yang lebih murah. Ya, memang murah dan berkualiti.  testimoninya merata-rata.  khasiatnya tinggi.  Nak tahu bagaimana anda boleh dapat produk FLP dengan harga yang murah.  ya, kakchah tak tipu.  kakchah hanya berkongsi info.  berkongsi peluang.  Kakchah mahu anda berpuas hati.  

NAK DAPAT HARGA DISKAUN 30%?  Ok, kakchah boleh bagi...Aloevera gel diperbuat daripada gel aloevera segar dan asli.  Diproses terus di kilang.  jusnya adalah yang sebenar-benar dibotolkan.  Kemudian, dijual pada harga rm95.40 Murah.  YA, MURAH bagi produk asli 100%.  

Articsea juga diambil dari ikan kod lautan artic.  Lautan artic, di mana ikan-ikannya adalah sangat tulin tinggi khasiat dan segar.  Lautan yang tidak tercemar.  Hanya FLP dapat lesen untuk mengambil minyak ikan kod artic ini.  Ia menggabungkan minyak zaitun yang kaya omega 9.  Namun, articsea hanya dijual pada harga RM118.72 untuk 60 kapsul.  begitu juga harga propolis yang harganya cuma RM118.72.  Ini adalah kerana FLP adalah penternak lebah terbesar. 

Produk-produk ini dipek menggunakan pembungkus yuang dihasilkan sendiri oleh FLP.  Syarikat cuba untuk mengurangkan kos untuk menjual produknya dgn harga rendah.  Sebab itulah syarikat tidak mempunyai orang tengah dalam hal pembelian bahan mentah.  Kemudian ia dipasarkan terus kepada pelanggan melalui ejen-ejen yang dilantik seperti kakchah dan mungkin anda... Sebab itulah produk-produk Foreverliving yang berkualiti tinggi itu dijual murah.


ANDA BOLEH DAPAT 30% diskaun! hanya bermodal lebih kurang rm1559.00 (OPTION) anda dapat menggunakan produk-produk FLP untuk menjaga kesihatan... kemudian, anda dapat diskaun 30%.

  
Ok, itu belum termasuk bonus. Banyak lagi bonus yang menanti.  Apa yang lebih menarik, bonusnya dibayar  setelah dikira dgn point setiap rm.  bukan ditukar dlm bntuk bv /pv.  Sistem ini lebih telus dan lebih menguntungkan ahli.  Jom, kita enjoy guna makanan tambahan dengan harga MURAH.  

Tidak mengapa jika anda tidak minat biznes kerana anda masih lagi beruntung dengan harga-harga murah dan berdiskaun hebat sedangkan khasiatnya... sangat tinggi!  

Jagalah kesihatan anda sekeluarga.  kalau kita sendiri yang tidak kisah, tiada siapa yang akan kisahkannya kecuali kita sudah jatuh sakit.  Mahukah kita menunggu-nunggu lagi?  Tiap hari tubuh terdedah kepada ancaman toksin melalui makanan yang kita ambil.  Adakah sesiapa yang tidak mengambil makanan?
Jadi, fikir-fikirkanlah.  


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog