FLP boleh merawat elergik

AElergi adalah penyakit kulit yang amat menyiksakan.  Apabila individu itu mengambil makanan tertentu, kulitnya akan menjadi gatal-gatal. Mengapa terjadi begitu? Tindakan kimia dari dalam badan yang keluar melalui peluh bercampur dan menghasilkan kimia lain pula. sebab itulah terjadinya masalah gatal-gatal kulit. Jangan main-main, masalah elergik ni ada orang sampai terpaksa ditahan di wad.  Jadi, jangan pandang ringan masalah ini.

Apapun masalah berpunca daripada kimia badan kita juga.  Tubuh yang bertoksin menyebabkan hormon juga tidak betul.  Jadi, masalah ini perlu diperbetulkan daripada mula lagi iaitu sistem badan perlu dicuci.  Detox la.  Detox dapat berlaku apabila perut kita dicuci dan disalut dengan jus aloevera bagi menghalang kimia bahaya diserap oleh usus ke tubuh.  
selain itu salur darah yang membawa darah dan ksigen ke seluruh tubuh juga perlu dibersihkan agar tubuh menjadi bersih dari sebarang masalah.  

Bagi masalah penyakit  ini, ambillah aloevera gel.  Juga articsea agar saluran darah.  Jika anda memang individu itu memang elergi 
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog