Manfaat CLEAN 9 Foreverliving

Clean 9 ini adalah program yang mengkhususkan pada pembersihan usus dan menyediakan nutrisi yang diperlukan tubuh dalam masa 9 hari.  usus yang bersih memungkinkan tubuh memberi reaksi yang lebih positif terhadap langkah penurunan berat badan secara sihat.  SECARA SIHAT ye!
Punca penyakit adalah daripada perut.  Ya, kerana segala yang kita makan berkumpul di perut maka, segala toksin juga diserap oleh perut.  Maka program ini direka oleh pakar untuk membersihkan usus kita dan sekaligus menjalankan proses detox tubuh secara semulajadi dengan khasiat produk yang terus diserap oleh badan.  Percayalah, apa yang dibekalkan oleh produk ini memang cukup dengan keperluan kita.  produk ini memang ISLAMIK.  MENGAPA?

ini adalah BUKTINYA... (OK saya tak pandai sangat bab-bab pengetahuan sains dan ilmu nutrisi)
Secara kasarnya, kita dianjurkan puasa di bulan Ramadhan untuk merehatkan perut.  Mengapa?
Ini membolehkan usus melakukan proses detox.  Kita dianjurkan makan banyak sayur dan buah-buahan atau makanan berserat.  Jangan banyak ambil makanan yang berat dan berkolestrol kerana ini akan memberatkan perut.  Mkan kurma bagus untuk khasiat glukosa (tenaga segra) dan serat.  Bayakkan serat seeba serat dapat menyimpan air dalam badan untuk kita gunakan pada keesokan  harinya.  Jika kita ikut betul-betul saranan cara berpuasa yang betul... kita akan kurus. Kita fikir sebab kita tak banyak makan.  Ya, itupun salah satu... etapi apa yang beerlaku, tubuh kita melakukan proses detox 'kecil' semasa kita berpuasa. Kita memang tak perasan hal ini.  Berbalik kepada fadhilat puasa kepada jasmani, memang sudah banyak kajian saintifik dilakukan dan rata-rata bersetuju dengan cara Islam.  Sebab itulah ada orang non muslim yang turut berpuasa untuk menjaga kesihatan.  kaum India ada puasa daripada memakan makanan berdaging.  
Testimoni Clean 9 luar negara
Dalam Program Clean 9 yang amat berkaitan dengan sains pemakanan Islamik ini... ia memang sudah cukup membekalkan nutrisi kepada tubuh sepanjang program.  Kita ikut sahaja. 
testimoni luar negara lagi
Dari tanzania
Program ini dapat membantu badan...
- membantu menyingkirkan toksin berbahaya**
-membantu menulihkan sistem badan anda
-membantu dalam pengurusan berat badan
-membantu memperbaiki keadaan kulit
-membantu meningkatkan tahap tenaga
-membantu meningkatkan sistem imun badan
-membantu menggalakkan penghadaman


** Mengapa badan kita sakit-sakit, bisa-bisa badan, berangin, sakit sendir, sakit lutut, pening, hormon tak stabil, sakit urat dan seumpamanya lagi... semuanya kerana gangguan TOKSIN. ya Toksin.  Bukan Tok uSIN.  
Toksin atau asid dlam badan, atau racun... itu tak diperlukan tubuh.  dengan tersingkirnya racun ini... tiada lagi masalah kesihatan lain.  

MENGAPA TERJADI Kanser... Juga asalnya daripada masalah TOKSIN.  Jadi, sama-samalah kita detox tubuh kita secara total dengan CLEAN9.  Macam kita ambush sarang komunis dan hapuskan semuanya supaya negara aman.  Ya, apa lagi analogi yang saya nak guna.  

Untuk pertanyaan lanjut ... silakan wasap 0126448260

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog