ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

13 Mac 2014

WAJAH LAMA WAJAH BARU

Kakchah tak tau nak terangkan apa. tapi ramai sudah yang tanya kakchah tentang diri kakchah.  Mana wajah lama kakchah.  nak tengok perubahan. nak tau apa yang kakchah guna sekarang.

Jom tengok gambar-gambar lama...
Gambar lama sebelum transform
julai 2009

Jun 2009

 
Jan 2010


TRANSFORMASI 2009 -2012


2013

Jan 2014
2014
Wajah-wajah kakchah tanpa edit.
Apa yang kakchah buat?  apa yang kakchah pakai?
Oooo macam2 dari dulu sampai sekarang
ya, Macam-macam

Masalah yang pernah kakchah hadapi...
Kulit muka berminyak kusam dan pucat selalu berjerawat dan merah gatal2
tekanan darah tinggi dan gastrik
badan - sendi2 dan lutut sakit, lenguh belakang.  Tak dapat berdiri lama, sakit tumit. 
resdung dan selsema

APA KAKCHAH BUAT UNTUK ATASI MASALAH?

muka - lebih setahun lalu guna dinars.  dari dulu cuci muka dangan sabun susu beras siam.  pastu siang pakai krim siang dnars. Sekarang kakcah cuci je muka dengan apa-apa jenis pencuci muka.  kemudian sapu Alpha-e yang ada vit e dan pelembut kulit.  ini menjadikan kulit lembut sebelum masuk tidur.
Kesihatan, untuk atasi darah tinggi - pomesteen dan aloeberry nectar
Badan untuk hilang lenguh-lenguh- ambil aloevera, articsea juga
resdung dan selsema - dulu kakchah ada juga ambik double stemcell nampak berkesan juga.  tetapi sekarang kakchah amalkan pil propolis dan garlic thyme.  kak chah dah semakin kurang bersin teruk.


APA YANG BERLAKU SEKARANG
kulit muka - lebih cerah, lebih licin (memang perasan sendiri hehehe)
Kesihatan dah rasa cool dan tenang.  sentiasa gembira je
Badan macam muda dulu-dulu.  Boleh lumba lari dengan anak-anak dan menang lawan naik tangga
resdung dan selsema sejak zaman sekolah dah banyak berkurangan lepas ambik propolis dan garlicthyme daripada produk Forever living.

Jadi... kakchah teruskan dengan apa yang kakchah dah buat.  Tak ada kalogen pun tak apa.  Yang penting sihat, boleh buat kerja harian dengan baik.  Kakchah ingin lihat semua orang gembira dan tenang.  Cantik berseri datang bersama kemudiannya.

hubungi kakchah 0126448260

Pengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dan tips dan trick menjadi Forever Business Owner
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut