ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

27 September 2015

BISNES FOREVER REGISTER ONLINE

Walaupun berjerebu, bisnes tetap berjalan.  Hari ini kakchah buat banyak catatan di blog. Dah lama benar tak menulis.  Ada pelanggan nak jumpa.  Kakchah buat temujanji sebelah petang.
Pukul 5 petang baruulah kakchah dan abangman keluar rumah. Hm.. memanglah berjerubu.  Namun, semangat bisnes sentiasa menggebu.

Sudah lama kakchah ceburkan diri dalam bisnas ini.  Ramai ahli-ahli yang membeli, dan juga sibuk nak buat pendapatan.  Siapa yang nak berbisnes tu, kakchah memang membantu.  Sebab itulah kakchah dan abangman semakin sibuk.  Kakchah nak didik ahli-ahli kakchah sampai pandai dan berdikari.  Kakchah pantau perjalanan bisnes ahli-ahli dan sentiasa memberi info-info berguna.  Mereka enjoy buat bisnes.

Happy Forever.  ya, memang seronok.  patutlah leader-leader lain pun cakap begitu sebelum ini.  Dulu-dulu, kakchah tak nampak bisnes ini menarik.  Sekarang dah jatuh cinta.

Antara aktiviti yang kakchah buat untuk membantu ahli-ahli kakcah
demonstrasi produk dan ceramah ringkas tentang kesihatan

Perkenalkan produk dengan membuka meja di pasar pagi

Demo di rumah pelanggan


perjumpaan dan bimbingan secara personal

Kelebihan join kakchah
1. Penerangan lengkap tentang marketing plan yang cukup ringkas dan dipermudahkan lagi.
2. Tiada paksaan, cuma galakan.  Nak beli untuk sendiri atau nak bisnes, terpulang.  Kakchah membantu memberi tunjuk ajar dan pemantauan.  Jika ada masalah tentang produk atau kesan tindak balas produk, boleh kol atau wasap atau mesej bila-bila masa sahaja
3. Tiada langsung tekanan.  Nak paksa atau kejar-kejar suruh beli atau pujuk-pujuk, itu bukan kakchah.  Kami langsung tidak memaksa ahli suruh ke kelas, suruh pergi kursus, suruh buat bisnes... semuanya tiada.  Hanya yang ada... kongsi-kongsi dan kongsi idea, info dan beri penghargaan yang wajar.
4. Banyak info yang kakchah dan abangman akan salurkan kepada ahli di bawah kakcah.  Kami ni rajin bagi informasi produk  Jadi, ahli kakchah akan tahu apa yang dia perlukan dan bagaimana nak optimumkan penggunaan produk sambil berjimat.  Memang best!
5. Ada wasap Grup, senang nak tanya apa-apa kemusykilan dan cepat sangat dapat respons.  Tanyalah apa sahaja tentang masalah penyakit dan penggunaan produk dalam grup wasap kakchah... akan ada yang menjawab.  Kadang-kadang ramai yang jawab untuk satu-satu pertanyaan.  Hubungan kami walaupun jarak jauh dan ada yang saling tak kenal, tetapi semuanya sporting dan baik hati.  Maka ramailah rakan bisnes yang gembira dengan grup wasap kakchah.
6.  Bimbingan berterusan asalkan mahu buka hati dan minda.  Kakchah memang tidak lokek ilmu.  Begitu juga dengan abangman.  Kami memang suka membaca dan belajar dan memberi info kepada ahli kami.
7.  Peluang naik pangkat yang strategik.  Kakchah dan abangman akan telitikan potensi ahli dan bantu untuk tingkatkan pangkat.  Tingkatkan status akan dapat 'upgrade'kan pendapatan.
8.  Pelanggan kami bagi asalkan rajin servis.  Nama ejen yang aktif dan minat untuk berniaga akan diletakkan dalam blog.. jika ada pelanggan dari kawasan anda yang menelefon, dan perlukan produk dengan segera, kakchah akan bagitau kepada anda asalkan anda mahu servis pelanggan itu.
9. Hadiah ganjaran dari kakchah dan abang man sebagai peransang. Kami memang sentiasa menghargai ahli kami yang berniaga.
10. Bimbingan peluang untuk mendapat lebih banyak ganjaran di Forever.
11.  Kelas blog secara individu secara percuma untuk menggalakkan bisnes online
12. Kegembiraan dan layanan mesra antara kakchah dgn rakan bisnes baru akan menjadikan anda gembira selalu.  Ya, semua rakan bisnes sedar, mereka amat gembira dengan kakchah.  Kakchah promote nama depa di blog. Ramai dah ahli kakchah dapat pelanggan dengan cara ini.
Bisnes dengan kakchah....bukan macam bos dan pekerja.  Tiada pilih kasih dan pengabaian atau diskriminasi. Bisnes kakchah semuanya hepi gembira.

Jom hubungi kami
0104278224 dan 0126448260
0104278224 dan 0126448260
0104278224 dan 0126448260

JOIN KAKCHAH SECARA ONLINE KLIK LINK http://kakchah.flp.com/join.jsf

klik untuk pengedar lain-lain tempat/negeri http://kakchahjelita.blogspot.my/p/perniagaan.html
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut