FOREVER LIVING kesihatan bisness cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness forever bisness plan cerita-ceriti pengedar kulit JIMAT SLIMMING BIOEVER bisnes Dnars Skincare online as semulajadi lidah buaya penyakit perniagaan rawatan JOM DETOX Untung BISNES kanser Aloe vera gel detox jerawat okamizu penapis udara EJEN DIPERLUKAN FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat murah ubat gigi CLean9 anti aging peluang articsea bisnes global buat duit madu rakan kongsi testimoni BISNES MOBAIL SPA GALVANICSPA WAJAH foreverliving jutawan khasiat kulit berminyak/jerawat R2 living testimonie FLP articsea KULIT KERING kecantikan kencing manis makanan sembelit suplemen ANTI KEDUT PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY bisnes forever jerebu kolagen kolesterol penapis air produk supliment untung usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 delima demo detoks ejen halal hebat jantung kanser kulit keletihan pakar pencegahan pendapatan prolife III ramadhan sunnah suppliment vitamin AGELOC Kelas kecantikan NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah ahli air aloevera gel badan berminyak bijak berjimat cuci usus diet dan bersenam dunia ejen utara facial keuntungan kolestrol kopi mineral masalah mudah dan cantik penjagaan pomesteen register online resdung selangor tenaga tips kecantikan toksin usahawan FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent antioksida bakteria gigi bercuti biovco bisness to business bonus buaya cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ekzema florida gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi honey insentif islam kajian kaya kelas percuma kulit cantik kurus lidah lubuk duit makan makanan tambahan malaysia masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi negeri sembilan online bisness pelembab pemulihan penapis air FIR pengedar diperlukan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa sakit seremban skincare stroke terbaik terlajak ulser water filter ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL MH370 PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aktiviti kecantikan aloe gelly aloe heat lotion aloegelly angin anti anti kanser anti radang antioksidan asma asthma awet muda bagaimana bahaya barbadensis bee propolis berat berat badan berkesan bertoksik bisnes dunia daftar darah doa ejen perlis facebook forever brunei. aloevera free g3 gout hadith harga hormon imun jeragat jerantut join kakchah kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan kimia klinikal kolon korea kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong maggi maggie manfaat manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan menjana metabolisma mudah muka network nilai omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon pencemaran pencernaan pengedar Utara penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly sakit lutut scrub sebab sedekah sedi lutut sendi sensitif simple spa strok time udara utara 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action ORAC PRODUK ANUGERAH PROLIFE PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif al-quran alahan alam alfalfa alkali alkohol allah aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis anggur angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli barly batu batu karang bebas bee honey bee pollen beli online beli pos bengkel berlemak berminyak/jerawat berpaten bibir bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir bukit jalil buncit burn fat cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya daftar ahli dan antitumor darah rendah dari rumah day2 debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah di terima diet dilwale dirumah doktor dubur ejen aktif ejen brunei elergik energy water enzim epa epal equin park essential oil faedah fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time gandum ganjaran hebat gelap gemuk gin chia ginko plus global global rally gombak grass gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu ibu bersalin ibu mengandung immune impian income infak isnes jana jaya jimat. jom journal jual jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kalori kami perlukan kanak-kanak kandungan kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelembapan kulit kemurungan kenapa kepong keram kering kerja kesan kesuburan kewangan khasiat cuka klia kolagen larut komisyen kongsi kopi kota baru kronik ku kuala kuala lumpur kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kulit mulus kurangkan berat kursus kecantikan kusam lada langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint leukemia liang roma lidah bauaya lignin lipis local lumayan lumut madu asli maggis makan malam percuma maketing malam manggis manjung masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi membantu members memperbaharui memulihkan mencantikkan mencari mencegah menentang mengamit mengandung mengantuk mengenal menguatkan badan menopaos merah meransang organ tubuh minyak minyak pati miyak jojoba mlm mlm.bisness modal najis nak negara networking nutien nutrien nutrisi nutrition obesiti oder online offline omega 9 order online forever otot pakar perubatan parkinson part time part-time partner parut pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelancongan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis pencapaian mewah pengawet pengedar Penang pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian percutian perhatian perlis perlu perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pigmen pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah rawatan kecantikan rawatan wajah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rezeki rm90 rujukan runcit sabah sabah sarawak sabun sabun susu beras sahih bukari sains sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sarawak sea seberang prai sebulan segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut seoul sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal sinar matahari skin care spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector syarikat tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terbukti terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip vitalize vitamin A vitolize men wajib wang besar wanita weight wheat wheat grass white zaitun

Translate

27 September 2015

BISNES FOREVER REGISTER ONLINE

Walaupun berjerebu, bisnes tetap berjalan.  Hari ini kakchah buat banyak catatan di blog. Dah lama benar tak menulis.  Ada pelanggan nak jumpa.  Kakchah buat temujanji sebelah petang.
Pukul 5 petang baruulah kakchah dan abangman keluar rumah. Hm.. memanglah berjerubu.  Namun, semangat bisnes sentiasa menggebu.

Sudah lama kakchah ceburkan diri dalam bisnas ini.  Ramai ahli-ahli yang membeli, dan juga sibuk nak buat pendapatan.  Siapa yang nak berbisnes tu, kakchah memang membantu.  Sebab itulah kakchah dan abangman semakin sibuk.  Kakchah nak didik ahli-ahli kakchah sampai pandai dan berdikari.  Kakchah pantau perjalanan bisnes ahli-ahli dan sentiasa memberi info-info berguna.  Mereka enjoy buat bisnes.

Happy Forever.  ya, memang seronok.  patutlah leader-leader lain pun cakap begitu sebelum ini.  Dulu-dulu, kakchah tak nampak bisnes ini menarik.  Sekarang dah jatuh cinta.

Antara aktiviti yang kakchah buat untuk membantu ahli-ahli kakcah
demonstrasi produk dan ceramah ringkas tentang kesihatan

Perkenalkan produk dengan membuka meja di pasar pagi

Demo di rumah pelanggan


perjumpaan dan bimbingan secara personal

Kelebihan join kakchah
1. Penerangan lengkap tentang marketing plan yang cukup ringkas dan dipermudahkan lagi.
2. Tiada paksaan, cuma galakan.  Nak beli untuk sendiri atau nak bisnes, terpulang.  Kakchah membantu memberi tunjuk ajar dan pemantauan.  Jika ada masalah tentang produk atau kesan tindak balas produk, boleh kol atau wasap atau mesej bila-bila masa sahaja
3. Tiada langsung tekanan.  Nak paksa atau kejar-kejar suruh beli atau pujuk-pujuk, itu bukan kakchah.  Kami langsung tidak memaksa ahli suruh ke kelas, suruh pergi kursus, suruh buat bisnes... semuanya tiada.  Hanya yang ada... kongsi-kongsi dan kongsi idea, info dan beri penghargaan yang wajar.
4. Banyak info yang kakchah dan abangman akan salurkan kepada ahli di bawah kakcah.  Kami ni rajin bagi informasi produk  Jadi, ahli kakchah akan tahu apa yang dia perlukan dan bagaimana nak optimumkan penggunaan produk sambil berjimat.  Memang best!
5. Ada wasap Grup, senang nak tanya apa-apa kemusykilan dan cepat sangat dapat respons.  Tanyalah apa sahaja tentang masalah penyakit dan penggunaan produk dalam grup wasap kakchah... akan ada yang menjawab.  Kadang-kadang ramai yang jawab untuk satu-satu pertanyaan.  Hubungan kami walaupun jarak jauh dan ada yang saling tak kenal, tetapi semuanya sporting dan baik hati.  Maka ramailah rakan bisnes yang gembira dengan grup wasap kakchah.
6.  Bimbingan berterusan asalkan mahu buka hati dan minda.  Kakchah memang tidak lokek ilmu.  Begitu juga dengan abangman.  Kami memang suka membaca dan belajar dan memberi info kepada ahli kami.
7.  Peluang naik pangkat yang strategik.  Kakchah dan abangman akan telitikan potensi ahli dan bantu untuk tingkatkan pangkat.  Tingkatkan status akan dapat 'upgrade'kan pendapatan.
8.  Pelanggan kami bagi asalkan rajin servis.  Nama ejen yang aktif dan minat untuk berniaga akan diletakkan dalam blog.. jika ada pelanggan dari kawasan anda yang menelefon, dan perlukan produk dengan segera, kakchah akan bagitau kepada anda asalkan anda mahu servis pelanggan itu.
9. Hadiah ganjaran dari kakchah dan abang man sebagai peransang. Kami memang sentiasa menghargai ahli kami yang berniaga.
10. Bimbingan peluang untuk mendapat lebih banyak ganjaran di Forever.
11.  Kelas blog secara individu secara percuma untuk menggalakkan bisnes online
12. Kegembiraan dan layanan mesra antara kakchah dgn rakan bisnes baru akan menjadikan anda gembira selalu.  Ya, semua rakan bisnes sedar, mereka amat gembira dengan kakchah.  Kakchah promote nama depa di blog. Ramai dah ahli kakchah dapat pelanggan dengan cara ini.
Bisnes dengan kakchah....bukan macam bos dan pekerja.  Tiada pilih kasih dan pengabaian atau diskriminasi. Bisnes kakchah semuanya hepi gembira.

Jom hubungi kami
0104278224 dan 0126448260
0104278224 dan 0126448260
0104278224 dan 0126448260

JOIN KAKCHAH SECARA ONLINE KLIK LINK http://kakchah.flp.com/join.jsf

klik untuk pengedar lain-lain tempat/negeri http://kakchahjelita.blogspot.my/p/perniagaan.html

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers