ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

26 September 2015

PENGEDAR ALOEVERA KEDAH AKTIF

Kakchah jumpa ramai orang sejak bisnes ni.  Ramailah yang seronok dengan produk Forever living nih.  Dan ramai yang dah join member.  Join member pulak FREE, dengan syarat beli tiga produk atau belian RM250 retail.  Dah join ahli mestilah dapat diskaun.  Dah dapat diskaun ada pulak dapat lebih besar diskaun.  Itu belum la lagi dok kira bonus dan ganjaran itu ini.  memanglah best bisnes ni.  Kakchah pun dah tolong ramai rakan bisnes.  Jarak jauh pun tak ada masalah.  Ramai yang dah bersama kakchah melahirkan rasa gembira.

Kakchah memang memberi penerangan secara detail.  Kakchah takkan biarkan ahli bisnes kakchah tenggelam sorang-sorang.  Dengan syarat dia sendiri mau usaha dan ada semangat.  Kadang-kadang duit atau modal tak menjadi masalah.  Yang penting kerja sama dan fokus.  Kita kena bijak kalau nak berjaya. Biarlah kita melangkah perlahan-lahan, lama-lama kita boleh berlari laju dan laju.  Kalau kita terus nak berlari laju tanpa kekuatan, kita akan tersungkur sebelum jauh kita pergi.

ok berbalik kepada cerita orang nak join bisnes.  memang la ramai yang join hanya untuk makan sendiri.  Tetapi macam kakchah la juga, mula nak makan sendiri, lama-lama nampak peluang bisnes.  Kakchah sedang mencari-cari rakan bisnes yang aktif di kedah.  Kedah ni belum ada ejen yang boom.  Tetapi kakchah balik la kampung bulan Jun dulu.  kakchah jumpa kawan lama kakchah,namanya  Cikgu Mahani.


Cikgu Mahani ni ceria orangnya. Glemer pulak tu di sekolahnya.  Sentiasa hepi.  Lawa pulak orangnya.  Kalau minum aloevera dan artcsea mesti lagi lawa, InshaAllah!

Ok, kami sembang-sembang hal kawan-kawan dan diri sendiri.  Selain daripada Cikgu Mahani, kakchah jumpa kawan-kawan kami yang lain. kiranya macam reunion kecil la. Tapi jumpa sekejap saja.  Maklomla semuanya ada hal.  Bila kakchah balik KL, Cikgu Mahani pun order la aloevera.  Dah lama dia kenal produk ni sebab suaminya ada beli sebelum ni.  Cikgu Mahani pun nak try la juga. hahahaha.  Pasaipa, dia dah dengar kakchah cerita pasai masalah sakit lutut kakchah yang dah gone with the wind.
mula-mula memang la order sikit saja.  Pastu kali kedua... hah, dia order banyak ni...
Kakchah tulong dia pos barang ni. postage free tau.  Cemana nak dapat postage free, hubungi kami.
Oleh kerana dia sanggup buat order banyak camtu, pelanggan lama kakchah yang sekitar Kedah, kakchah bagi kat dia.  Kakchah bimbing cemana nak kira keuntungan.  Kakchah bimbing tentang pengetahuan produk.  Kakchah bimbing info-info berguna yang patut diketahui ejen.  Abang Man pun ada bersama kakchah untuk membimbing.  Jika join kakchah, ilmu buat blog dan bisnes online juga kami ajar.  Memang berbaloi join kami.  Ramai yang gembira dengan bisnes ni.

Walaupun kita jual produk kecik2 tetapi untung kita semakin lama semakin bertambah sebab pengguna juga semakin bertambah.  Ini memang bisnes best.  Buat sikit dapat banyak.  Bagaimana nak dapat banyak... ya, kenalah hubungi kami bagaimana.  Kepada orang-orang kedah yang masih tercari-cari produk forever, boleh hubungi Cikgu Mahani
Pengguna Utara sebelah alor setar ... jangan segan-segan hubungilah


Cikgu Mahani 0125785049 Alor setar,Jitra,Kubang Pasu

orang jitra!

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut