ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

26 September 2015

PENGEDAR/EJEN ALOE VERA FOREVER LIVING KEDAH

Orang Alor Setar tak perlu susah hati lagi nak cari mana aloevera ni.  Ejen kita yang aktif sudah ada di sana.  sikit lagi nak upgrade jadi stokis.

Ok, kakchah memang memerlukan lebih ramai ejen di Kedah.  Ejen yang boleh dan mahu buat duit dengan produk-produk hebat.  Aloevera memang semua orang tau baguih untuk kulit tapi orang memang taksangka ia juga boleh diminum.  Haaa, sebab tu kakchah nak habaq kat orang kedah noo!

Memang aloevera baguih.  Baguih la lidah boya tu waktu kecik-kecik dulu kakchah pon dok tinyoh kat kepala buatkan rambut jadi lembut.  Mak kakchah buat masak jadi ubat batuk.  Tapi kan... kalau sepasu tu kita dok pediah selama seminggu, akhirnya habis nk ambik kat mana lagi? Lagipon lidah buaya yang kat pasu rumah kita tu,,, silap2 kita potong, terambik sekali imodeen yang bahaya pada kulit dan kalau kita makan akan sakitkan perut kita.  Patutla masa kecik2 dulu kakchah tonyoh gel lidah buaya tu kat kulit muka jadi gatal-gatal.  Pabila kakcah join Forever dan belajar banyak tentang aloevera@lidah buaya... barulah kakchah tahu yang kita tak boleh senang-senang potong dan ambik gel tu tanpa kemahiran.  Pekerja kilang Forever pun dilatih betul-betul untuk melakukan pemotongan daun aloevera ni.

Berbalik kepada ejen utara yang kakchah cari.  Kakchah memang akan buat personal coaching secara online dan juga secara terus.  Walaupun jauh, kakchah memang akan bantu ahli bisnes kakchah.

Kakchah pun orang Kedah.  Takdak masalah la.
Kelebihan join kakchah

1. Penerangan lengkap
2. Tiada paksaan, cuma galakan
3. Tiada langsung tekanan
4. Banyak info yang kakchah dan abangman akan salurkan.  Kami ni rajin bagi informasi produk
5. Ada wasap Grup, senang nak tanya apa-apa kemusykilan dan cepat sangat dapat respons.  Ramai rakan bisnes yang gembira dengan grup wasap kami
6.  Bimbingan berterusan asalkan mahu buka hati dan minda
7.  Peluang naik pangkat yang strategik.  Kakchah bantu untuk upgrade pendapatan.
8.  Pelanggan kami bagi asalkan rajin servis
9. Hadiah ganjaran kakchah dan abang man sebagai peransang
10. Bimbingan peluang untuk mendapat lebih banyak ganjaran di Forever
11.  Kelas blog secara individu secara percuma
12. Kakchah promote nama anda di blog, dan ramai dah dapat pelanggan dengan cara ini.

Kegembiraan dan layanan mesra antara kakchah dgn rakan bisnes baru.  semua rakan bisnes sedar, mereka amat gembira dengan kakchah.

Bisnes dengan kakchah....bukan macam bos dan pekerja.  Tiada pilih kasih dan pengabaian atau diskriminasi.

Buat mereka yang nak cuba produk boleh saja berhubung terus dengan Cikgu Mahani.  Ok, mari kita kenai siapa Cikgu Mahani.


ni dia Cikgu Mahani ni.  Dia memang minat berniaga.  Dia akan hantar produk kepada anda.  nak untung dapat diskaun, joinlah ahli.  Nak join ahli free?  Boleh berhubung terus dengan Cikgu Mahani atau kakchah.

Orang kawasan Changloon atau Jitra, bolehlah cuba aloevera.  Gabungkan sekali dgn minyak ikan yang sungguh best ni.

Ini adalah caj yang Biasa orang buat
Hantar dekat RM95.40
Hantar Jauh RM95.40 campur caj penghantaran

Belian banyak produk dapat diskaun.
hmm... apa-apa hal... berhubunglah dengan Cikgu Mahani. Boleh COD atau cash on delivery.

Budak sekolah pun boleh jual produk ni dengan bimbingan kakchah.  Asalkan mau, kakchah sanggup membantu.
sila berhubung dengan
Cikgu Mahani 0125785049
jangan segan-segan.  Kalau nak tau...
Cikgu Mahani baik hati macam kakchah juga. 



Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut