Nyah toksid udara

Bagaimana Penyahtoksik Udara Okamizu menjalankan kerjanya?
Ya penyah toksin udara.  Ia bukan sekadar penapis udara biasa-biasa! Walaupun saya lebih senang menyebut penapis udara.  Namun saya sudah sedar fungsinya bukan sekadar itu.  Dahulu, saya tak kenal, saya anggap ia biasa.  Pabila saya sudah kenal produk ini... ternyata ia sangat berbaloi-baloi. 

sebenarnya Penyahtoksik Okamizu ini  boleh membantu mengurangkan pencemaran yang terdapat dalam rumah. Pembersih ini dicadangkan letak di dalam sistem saluran tengah rumah. Ia akan berfungsi sebagai...

• Penapis awal
• Kecekapan tinggi HEPA (Penapis bakteria dan virus. Benda ini terdapat dalam mesin ini)
• Photocatalytic Pengoksidaan Penapis (elak karat)
• Ozone (mesra alam)
• Plate mudah dibersihkan sendiri
Proses
Dalam udara proses ini pertama memasuki penapis pra, menangkap zarah terbesar.
Kemudian ia memasuki dalam tinggi kecekapan penapis HEPA di mana ia menangkap habuk,

alergen dan zarah pepejal lain. Penapis HEPA yang disyorkan oleh Jabatan Keselamatan Dalam Negeri. Kemudian ia memasuki dalam Photocatalytic Pengoksidaan Pilih Stage, yang dilapisi dengan titanium dioksida, yang menghasilkan ion sangat reaktif dan elektron apabila digabungkan dengan cahaya UV dari lampu penapis Penyahtoksik UV ini. Sekarang peringkat terakhir dan terakhir adalah Ozone Plat Peringkat yang menghasilkan tahap rendah ozon di bawah standard undang-undang 0.55 ppm. Ia mengecualikan hanya jumlah yang tepat ozon ke udara untuk menghilangkan bau dapur, haiwan peliharaan bulu
Teknologi Di sebalik OkaAir Penyahtoksik

8 in 1
mengapa disebut 8 dalam satu?
Mari kita lihat mengapa... jawapannya adalah teknologi.

Teknologi 1: Pra-penapis
Udara yang pertama memasuki penapis pra, menangkap zarah terbesar, yang meningkatkan ketahanan dan prestasi penapis lain

Teknologi 2: Kecekapan tinggi HEPA Penapis
Jenis yang paling berkesan penapis udara pada debu menangkap, alergen dan zarah pepejal lain (termasuk bakteria). Penapis HEPA yang disyorkan oleh kebanyakan pihak berkuasa di dunia. 7 dalam 1 OkaAir Penyahtoksik menggunakan kekal, HEPA boleh dibasuh, jadi ia tidak memerlukan penggantian.

Teknologi 3: Activated Carbon Filter
Jenis terbaik penapis udara untuk memerangkap bahan kimia, gas, bau dan asap rokok.

Teknologi 4:  Penapis Pengoksidaan Photocatalytic Titanium
Penapis ini disalut dengan titanium dioksida, yang menghasilkan ion sangat reaktif dan elektron apabila digabungkan dengan cahaya UV dari lampu OkaAir Penyahtoksik UV. Ion-ion yang sangat reaktif melekat pada molekul kimia, bakteria dan sebatian penyebab bau, memusnahkan semua itu melalui pengoksidaan. Ujian bebas oleh ahli-ahli sains penyelidikan telah membuktikan pengoksidaan photocatalytic ini amat berkesan.

Teknologi 5: memadam rembasan penyakit dengan lampu UVX
Cara yang paling berkesan untuk memusnahkan mikroorganisma seperti kuman, virus, kulat (seperti acuan) dan bakteria. Juga memusnahkan mikroorganisma termasuk yang terperangkap oleh penapis udara HEPA, menghalang mereka daripada membiak dan mengedarkan semula melalui bilik.

Teknologi 6 & 7: Selamat & Berkesan UV Ionizer dan High Plasma Ionizer
Beredar berjuta-ion negatif untuk meneutralkan bahan pencemaran yang terapung di seluruh bilik. Pelbagai kajian mendapati ionizers amat berkesan kepada keharmonian tubuh manusia.  Masalah habuk, bakteria, dan lain-lain disingkirkandari udara menggunakan oksigen diaktifkan dan menghasilkan ozon.

Teknologi 8: Ozone (on / off pilihan)
Ozon berfungsi untuk menghilangkan bau, sebatian organik meruap (VOC) dan bahan kimia.  kebanyakan penapis lain yang pilihan murah tidak mampu lakukan.  Tetapi Penyahtoksik Okamizu 8 Dalam 1 BOLEH!
Jom beli untuk menjaga kesihatan keluarga.  Ini bukan lagi satu barang mewah tetapi juga satu keperluan!
Anda juga boleh memilih untuk berjimat.  Atau mendapat keuntungan kembali.  
Untuk keterangan lanjut sila hubungi kami  kakchah wasap.my/60192830717 atau wasap.my/60126448260
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog