ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

26 September 2015

TESTIMONI dengan Pengedar/Agent Aloevera KELANTAN

Kakchah star cuba produk dah bertahun-tahun.  Mula-mula hanya aloevera botol kuning dan articsea. Kemudian, kakchah dah seronok pasai produk.  Lama-lama kchah cuba banyak produk.  Wahh memang la best. Kalau nak tau best macamana, mai la tanya kakchah sendiri.
Antara ejen terawal kakchah ialah Maslinda Mahmmod.  Maslinda ni pada mulanya hanya nak amik produk. Dia banyak bertanya dengan kakchah.  Dia dah try macam-macam.  Bimbang la kalau tak berkesan, rugi lak duit.  Kakchah pon ceritalah pengalaman kakchah dengan produk ni.  serius masa cakap dalam telepon mula2 tu, kakchah baru try 3 benda.  Aloevera, artcsea dan vit c Forever.  Itu sajalah yang dapat kakchah bagitau. Kakchah cakap kakchah ada masalah sakit lutut.  Bukan sakit lutut saja.  Sakit pinggang, sakit badan, sakit sendi, sakit lenguh semuanya ada.  macam orang tua umuq 60tahun la. kalau solat, dah sujud memang tak mahu bangun lagi.  Nak solat duduk saja. Tapi... setelah ambik Forever dalam masa dua minggu, semua masalah tu macam hilang.  bak kata orang putih Gone with the wind hehehehe.  
Serius dengan pengalaman itulah Maslinda yakin untuk mencuba.  dia order terus beberapa botol. kakchah daftarkan sebagai new FBO.  
Seminggu kemudian, Maslinda kol kakchah lagi.  katanya dia dah boleh solat taksakit.  kulitnya cantik. kulit lembap sentiasa.  Badannya sangat ringan dan dia sangat suka dengan produk.  Berbaloi sangat dia berkenalan dengan kakchah.  Lalu dengan semangatnya dia membeli dan terus naik VIP hanya untuk makan sndiri.  VIP untung 30%!  Memang kata Maslinda sangat berbaloi.  Kakchah ajarkan dia cara yang sangat mudah dan jelas untuk dia naik VIP.  Gembiranya Maslinda dengan kakchah.  Kakchah leader hebat katanya.  Kakchah rasa malu sebab masa tu kakchah baru ada beberapa orang ahli merangkap pelanggan.  baru juga start jual2 produk.  selama ni makan sendiri2 saja.  Walaupun kakchah rasa kakchah ni hanyalah Lideee tetapi maslinda sering bertanya kakchah.  Maklomlah Maslinda perlukan bimbingan dan pengalaman kakchah.  Alhamdulullah, jarak tidak membataskan keakraban kakchah dan rakan bisnes kakchah.  sekarang ni telepon ada, wasap ada, Fb ada, panggilan telepon pon buleh buat secara percuma.  Maslinda dapat belajar banyak hal.  
Nak kulit mulus macam ni kenalah guna produk berkualiti.  kualiti produk sebenarnya adalah pada kandungan nya.  kalau nak tau, produk kita sangat tinggi bahan mentah naturalnya.
Caranya akan kakchah bagitau jika berhubung dengan kakcah.  Siapa nak tau rahsia cantik secara PERCUMA?
Dan kini Maslinda dah pandai guna produk untuk buat facial.  Maslinda dah belajar drp beutition hebat Forever tentang cara-cara penjagaan wajah.  Dalam kursus hebat tu, dapatlah kita kenal mana produk hebat dan mana yang hanya hebat jenama.  Maslinda dan kakchah, kami sama2 dah pergi kursus kecantikan.  Sesiapa yang nak tahu rahsia kecantikan dengan menggunakan produk berkualiti terbaik secara percuma Ya PERCUMA, bolehlah hubungi kami.  Kalau di Kelantan tu Maslinda la.  
nak ingatkan sekali lagi, walaupun produk-produk kami ni agak murah, tak bermakna kualitinya rendah.  Rex maughan (owner syarikat FOREVER) berkata...,

"Kami berjanji akan menawarkan produk kualiti terbaik dengan harga yang paling rendah."  

Dengan kuasa dan izin Allah kakchah dapat bertemu dengan produk murah ni.  Sekarang kakchah gembira, krana kami bukan sahaja dapat sihat, malahan poket pon GEMBIRA.  Ribu riban jugalah kakchah dapat walaupun bisnes releks2 saja.  

Ni no telefon FBO kachah yng namanya MASLINDA. tel/wasap 0199899141
sekarang Maslinda bukan macam dulu-dulu, sekarang dia dah pandai banyak hal tentang forever.  Terkini, hari ini... dia baru sahaja bagitau kakchah ada sorang lagi bakal VIP akan join dia.  Wah, berkat kesabaran, usaha gigih dan semangat Maslinda dapat juga beliau menjaga sale kat Kelantan sorang-sorang. Kiranya berjaya jugalah kakchah membimbingnya secara jarak jauh.  Hebat betul Maslinda ni.  Rugi sapa tak mau berkenalan dengannya.  Banyak ilmu tu! Kita doakanlah bisnes Maslinda terus berkembang pesat.  
Tak kenal, maka tak cinta.  Nak tahu bagaimana nak buat wajah lawa dengan produk natural?  Boleh tanya kami!

sesiapa yang tinggal di kelantan sedang mencari-cari bisnes terbaik, atau mahukan pengedar foreverterdekat seperti kota bharu,kubang kerian,pengkalan chepa,husm,wakaf che yeh dan sekitarnya bolehlah hubungi Maslinda

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut