FOREVER LIVING kesihatan bisness cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness forever bisness plan cerita-ceriti pengedar kulit JIMAT SLIMMING BIOEVER bisnes Dnars Skincare online as semulajadi lidah buaya penyakit perniagaan rawatan JOM DETOX Untung BISNES kanser Aloe vera gel detox jerawat okamizu penapis udara EJEN DIPERLUKAN FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat murah ubat gigi CLean9 anti aging peluang articsea bisnes global buat duit madu rakan kongsi testimoni BISNES MOBAIL SPA GALVANICSPA WAJAH foreverliving jutawan khasiat kulit berminyak/jerawat R2 living testimonie FLP articsea KULIT KERING kecantikan kencing manis makanan sembelit suplemen ANTI KEDUT PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY bisnes forever jerebu kolagen kolesterol penapis air produk supliment untung usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 delima demo detoks ejen halal hebat jantung kanser kulit keletihan pakar pencegahan pendapatan prolife III ramadhan sunnah suppliment vitamin AGELOC Kelas kecantikan NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah ahli air aloevera gel badan berminyak bijak berjimat cuci usus diet dan bersenam dunia ejen utara facial keuntungan kolestrol kopi mineral masalah mudah dan cantik penjagaan pomesteen register online resdung selangor tenaga tips kecantikan toksin usahawan FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent antioksida bakteria gigi bercuti biovco bisness to business bonus buaya cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ekzema florida gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi honey insentif islam kajian kaya kelas percuma kulit cantik kurus lidah lubuk duit makan makanan tambahan malaysia masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi negeri sembilan online bisness pelembab pemulihan penapis air FIR pengedar diperlukan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa sakit seremban skincare stroke terbaik terlajak ulser water filter ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL MH370 PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aktiviti kecantikan aloe gelly aloe heat lotion aloegelly angin anti anti kanser anti radang antioksidan asma asthma awet muda bagaimana bahaya barbadensis bee propolis berat berat badan berkesan bertoksik bisnes dunia daftar darah doa ejen perlis facebook forever brunei. aloevera free g3 gout hadith harga hormon imun jeragat jerantut join kakchah kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan kimia klinikal kolon korea kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong maggi maggie manfaat manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan menjana metabolisma mudah muka network nilai omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon pencemaran pencernaan pengedar Utara penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly sakit lutut scrub sebab sedekah sedi lutut sendi sensitif simple spa strok time udara utara 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action ORAC PRODUK ANUGERAH PROLIFE PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif al-quran alahan alam alfalfa alkali alkohol allah aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis anggur angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli barly batu batu karang bebas bee honey bee pollen beli online beli pos bengkel berlemak berminyak/jerawat berpaten bibir bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir bukit jalil buncit burn fat cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya daftar ahli dan antitumor darah rendah dari rumah day2 debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah di terima diet dilwale dirumah doktor dubur ejen aktif ejen brunei elergik energy water enzim epa epal equin park essential oil faedah fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time gandum ganjaran hebat gelap gemuk gin chia ginko plus global global rally gombak grass gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu ibu bersalin ibu mengandung immune impian income infak isnes jana jaya jimat. jom journal jual jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kalori kami perlukan kanak-kanak kandungan kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelembapan kulit kemurungan kenapa kepong keram kering kerja kesan kesuburan kewangan khasiat cuka klia kolagen larut komisyen kongsi kopi kota baru kronik ku kuala kuala lumpur kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kulit mulus kurangkan berat kursus kecantikan kusam lada langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint leukemia liang roma lidah bauaya lignin lipis local lumayan lumut madu asli maggis makan malam percuma maketing malam manggis manjung masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi membantu members memperbaharui memulihkan mencantikkan mencari mencegah menentang mengamit mengandung mengantuk mengenal menguatkan badan menopaos merah meransang organ tubuh minyak minyak pati miyak jojoba mlm mlm.bisness modal najis nak negara networking nutien nutrien nutrisi nutrition obesiti oder online offline omega 9 order online forever otot pakar perubatan parkinson part time part-time partner parut pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelancongan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis pencapaian mewah pengawet pengedar Penang pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian percutian perhatian perlis perlu perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pigmen pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah rawatan kecantikan rawatan wajah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rezeki rm90 rujukan runcit sabah sabah sarawak sabun sabun susu beras sahih bukari sains sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sarawak sea seberang prai sebulan segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut seoul sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal sinar matahari skin care spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector syarikat tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terbukti terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip vitalize vitamin A vitolize men wajib wang besar wanita weight wheat wheat grass white zaitun

Translate

26 September 2015

TESTIMONI dengan Pengedar/Agent Aloevera KELANTAN

Kakchah star cuba produk dah bertahun-tahun.  Mula-mula hanya aloevera botol kuning dan articsea. Kemudian, kakchah dah seronok pasai produk.  Lama-lama kchah cuba banyak produk.  Wahh memang la best. Kalau nak tau best macamana, mai la tanya kakchah sendiri.
Antara ejen terawal kakchah ialah Maslinda Mahmmod.  Maslinda ni pada mulanya hanya nak amik produk. Dia banyak bertanya dengan kakchah.  Dia dah try macam-macam.  Bimbang la kalau tak berkesan, rugi lak duit.  Kakchah pon ceritalah pengalaman kakchah dengan produk ni.  serius masa cakap dalam telepon mula2 tu, kakchah baru try 3 benda.  Aloevera, artcsea dan vit c Forever.  Itu sajalah yang dapat kakchah bagitau. Kakchah cakap kakchah ada masalah sakit lutut.  Bukan sakit lutut saja.  Sakit pinggang, sakit badan, sakit sendi, sakit lenguh semuanya ada.  macam orang tua umuq 60tahun la. kalau solat, dah sujud memang tak mahu bangun lagi.  Nak solat duduk saja. Tapi... setelah ambik Forever dalam masa dua minggu, semua masalah tu macam hilang.  bak kata orang putih Gone with the wind hehehehe.  
Serius dengan pengalaman itulah Maslinda yakin untuk mencuba.  dia order terus beberapa botol. kakchah daftarkan sebagai new FBO.  
Seminggu kemudian, Maslinda kol kakchah lagi.  katanya dia dah boleh solat taksakit.  kulitnya cantik. kulit lembap sentiasa.  Badannya sangat ringan dan dia sangat suka dengan produk.  Berbaloi sangat dia berkenalan dengan kakchah.  Lalu dengan semangatnya dia membeli dan terus naik VIP hanya untuk makan sndiri.  VIP untung 30%!  Memang kata Maslinda sangat berbaloi.  Kakchah ajarkan dia cara yang sangat mudah dan jelas untuk dia naik VIP.  Gembiranya Maslinda dengan kakchah.  Kakchah leader hebat katanya.  Kakchah rasa malu sebab masa tu kakchah baru ada beberapa orang ahli merangkap pelanggan.  baru juga start jual2 produk.  selama ni makan sendiri2 saja.  Walaupun kakchah rasa kakchah ni hanyalah Lideee tetapi maslinda sering bertanya kakchah.  Maklomlah Maslinda perlukan bimbingan dan pengalaman kakchah.  Alhamdulullah, jarak tidak membataskan keakraban kakchah dan rakan bisnes kakchah.  sekarang ni telepon ada, wasap ada, Fb ada, panggilan telepon pon buleh buat secara percuma.  Maslinda dapat belajar banyak hal.  
Nak kulit mulus macam ni kenalah guna produk berkualiti.  kualiti produk sebenarnya adalah pada kandungan nya.  kalau nak tau, produk kita sangat tinggi bahan mentah naturalnya.
Caranya akan kakchah bagitau jika berhubung dengan kakcah.  Siapa nak tau rahsia cantik secara PERCUMA?
Dan kini Maslinda dah pandai guna produk untuk buat facial.  Maslinda dah belajar drp beutition hebat Forever tentang cara-cara penjagaan wajah.  Dalam kursus hebat tu, dapatlah kita kenal mana produk hebat dan mana yang hanya hebat jenama.  Maslinda dan kakchah, kami sama2 dah pergi kursus kecantikan.  Sesiapa yang nak tahu rahsia kecantikan dengan menggunakan produk berkualiti terbaik secara percuma Ya PERCUMA, bolehlah hubungi kami.  Kalau di Kelantan tu Maslinda la.  
nak ingatkan sekali lagi, walaupun produk-produk kami ni agak murah, tak bermakna kualitinya rendah.  Rex maughan (owner syarikat FOREVER) berkata...,

"Kami berjanji akan menawarkan produk kualiti terbaik dengan harga yang paling rendah."  

Dengan kuasa dan izin Allah kakchah dapat bertemu dengan produk murah ni.  Sekarang kakchah gembira, krana kami bukan sahaja dapat sihat, malahan poket pon GEMBIRA.  Ribu riban jugalah kakchah dapat walaupun bisnes releks2 saja.  

Ni no telefon FBO kachah yng namanya MASLINDA. tel/wasap 0199899141
sekarang Maslinda bukan macam dulu-dulu, sekarang dia dah pandai banyak hal tentang forever.  Terkini, hari ini... dia baru sahaja bagitau kakchah ada sorang lagi bakal VIP akan join dia.  Wah, berkat kesabaran, usaha gigih dan semangat Maslinda dapat juga beliau menjaga sale kat Kelantan sorang-sorang. Kiranya berjaya jugalah kakchah membimbingnya secara jarak jauh.  Hebat betul Maslinda ni.  Rugi sapa tak mau berkenalan dengannya.  Banyak ilmu tu! Kita doakanlah bisnes Maslinda terus berkembang pesat.  
Tak kenal, maka tak cinta.  Nak tahu bagaimana nak buat wajah lawa dengan produk natural?  Boleh tanya kami!

sesiapa yang tinggal di kelantan sedang mencari-cari bisnes terbaik, atau mahukan pengedar foreverterdekat seperti kota bharu,kubang kerian,pengkalan chepa,husm,wakaf che yeh dan sekitarnya bolehlah hubungi Maslinda

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers