ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

DEMO FOREVER KAKCHAH

RAMAI ORANG TELAH TENGOK DEMO ALOEVERA.  BEGITU JUGA DEMO ARTICSEA.  DALAM VIDEO DEMO KAKCHAH, KAKCHAH MAU MENEKANKAN AKAN KEPENTINGAN DUA PRODUK INI IAITU ALOEVERA DAN ARTICSEA.

Kita tahu usus adalah pusat pengumpulan segala toksin.  manakala hati, jantung dan buah pinggang menjadi hub-hub penting dalam sistem tubuh manusia.  Hub-hub ini disambung oleh sistem peredaran darah.  Maka saluran darah juga amat penting untuk kita bersihkan bagi memastikan sistem tubuh dalam keadaan yang baik.

Usus perlu dibersihkan, manakala saluran darah kita yang membawa sistem peredaran darah juga perlu bersih.  jika kita banyak makan makanan berminyak, lama-lama, kolestrol dalam darah akan melekat dinding saluran darah.  Apabila kolestrol tebal, sa;luran darah menjadi pekat, ia sangat berisiko jika berlaku alliran laju dalam darah.  Risiko kita sangat tinggi kepada serangan jantung, strok, ghaut dan lain-lain.

mari kita lihat demo yang kakchah buat di youtube ya!

hubungi kakchah 0104278224
atau 0126448260
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Services

Popular Posts

Google+ Badge

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

APA YANG ANDA INGINKAN

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.