ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

10 Januari 2016

KELAS KECANTIKAN PERCUMA


kulit yang sempurna adalah kulit yang sihat.  bagaimana nak dapat kulit sempurna sihat.  kenalah jaga kesihatan dalaman dan juga luaran.  nak cantik jugakah?  nak awet muda? nak kulit licin?
jangan gusar, sertai kakchah untuk ikut kelas-kelas begini.  kakchah juga akan bermurah hati membimbing anda dan berkongsi segala ilmu yang kakchah tahu berkenaan kecantikan dan kesihatan.  kakchah tahu, semua orang nak cantik.



semalam kakchah pergi kelas di Forever HQ cheras.  wah kelas ni penuh.  Lupalak nak ambil gambar.  memang terbaiklah.  banyak yang kakchah dapat belajar melalui kelas-kelas seperti ini.  Kelas-kelas begini bukan sahaja mengajar tentang produk tetapi juga tentang ilmu kacantikan dan kesihatan yang wajib kita tahu.  Kakchah selalu datang ke kelas-kelas percuma begini.  memang menarik dan sangatlah mendapat sambutan.  Speaker pulak pemurah ilmu.  Apa yang kita nak tahu, semua dijawab.  Sayanggggg dengan speaker yang cun melecun tu tau!

Inilah iklan kelasnya




gambar ni macam tak jadi jee
kakchah akan bekerjasama dengan pakar kecantikan seperti speaker ini untuk meneruskan kursus rawatan kecantikan yang lebih fokus dan intensif.  Hmm... kulitnya sangat cantik.  Dia guna produk Forever sahaja.  Katanya memang berbaloi forever produk sangatlah murah walaupun kualiti teramat sangat tinggi.  kalau produk lain seumpama forever ini tentulah dijual dengan harga yang sangat mahal.  ya, kakchah pun tahu beberapa contoh produk mahal menggunakan hanya tumbuhan dan buah2an berkualiti sebagai bahan asas.  Banyak pendedahan yang mengejutkan yang selama ini kita tidak tahu mengenai produk rawatan wajah dan kulit di pasaran.  

Inilah sebabnya kakchah berkobar-kobar nak berkongsi cerita sebenar dengan orang ramai.

Sesiapa nak ikut kelas-kelas percuma boleh sertai kakchah.  kakchah juga akan memberi penerangan tanpa rasa jemu kepada anda yang buka hati untuk berkongsi.  

hubungilah kakchah 0126448260 / 0104278224

kakchah pun nak kulit mulus licin cantik macam pakar kecantikan Miss wong tu 


nak cantik juga?
hubungilah kakchah 0126448260 / 0104278224
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut