BISNES YANG SANGAT MENGUNTUNGKAN

Bagi anda di kawasan malaysia selatan, Selangor, KL, Negeri Sembilan, Melaka, Muar


BERMINAT TAK NAK BIZZ?  mungkin andalah yang kami caricari

sebelum itu

Jom semak apakah MINAT ANDA...

1. Adakah anda suka kepada bisnes trading?
bisnes trading biasa menjual produk dengan keuntungan yang besar iaitu 30 ke 35%.  Namun kita perlu membeli dalam kuantiti yang banyak contohnya dengan modal rm4 ribu atau 5 ribu barulah dapat 30%.  Pabila habis,anda perlu membeli lagi dengan modal yang banyak. Jika tidak anda akan kembali menjadi orang awam yang perlu membeli pada harga retail.
di Forever, anda hanya perlu modal sekali seumur hidup iaitu RM1550 untuk membeli produk bagi melayakkan anda ke status VIP atau dengan pangkat Asistance Supervisor. Keuntungan anda adalah 35%!  pabila anda capai status, anda bebas membeli apa saja produkdengan diskaun 35% tidak kiralah jika anda anya membeli sebuku sabun.

2. Adakah anda suka bisnes jual barangan harian rumah?
Anda hanya perlu tukarkan produk kegunaan harian seperti MPD, Aloegelly, ubat gig,sabun dan deodoran dll kepada produk.  Begitulah juga kita tidak perlu memaksa orang untuk membeli produk makanan tambahan Forever.  Cukuplah menjual produk kegunaan harian Forever yang sangat berkualitiu dan menjimatkan ini. ianya sangatlah berbaloibaloi

3.  Adakah anda suka produk kecantikan dan penjagaan kulit?
Kita biasa menggunakan produk penjagaan wajah yang berada di pasaran.  kadang-kadang membeli set wajah yang kecil trial pack.  Kita tidakpedulipun ianya dibuat mgunakan bahan kimia tinggi atau tidak.

Di Forever kita menggunakan produk yang berasaskan aloevera asli natural dan harganya luar biasa murah berbanding dengan kualiti produk yang terlajak hebat.  set penjagaan wajah kita sangat berkesan dan paling mudah membuat aktiviti jualan.  Kita boleh belajar buat demo, kelas kecantikan dan rawatan spa.  Memang sangat gembira tau. Bimbingan percuma diberikan.  

4. Adakah anda suka produk makanan tambahan?
ProdukForever adalah barangan super brand. Produk  detoks kita adalah yang paling selamat dan paling berkesan.  Bukan sahaja produk detoks, produk yang meningkatkan imunisasi tubuh dan nutrisi lain.  Produk kita mampu meningkatkan taraf kesihatan dan membantu dalam proses rawatan penyakit.  Jika anda memutuskan untuk fokus dalam bidang makanan tambahan, anda boleh!  Forever merupakan syaroikat pengeluar makanan tambahan terbesar dan terbaik dipasaran

5. Adakah anda suka membantu orang untuk membeli produk murah?
Di Forever, slogan The Power of Forever is Power of love bertepatan dengan konsep bisnes yang mengajak orang membeli dengan harga jimat. Semakin ramai kita membantu orang, semakin lebat pendapatan yang kita dapat.

6. Adakah anda suka membuat jualan semata-mata?
Jika ya, belajarlah membuat demo.  anda pastikan berjaya di sini. Anda boleh membuat aktiviti yang pelbagai. Semuanya menjuruskan kepada jualan.  Disebabkan keuntungannya besar, maka anda boleh menjual dan menikmati keuntungan.

7. Adakah anda suka berkongsi pengalaman sendiri dan membuat networking (rangkaian)?
Ini adalah yang paling beruntung.  dengan berkongsi pengalaman dan membina rangkaian, bisnes ini berkembang dan anda akan mendapat pendapatan yang sangat hebat di Forever.  Di Forever, anda akan perasan pendapatan anda tiada limit.  Jom bina bisnes anda.  

Jika anda menjawab ya pada salah satu soalan di atas, kakchah ucapkan tahniah kerana anda adalah yang kakchah cari untuk menjadi seorang usahawan bermodal kecil tetapi pulangannya besar. 
Tak pandai? Kami ada grup wasap, FB dan bimbingan secera personal... kami akan ajar jika anda menang berminat nakjadi usahawan.  
Yang penting anda...

1. ada impian

2.  sukakan duit

3. mahu belajar

4. mahu bertindak

5. istiqamah

APA YANG BEST BIZZ NI?


*Produk wajib zaman moden untuk kesihatan, 
*Semua orang perlukan produk ini... anda hanya perlu kongsikan tentang produk 
*PROMOSI DALAM Blog, FB, Grup...sehingga dapat sale
*Untung runcit 35% - 48%
*Diskaun tinggi dan tak berbalik turun walaupun beli satu satu barang
*Keuntungan dalam kiraan dari harga jualan bukannya dari point
* Pluang melancong tempat menarik percuma MAKAN MINUM DITANGGUNG 
* Bonus bulanan 
*Untung harian
*Bonus tahunan dari keuntungan syarikat di 160 buah negara
Support Group Whatsapp, FB, meeting, kelas berfokus skala kecil
*Video iklan
* Website marketing percuma (Untuk VIP agent sahaja)
* Skrip close sales
*Tips bizz dan networking
JOM JOIN
Hubungi kakchah

0126448260
0192830717

Bisnes tidak semudah yang kita TAHU tetapi tidaklah sesukar mana jika MAHU!Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog