PERBEZAAN ALOEVERA FOREVER

FOREVER adalah syarikat Multilevel yang lain daripada yang lain.  Bizz MLM Forever mempunyai 3 konsep yang berbeza.  Produk Forever mempunyai keistimewaan tersendiri.   Bermula dengan produk Aloevera.
aloevera Forever mempunyai 2 paten dalam pemerosesan gel.
APA BEZA ALOEVERA GEL FOREVER DENGAN ALOVERA YANG LAIN?

1. Produk Aloevera gel Forever sangat berbeza daripada aloevera yang lain. Oleh kerana Forever mengeluarkan produk dari ladang sendiri, dikilangkan sendiri dan dipasarkan sendiri, kos pengeluaran dapat dikurangkan. HARGA SANGATLAH BERBALOI BALOI jika dibandingkan dengan aloevera syarikat lain.

2. Aloevera Forever dipastikan diproses pada hari yang sama dipetik.  Bagi memastikan kesegarannya terjamin, formula stabilisasi aloe dicipta khas dan dipatenkan. Ini merupakan satu satunya teknologi penghasilan aloe yang distabilkan tidak boleh ditiru.  Hanya Forever menggunakan teknologi ini.  Ya satu-satunya syarikat yang dapat mengekalkan kesegaran dari dalam botol 'seal' dengan 98% tahap kesegarannya berbanding dengan aloevera yang baru sahaja dipetik dan diperah.

3. Satu lagi keunikan aloevera Forever adalah teknik pemotongan daun aloevera.  Forever menggunakan mesin khas yang mengasingkan gel dengan kulit daun lidah buaya ini dengan kecepatan yang sangat laju.  heheehe tak ingat la pulak berapa saat atau nano. tapi khabarnya dapatlah memastikan emodeen yang berwarna kekuning kuningan tu meresap ke dalam gel.  ya, jika tidak diproses dengan cepat, emodeen akan meracuni khasiat gel aloevera.  Jika terlepas, ia boleh menyebabkan sakit perut dan menyebabkan keguguran.  Sebab itulah sesetengah aloevera dilarang untuk wanita mengandung.  Tetapi Forever... anda bebas menggunakannya sebab ianya selamat dan segar dari ladang!

4. Produk gel Aloevera adalah pati sebenar!  ya diperah terus dari daun lidah buaya dan dimasukkan ke botol tanpa dimasak dan diberipemekat atau bahan pengawet.

5. Botol aloevera kita berbentuk unik.  bentuk ini dipatenkan dan Forever adalah satu satunya syarikat yang mempunyai bentuk botol begini. Warnanya juga menarik.

6. Aloevera Forever dibotolkan dengan botol yang plastiknya sangat bermutu tinggi.  Ia dapat menjaga kualiti gel aloe. material plastik yang mesra alam dan kurang tahap kandungan kimia sangat selamat dan tahan pada tekanan haba dan asakan.

7. Aloevera memang diketahui bagus untuk kulit dan menjadi salah satu bahan rawatan untuk masalah gastrik dan juga masalah lain.

(nasihat doktor diperlukan bagipenyakit kronik)

Nak beli aloevera

Bolehlah bertanya kakchah

0126448260
0192830717


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog