FOREVER LIVING kesihatan bisness cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness forever bisness plan cerita-ceriti pengedar kulit JIMAT SLIMMING BIOEVER bisnes Dnars Skincare semulajadi online as lidah buaya penyakit perniagaan rawatan JOM DETOX Untung BISNES kanser Aloe vera gel detox jerawat okamizu penapis udara ubat gigi EJEN DIPERLUKAN FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat murah CLean9 anti aging peluang testimoni articsea bisnes global buat duit madu rakan kongsi BISNES MOBAIL SPA GALVANICSPA WAJAH foreverliving jutawan khasiat kulit berminyak/jerawat R2 living testimonie FLP articsea KULIT KERING kecantikan kencing manis makanan produk sembelit suplemen supliment ANTI KEDUT PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY bisnes forever delima jantung jerebu kolagen kolesterol penapis air untung usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 demo detoks ejen halal hebat kanser kulit keletihan pakar pencegahan pendapatan pomesteen prolife III ramadhan sunnah suppliment vitamin AGELOC Kelas kecantikan NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah ahli air aloevera gel badan berminyak bijak berjimat buaya cuci usus diet dan bersenam dunia ejen utara facial florida kajian keuntungan kolestrol kopi mineral lidah malaysia masalah mudah dan cantik penjagaan register online resdung sakit selangor tenaga tips kecantikan toksin usahawan FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent antioksida antioksidan bakteria gigi bercuti biovco bisness to business bonus cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ekzema gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi honey insentif islam kakchah kaya kelas percuma kulit cantik kurus lubuk duit makan makanan tambahan masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi negeri sembilan online bisness pelembab pemulihan penapis air FIR pengedar diperlukan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa seremban skincare stroke terbaik terlajak ulser water filter ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL MH370 ORAC PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aktiviti kecantikan al-quran aloe gelly aloe heat lotion aloegelly anggur angin anti anti kanser anti radang asma asthma awet muda bagaimana bahaya barbadensis bee propolis berat berat badan berkesan bertoksik bisnes dunia daftar darah doa ejen perlis facebook forever brunei. aloevera free g3 gout hadith harga hormon imun jeragat jerantut join kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan kewangan kimia klinikal kolon korea kuala lumpur kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong lemak maggi maggie manfaat manggis manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan menjana metabolisma mlm mudah muka network networking nilai omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon pencemaran pencernaan pengedar Utara penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly rujukan sakit lutut scrub sebab sedekah sedi lutut sendi sensitif simple spa strok time udara utara 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action PRODUK ANUGERAH PROLIFE PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RAWATAN SEMULAJADI RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SAKIT SENDI DAN GOUT BERBEZA ATAU SAMA SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif alahan alam alfalfa alkali alkohol allah aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli barly batu batu karang bebas bee honey bee pollen beli online beli pos bengkel berlemak berminyak/jerawat berpaten berry bibir bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir bukit jalil buncit burn fat cabaran cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya daftar ahli dan antitumor darah rendah dari rumah day2 debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah di terima diet dilwale dirumah doktor dubur ejen aktif ejen brunei elergik energy water enzim epa epal equin park essential oil faedah fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time gandum ganjaran hebat gelap gemuk gigi gin chia ginko plus global global rally gombak grass gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap haram harta hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu ibu bersalin ibu mengandung immune impian income infak isnes jana jaya jimat. jom journal jual jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kalori kami perlukan kanak-kanak kandungan karada kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelembapan kulit kemurungan kenapa kepong keputihan keram kering kerja kesan kesuburan khasiat cuka klia kolagen larut komisyen kongsi kopi kota baru kronik ku kuala kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kulit mulus kurangkan berat kursus kecantikan kusam lada langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint leukemia liang roma lidah bauaya lignin lipis local lumayan lumut madu asli maggis makan malam percuma maketing malam manjung masa masaalah masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi membantu members memperbaharui memulihkan mencantikkan mencari mencegah menentang mengamit mengandung mengantuk mengenal menguatkan badan menjaga menopaos merah merangsang meransang organ tubuh mesin minyak minyak pati miyak jojoba mlm.bisness modal najis nak negara nutien nutrien nutrisi nutrition nyanyuk obesiti oder online offline omega 9 omron order online forever otot pakar perubatan parkinson part time part-time partner parut payudara pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelancongan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis pencapaian mewah pengawet pengedar Penang pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian percutian perhatian perhiasan perlis perlu perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pigmen pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat prostate protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah rawatan kecantikan rawatan wajah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rezeki risiko rm90 runcit sabah sabah sarawak sabun sabun susu beras sahih bukari sains sainstis sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sarawak sea seberang prai sebulan segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut seoul sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal sinar matahari skin care spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector syarikat tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terbukti terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip visceral vitalize vitamin A vitolize men wajib wang besar wanita weight wheat wheat grass white zaharudin zaitun

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 November 2016

Testimoni sendiri UBAT GIGI

Ubat gigi Forever memang power.  Power  sb ia.bkn.saja ubt gg tp mcm2 manfaat utk pengguna. diperbuat sepenuhnya drp aloevera... propolis... dan klorofil. halal dunia. produk organik. diluluskan kkm. guna pengawet tak bahaya.
Ubat gigi terbaikyang pernah kakchah temui
 Senarai Testimoni dan kegunaan ubat gigi ini
1. saya dah sakit gigi berlubang. nak kena cabut dah. tp.doktor xnak cabut sb bengkak. mkn ubt tahan sakit pon dok sakit juga. dua malam saya susah nak tdo. last2 saya beli juga ubat gigi nih. leoas gosok gg mlm.tu saya letak ubat gigi dlm lubang gg tu. rasa kebas bdenyut pastu saya dpt tdo mlm tu. esok pg sakit dah xrasa. saya gosok.gg letak lagi ubt gg dlm lubang gg. mlm tu saya letak lagi. tau tau gg saya dah xpayah cabut. still blubang tp still boleh makan kacang keropok dll. x sakit dah.
2. dulu saya ada macam macam masalah ggi. gg sensitif.'sgt la ngilu bila makan bnda masam, bnda sejuk dan juga slalu rasa ngilu tanpa sebab. lepas guna ubt gg ni bbrpa lama gg saya dah tkde ngilu. skg saya boleh kunyah ais ketul macam makan kacang. 
3. saya ni ada masalah gusi bengkak dan.berdarah. bila gosok  je gg mesti byk darah. kdg2 dah sejam gosok gg pon gusi saya masih bdarah. sejak guna ubt gg ni... gusi saya xbgkak dan xbdarah lg. 
3. saya rimas tgok gg saya ada karang gg. p cuci kat doktor gg bayar rm100++ pon x habis karang gg tu. dah mmg zaman skolah lg karang gg tu dok ada. bila saya guna ubt gg ni... tak sampai habis satu tiub, karang gg saya dah xde.
4. karat gg akibat merokok pon boleh hilang. suami.saya perokok kuat. ggnya da berkarat kat dpn. sakit mata kalau tgok dia senyum. dlm masa 2 mgu guna ubt gg ni... karat gg hilang. skg dia sengeh pun dah xsakit mata nak tgok. 5. ptama kali guna ubt gg, saya rasa sgt bersih. dlu saya dan.suami.msti.beli listerin utk.buat kumur2. skg ubt gg tu je dah boleh buat ubt kumur. guna sikit je pon. kalau kita puasa... sblm subuh tu gosok dan kumur... bau mulut akan kurang. mulut pon rasa segar kurangkan rasa dahaga. 
6. ubt gg ni bgus utk kanak-kanak sb ia xde florida. bahannya semuanya drp aloevera propolis dan klorofil. kalau tertelan pon xde masalah. tidak bahaya pada otak kita (sebenarnya ubt gg biasa kita amat bahaya sb ada kandungan florida dan bahan awet yg tgi)
7. boleh putihkan.gg secara smljadi. lumur ubt gg pd gg sblm.tdur. esok.trus gosok gg. 
8. boleh buat sabun ruam badan atau exema sb ia ada kandungan propolis utk.anti.bakteria dan klorofil bg efek segar menyejukkan. 
9. boleh buat cuci yg bwh kita bg org yg keputihan teruk. anda akan rasa segar berangin je. tak perlu buat tiap hri. buat ketika rasa gatal2 je. sb kita ada pmbersih lain yg lg sesuai iaitu mandian liquid soap dan aloe bath gelee.
10. jika sakit tekak. batuk dan perit tekak. boleh telan ubt gg ni sblm tdur
11. jika ada ulser... sapu je pada tempat ulser tu.
12. jika gusi bengkak... bdarah atau sakit... lumurkan je, esok bengkak akan surut, darah akan berhenti, gusi akan lebih sihat. 
13. jika sakit perut... boleh telan je ubt gg secolet. ia akan meredakan sakit sb propolis dlm ubat gg tu bertindak membasmi kuman yg meradang dlm.perot. 
14. boleh kecutkan jerawat.
15. Luka kecil atau lecur ringan boleh je sapu ubat gigi ni
16. Boleh guna untuk bisul
17. Boleh redakan gatal pedih Kudis

tengok tu banyak sungguh kegunaan ubat gigi ajaib ni.  Jika anda mahukan ubat gigi yang power begini, bolehlah hubungi kakchah.  



0 ulasan:

Google+ Followers