MAKANAN BERTOKSIN, ANCAMAN RADIASIDI JAPANG, anak-anak digalakkan membawa bekal yang dimasak sendiri oleh ibu mereka - sumber TV3 pada penutup buletin utama.
Elokla juga ibu bapa MALAYSIA aplikasikan cara ini.
Lagi bagus tanam sendiri sayur, masak sendiri dan proses makanan sendirii termasuklah bela kambing, ikan, ayam untuk memastikan makanan kita bebas toksin.
TAK SEMPAT? TAK CUKUP tenaga, tak mampu nak buat begitu?
Kalau begitu, apa TINDAKAN KITA bagi menjaga anak-anak kita? Takkan nak tengok saja? Kita terdedah dengan bahan kimia bahaya. radiasi, toksin dan lain-lain...

bolehkah kita pastikan anak-anak kita bebas dari ANCAMAN toksin?

Kita tidak boleh elak masalah ancaman toksin.  makanan yang kita makan, udara yang kita sedut, air yang kita minum... semuanya ada bahan kimia.  kadang-kadang kadar kimia tinggi, kadang-kadang rendah.  itupun belum lagi masalah radiasi.  ya, radiasi.  pancaran energi atau gelombang elektromagnetik yang mengganggu dan merosakkan sel-sel tubuh. Zaman moden ini, kita sering terdedah dengan pancaran radiasi.  TV, komputer, peti sejuk dan lain-lain... Inilah punca penyakit kita manusia moden.  Orang dulu-dulu, mana ada masalah penyakit pelik-pelik.  Mereka makan sayur-sayuran yang ditanam sendiri, yang tiada racun serangga.  mereka masak guna sumber alam sebagai bahan api.  minum air sungai atau perigi.  tiada ancaman radiasi sebab tiada elektrik.  

Jadi,  bagi kita yang hidup di zaman moden, ambillah makanan tambahan.  Kebanyakan makanan tambahan bagus tetapi harus bijak memilih.
Saya guna bioever.  masak guna garam buluh, minum kopi mineral, tidur atas tilam biovelocity.  
Jika kita tidak ambil berat demi kesihatan sekarang, bayangkan masa depan anda bagaimana?  Anda akan terus sihat selam-lamanya?  
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog