KHASIAT BUAH AVOKADO DAN PEMBERSIHAN KULIT MUKA DAN TUBUH BADAN

Forever Living ada sabun yang di buat menggunakan tumbuhan herba yang sangat baik untuk tubuh badan manusia mempunyai beribu-ribu malah berjuta-juta pengguna seluruh dunia. 


Nak badan segar dan dapat memutihkan kulit anda secepat 2 min gunakanlah sabun avocado Forever yang ternyata sangat bagus untuk memutihkan kulit anda secara semulajadi yang pasti hasil daripada tumbuhan semulajadi yang boleh di gunakan oleh semua orang yang mempunyai berbagai masaalah kulit yang berminyak atau lain-lain yang berkenaan seperti kulit sensitif atau apa saja.


Avocado mengandungi vitamin A, B (termasuk B6, niacin dan riboflavin) C dan E serta kandungan galian seperti kuprum, magnesium, potasium dan zink selain tidak mengandungi kolesterol dan sodium.

Buah ini sangat kaya dengan khasiat dan telah lama digunakan dalam penjagaan kesihatan kulit wajah mahupun seluruh badan.

Khasiat Buah Avokado yang mana mempunyai pelbagai nama dan khasiat seperti Anti-penuaan, Melindungi daripada kanser, Mengandungi banyak vitamin, mengawal tekanan darah, Mengekalkan kesihatan jantung, Menggalakkan kesihatan mata, persea Americana, Pokok avokado.


Sabun Avocado Face & Body
Diperbuat dari 100% buah avocado asli.Sesuai untuk semua jenis kulit. Merupakan anugerah dari alam semulajadi yang membersihkan kulit yang berminyak dengan lembut,mengecilkan pori-pori,membersih secara mendalam dan memastikan liang-liang pori bersih dari kotoran. 

Khasiat avocado dalam kecantikan:
1. Kaya dengan vitamin A yang membantu membuang sel-sel kulit mati
2. Membantu membersihkan kult wajah secara mendalam
3. Melembapkan kulit
4. Kaya dengan vitamin E iaitu sumber antioksidan yang mampu mengurangkan garis-garis halus tanda penuaan dan kulit rosak akibat sinaran matahari.
5. Menentang radikal-radikal bebas
6. Membersihkan kulit yang berminyak tanpa mengeringkan kulit.
7. Untuk kulit kering dan sensitif, avocado memberikan kelembapan sepanjang hari.
8. Menghilangkan warna gelap di bahagian peha,belakang leher serta bahagian bawah lengan.

Maklumat lanjut pamplet pdf

Video Avacodo face & body soapPengedar kami di seluruh malaysia

PENGEDAR UTARA DAN ZON TENGAH

PENGEDAR ZON TIMUR,SELATAN DAN SARAWAK

KAKCHAH memerlukan pengedar di seluruh zon Malaysia barat dan timur, untuk tersenarai laman pengedar kakchah sila whatsapp/call, kakchah akan bimbing anda dengan tips dan trick menjadi Forever Business Owner

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog