ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

16 Oktober 2013

TESTIMONI PRODUK FOREVERLIVING

Mari kita lihat beberapa testimoni di antara beribu-ribu testimoni di Malaysia. testimoni luar negara lagi banyak. kalau nak ambil dari luar negara lagi banyak. Tetapi ini hanya testimoni dalam negara sahaja.    bayangkan satu dunia jadi pengguna FLP.  Kalau produk tak bagus takkanlah boleh ada banyak testimoni kan.  dah bertahan selama lebih daripada 35 tahun pula tu!  Di Malaysia sahaja FLP masih lagi dianggap baru.  mengapa FLP diminati di dunia? kerana keberkesanannya... lagipun produknya memang sangatlah murah.  Jom la baca perkongsian saya dan kawan-kawan...


Encik Edzan, 58 tahun.  kencing manis.
Bapa pelajar saya berusia lebih kurang 58 tahun.  mengidap penyakit kencing manis semenjak 25 tahun lalu. dalam 5 tahun ini, dia berhenti kerja.  Isterinya terpaksa bekerja setelah si bapa tidak lagi dapat bekerja.  si bapa matanya sudah rabun kebutaan.  kakinya sudah tidak boleh berfungsi dan bengkak buruk.  Hanya bertahan dengan ubat menahan sakit.  seluruh badan terasa sakit bisa-bisa.
Apabila saya memberikan sebotol jus aloevera, si bapa menghabiskannya dalam masa seminggu.  padahari pertama, beliau dapat rasakan bisa-bisa berkurangan.  hari kedua dan seterusnya, terasa bertenaga dan kuat.  hari ketiga dan keempat, luka-luka di kaki kering sedikit.  hari terakhir jus dihabiskan, luka memang semakin kering.  badan bertenaga dan bisa-bisa kaki hampir hilang sepenuhnya.
JUS ALOEVERA

En Kamaru Zaman 42 tahun
Beliau sentiasa sihat seperti biasa cuma terasa perut sentiasa berangin dan sedikit mengantuk. Setelah mencuba jus aloevera bersama articsea, pembuangan najis dan masalah sebu perut tidak terasa lagi.
Lagi pula terasa lebih bertenaga dan kurang letih walaupun bekerja sepanjang hari ternyata aloevera dan articsea memang terasa hebat.

Testimoni saya sendiri, Kakchah 42 tahun
Saya sering sahaja terasa mengantuk apabila tiba waktu petang.  semenjak mengambil jus aloevera dan articsea, saya lebih bertenaga, lebih cergas, badan terasa ringan dan sering berpeluh.  Saya juga terasa lebih tenang dan terasa lebih bersemangat.  Perasaan mengantuk pabila tiba waktu petang, tiada lagi.

ARTICSEA dan JUS ALOEVERA

LAIN-LAIN TESTIMONI DARI BLOG LAIN
Pn Norlaila Sulong ( padang hiliran terengganu )
Saya mempunyai masalah buasir sejak dua tahun yang lalu. Kini biji buasir sudah tiada lagi apabila saya mencuba sebotol Aloevera Gel yang pertama. Selain itu, saya juga rasa angin dalam perut semakin berkurangan dan tiada sakit pada bahagian dada yang disebabkan gastrik.
Minyak ikan Arctic Sea yang saya amalkan setiap hari juga membolehkan saya rasa segar dan urat2 tidak sakit lagi ketika memasak di tempat kerja.

Suami saya yang merupakan seorang polis biasanya akan cepat mengantuk, letih dan migrain ketika bertugas, kini rasa segar, kurang stress dan badan yang ringan apabila berat badannya juga menurun dari 95kg ke 85kg dalam masa sebulan apabila menggunakan Aloevera Gel dan Arctic sea.
Anak saya yang berumur 12 tahun yang kurang makan nasi kini lebih berselera setelah minum Aloevera Gel.
Saya akan terus menggunakan produk ini untuk kesihatan kami sekeluarga. Terima kasih



Ustazah Hauriah Muda ( 54 thn/guru - bukit payong, trg )

Saya mempunyai sakit-sakit di bahagian  sendi lutut kaki dan badan kerana berat badan yang semakin meningkat. Akibatnya saya selalu menyuruh anak2 memijak ke atas kaki dan badan untuk melegakan kesakitan.
Saya diperkenalkan oleh rakan sekerja saya, Pn Wan Paridah untuk mencuba Forever Arctic Sea untuk membantu masalah saya ini setelah melihat keseksaan saya untuk menjalankan tugas harian di sekolah. Setelah menggunakan sebotol Arctic Sea, saya dapat merasai kebaikannya kerana saya boleh terus bangun dari katil dengan cepat setiap pagi, boleh bersujud (solat) dengan mudah dan boleh naik tangga dengan senang. Saya mendapati saya lebih cergas dari dulu dan sengal2 di badan berkurangan.
sebelum ini saya pernah menggunakan minyak ikan yang dibeli di farmasi tetapi saya rasa kesannya lambat dan tidak seperti Forever Arctic Sea.
Saya akan mengesyorkan produk ini kepada kakak saya yang mempunyai masalah sama seperti saya.



Hjh Pn Faiza Abd Wahab ( paka, trg )
Saya sungguh berpuas hati dengan kesihatan saya yang bertambah baik setelah menggunakan produk Foreverliving, Aloe Berry Nectar dan Forever Arctic Sea. Pengambilan produk tersebut telah menyembuhkan penyakit saya seperti resdung, asthma, penyakit jantung dan migrain dalam tempoh 2 bulan ini.
Saya rasa bersyukur juga kerana dapat meringankan penyakit ibu  saya, iaitu kencing manis, tekanan darah tinggi  dan masalah buah pinggang. Kini ibu saya bertambah sihat dan segar di mana tahap kencing manis turun dari 28 ke 5 dalam masa sebulan dengan pengambilan 5 botol aloevera gel (80ml x 2 kali/hari), Forever Arctic Sea dan Bee Propolis. Ayah saya yang sering sakit sendi-sendi di kaki dan pinggang juga sembuh setelah mengambil Aloe Berry Nectar, Arctic Sea dan Garlic thyme.
Suami saya En. Rusdi juga rasa lebih segar dan bersemangat kini kerana boleh mengikuti aktiviti sukan selepas balik dari tempat kerja. Suami saya suka dengan Aloevera Gel, Arctic Sea dan Bee Pollen. Terima kasih kepada Forever Living yang sentiasa menjaga kesihatan kami sekeluarga.




Pn Husni Yusof ( paka, trengganu )
Pada 11 Feb 2010, saya telah dimasukkan ke wad hospital pakar kuantan kerana mengalami masalah kolesterol setinggi 15 dan tahap kencing manis 20mmol sejak 2004. Apabila saya diperkenalkan produk ForeverLiving oleh Pn Faiza, saya mencuba dan tahap kolesterol saya turun ke 8.3 dalam masa 2 minggu. Setelah menghabiskan 3 botol Aloevera Gel dan 2 botol Arctic Sea, kolesterol saya turun ke 4.4 dan kencing manis ke 4.6mmol. Saya amat berpuas hati dengan produk Aloevera Gel, Forever Arctic Sea dan Garlic thyme yang meningkatkan tahap kesihatan saya.
Amat menggembirakan lagi apabila anak lelaki saya yang baru menjalani pembedahan selama seminggu di hospital, tempat pembedahannya kering dan sembuh dengan cepat apabila meminum Aloevera Gel 3 kali sehari. Terima kasih kepada Foreverliving kerana memberi cahaya baru untuk meneruskan kehidupan kami sekeluarga.


Pn.Wan Paridah Wan Sarif (51 thn/guru/marang trg)
Saya telah menggunakan produk Forever Living sejak 4 bulan yang lalu apabila diperkenalkan oleh anak menantu saya. Saya sangat mementingkan kesihatan diri dan keluarga. Saya amat tertarik dengan produk Forever apabila melihat kehebatan Aloevera melalui demo produk oleh seorang kawan anak menantu saya.
Dengan itu, saya terus mencuba HIS pack bersama suami dan anak saya. Saya amat menyukai Aloevera Gel dan Arctic Sea kerana saya rasa bertenaga hingga waktu malam walaupun bertugas seharian.
Saya juga rasa kurang sakit pada sendi-sendi di badan. Suami pula yang menggunakan HIS pack dan clean 9, rasa segar dan badah lebih ringan berbanding sulu kerana suami mempunyai masalah kencing manis selama 4 tahun. Berita baik apabila kencing manisnya berada pada tahap stabil berbanding dulu. Suami saya boleh terus bangun dari katil dengan lebih cepat dan tidak perlu duduk seketika berbanding dulu. Suami saya juga boleh beribadat dan solat dari 2 pagi hingga 5 pagi walaupun dia bekerja seharian. Urat-urat pada tangan dan bahiagian dadanya yang selalu sakit, kini semakin melegakan dan kurang sakit lagi.
Manakala anak saya yang mengamalkan Aloevera Gel dan Arctic Sea juga merasakan badannya tidak mudah penat seharian walaupun berkejar ke tuisyen selepas balik dari sekolah.

Pn. Uzam, umur 56thn
- tiada masalah kesihatan kronik
- selepas mengambil aloevera gel selama 4 hari katanya badannya terasa ringan, selepas seminggu dia bertanya saya, org tua ada cacing jugak ke? saya tanya kenapa? katanya masa buang air besar macam cacing keluar, lepas tu sampai skrg saya rasa blk keje petang dh x letih mcm biasa.
hari ini selepas lebih kurang 3 minggu penggunaan aloevera gel, pn uzam bgtau saya baju2 lamanya dh muat balik, beratnya turun 3kg. beberapa hari sebelum tu dia buang air besar, air sahaja, warna kuning mcm lemak2.keluarga dan rakan sekerja menegur perubahan badannya :)
sy pon agak teruja dengan kesannya turun 3kg dlm masa x sampai sebulan, hehe.. katanya die minum air aloe tu 2 kali sehari selama 10 hari, kemudian sekali sehari je. skrg adik nye pon nk mencuba. insyaAllah kita berusaha Allah yang menentukan. yg penting badan kita jadi sihat :)



Pn Min
- masalah penghadaman, buang air besar 3-4hari sekali
- setelah minum aloevera gel, sy membuang tiap2 hari, perut dah x rasa "penuh" macam dulu
badan pon terasa ringan je. saya aim untuk turunkan berat badan pulak :)



Dr Norli
- mak saya ade gastritis, tiap2 hari kena makan ranitidine (ubat gastrik) kalo tak mkn kena la gastrik.
sy bagi die minum aloevera gel + bee pollen. skrg dah lebih sebulan mak saya x makan ubat ranitidine lagi
die pon guna aloe bath gelee utk mencuci muka, katanya muka terasa fresh, tegang. mmg nampak muka mak sy berseri2.
saya pon pengguna produk2 ini (malah pengedar, hehe), br pakai set kecantikan tu seminggu dh nmpk beza (staff yg tegur), muka licin, kedut2 bwh mata pon dh kurg. set spa pon best, segar je rasa.anak pon tegur pas mandi wanginyerrr.
husband sy mmg suka makan aloevera gel ng bee pollen tiap2 pagi, katanya bertenaga je. dh x mintak air kopi ke nescafe ke :)



En. Zul
- kencing manis, darah tinggi, gout, sakit pinggang

- br makan aloevera gel, arctic sea,bee pollen 2 hari sakit pinggang dh makin kurang, sendi2 pon dah x berkeriut2 bila nak bengkok kaki ke solat ke. selepas seminggu menggunakan Aloevera Gel dan Arctic Sea, ibu mertua menegur perutku dah mengempis, nampak ada perubahan. rakan sekerja juga menegur perubahan diri yang semakin mengecil :)

Testimoni di sini saya panjangkan dari blog ini
tq tuan punyer blog... nak pos komen kat blog dia x boleh la plak.  smoga tuan blog ni dimurahkan rezki

NAK HADIAH ISTIMEWA? SILA KLIK DI SINI

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut