TESTIMONI PRODUK FOREVERLIVING

Mari kita lihat beberapa testimoni di antara beribu-ribu testimoni di Malaysia. testimoni luar negara lagi banyak. kalau nak ambil dari luar negara lagi banyak. Tetapi ini hanya testimoni dalam negara sahaja.    bayangkan satu dunia jadi pengguna FLP.  Kalau produk tak bagus takkanlah boleh ada banyak testimoni kan.  dah bertahan selama lebih daripada 35 tahun pula tu!  Di Malaysia sahaja FLP masih lagi dianggap baru.  mengapa FLP diminati di dunia? kerana keberkesanannya... lagipun produknya memang sangatlah murah.  Jom la baca perkongsian saya dan kawan-kawan...


Encik Edzan, 58 tahun.  kencing manis.
Bapa pelajar saya berusia lebih kurang 58 tahun.  mengidap penyakit kencing manis semenjak 25 tahun lalu. dalam 5 tahun ini, dia berhenti kerja.  Isterinya terpaksa bekerja setelah si bapa tidak lagi dapat bekerja.  si bapa matanya sudah rabun kebutaan.  kakinya sudah tidak boleh berfungsi dan bengkak buruk.  Hanya bertahan dengan ubat menahan sakit.  seluruh badan terasa sakit bisa-bisa.
Apabila saya memberikan sebotol jus aloevera, si bapa menghabiskannya dalam masa seminggu. Padahari pertama, beliau dapat rasakan bisa-bisa berkurangan.  hari kedua dan seterusnya, terasa bertenaga dan kuat.  hari ketiga dan keempat, luka-luka di kaki kering sedikit.  hari terakhir jus dihabiskan, luka memang semakin kering.  badan bertenaga dan bisa-bisa kaki hampir hilang sepenuhnya.

JUS ALOEVERA

En Kamaru Zaman 42 tahun
Beliau sentiasa sihat seperti biasa cuma terasa perut sentiasa berangin dan sedikit mengantuk. Setelah mencuba jus aloevera bersama articsea, pembuangan najis dan masalah sebu perut tidak terasa lagi.
Lagi pula terasa lebih bertenaga dan kurang letih walaupun bekerja sepanjang hari ternyata aloevera dan articsea memang terasa hebat.Testimoni saya sendiri, Kakchah 42 tahun

Saya sering sahaja terasa mengantuk apabila tiba waktu petang.  semenjak mengambil jus aloevera dan articsea, saya lebih bertenaga, lebih cergas, badan terasa ringan dan sering berpeluh.  Saya juga terasa lebih tenang dan terasa lebih bersemangat.  Perasaan mengantuk pabila tiba waktu petang, tiada lagi.

ARTICSEA dan JUS ALOEVERA

Pn Norlaila Sulong ( padang hiliran terengganu )
Saya mempunyai masalah buasir sejak dua tahun yang lalu. Kini biji buasir sudah tiada lagi apabila saya mencuba sebotol Aloevera Gel yang pertama. Selain itu, saya juga rasa angin dalam perut semakin berkurangan dan tiada sakit pada bahagian dada yang disebabkan gastrik.

Minyak ikan Arctic Sea yang saya amalkan setiap hari juga membolehkan saya rasa segar dan urat2 tidak sakit lagi ketika memasak di tempat kerja.

Suami saya yang merupakan seorang polis biasanya akan cepat mengantuk, letih dan migrain ketika bertugas, kini rasa segar, kurang stress dan badan yang ringan apabila berat badannya juga menurun dari 95kg ke 85kg dalam masa sebulan apabila menggunakan Aloevera Gel dan Arctic sea.
Anak saya yang berumur 12 tahun yang kurang makan nasi kini lebih berselera setelah minum Aloevera Gel.Saya akan terus menggunakan produk ini untuk kesihatan kami sekeluarga. Terima kasih

Ustazah Hauriah Muda ( 54 thn/guru - bukit payong, trg )
Saya mempunyai sakit-sakit di bahagian  sendi lutut kaki dan badan kerana berat badan yang semakin meningkat. Akibatnya saya selalu menyuruh anak2 memijak ke atas kaki dan badan untuk melegakan kesakitan.

Saya diperkenalkan oleh rakan sekerja saya, Pn Wan Paridah untuk mencuba Forever Arctic Sea untuk membantu masalah saya ini setelah melihat keseksaan saya untuk menjalankan tugas harian di sekolah. Setelah menggunakan sebotol Arctic Sea, saya dapat merasai kebaikannya kerana saya boleh terus bangun dari katil dengan cepat setiap pagi, boleh bersujud (solat) dengan mudah dan boleh naik tangga dengan senang. Saya mendapati saya lebih cergas dari dulu dan sengal2 di badan berkurangan.

Sebelum ini saya pernah menggunakan minyak ikan yang dibeli di farmasi tetapi saya rasa kesannya lambat dan tidak seperti Forever Arctic Sea. Saya akan mengesyorkan produk ini kepada kakak saya yang mempunyai masalah sama seperti saya.

Hjh Pn Faiza Abd Wahab ( paka, Terengganu )
Saya sungguh berpuas hati dengan kesihatan saya yang bertambah baik setelah menggunakan produk Foreverliving, Aloe Berry Nectar dan Forever Arctic Sea. Pengambilan produk tersebut telah menyembuhkan penyakit saya seperti resdung, asthma, penyakit jantung dan migrain dalam tempoh 2 bulan ini.

Saya rasa bersyukur juga kerana dapat meringankan penyakit ibu  saya, iaitu kencing manis, tekanan darah tinggi  dan masalah buah pinggang. Kini ibu saya bertambah sihat dan segar di mana tahap kencing manis turun dari 28 ke 5 dalam masa sebulan dengan pengambilan 5 botol aloevera gel (80ml x 2 kali/hari), Forever Arctic Sea dan Bee Propolis. Ayah saya yang sering sakit sendi-sendi di kaki dan pinggang juga sembuh setelah mengambil Aloe Berry Nectar, Arctic Sea dan Garlic thyme.

Suami saya En. Rusdi juga rasa lebih segar dan bersemangat kini kerana boleh mengikuti aktiviti sukan selepas balik dari tempat kerja. Suami saya suka dengan Aloevera Gel, Arctic Sea dan Bee Pollen. Terima kasih kepada Forever Living yang sentiasa menjaga kesihatan kami sekeluarga.


LAIN-LAIN TESTIMONI DARI BLOG LAIN

NAK HADIAH ISTIMEWA? SILA KLIK DI SINI

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog