FOREVER LIVING kesihatan bisness cantik NUSKIN online aloe vera herba ALOEVERA petua bisness to bisness forever bisness plan cerita-ceriti pengedar kulit JIMAT SLIMMING BIOEVER bisnes Dnars Skincare semulajadi online as lidah buaya penyakit perniagaan rawatan JOM DETOX Untung BISNES kanser Aloe vera gel detox jerawat okamizu penapis udara ubat gigi EJEN DIPERLUKAN FLPAloe NUSKIN Pharmanex PROMOSI gaya sihat murah CLean9 anti aging peluang testimoni articsea bisnes global buat duit madu rakan kongsi BISNES MOBAIL SPA GALVANICSPA WAJAH foreverliving jutawan khasiat kulit berminyak/jerawat R2 living testimonie FLP articsea KULIT KERING kecantikan kencing manis makanan produk sembelit suplemen supliment ANTI KEDUT PRODUK RESDUNG Radang TILAM BIOVELOCITY bisnes forever delima jantung jerebu kolagen kolesterol penapis air untung usus BBplus Kalogen Noni air detoxifier bersih clean 9 demo detoks ejen halal hebat kanser kulit keletihan pakar pencegahan pendapatan pomesteen prolife III ramadhan sunnah suppliment vitamin AGELOC Kelas kecantikan NUSKIN 180 PENYEGAR WAJAH Rawatan Penjagaan Kulit Muka di rumah mudah dan murah ahli air aloevera gel badan berminyak bijak berjimat buaya cuci usus diet dan bersenam dunia ejen utara facial florida kajian keuntungan kolestrol kopi mineral lidah malaysia masalah mudah dan cantik penjagaan register online resdung sakit selangor tenaga tips kecantikan toksin usahawan FLP absobent C Ginseng IFANCA MOBAIL STOKIS FLP Tips Pemutihan Kulit World Wellness agent antioksida antioksidan bakteria gigi bercuti biovco bisness to business bonus cadar 3D cancer darah tinggi detoc diabetis diskaun duit mudah ejen alor setar ejen pulau pinang ekzema gastrik gel genie bra gin-chia herba semulajadi honey insentif islam kakchah kaya kelas percuma kenapa kulit cantik kurus lubuk duit makan makanan tambahan masker menghindar penuaan merawat migrain mineral minyak zaitun motivasi negeri sembilan online bisness pelembab pemulihan penapis air FIR pengedar diperlukan penyakit kronik penyembuh penyembuh penyakit puasa seremban skincare stroke terbaik terlajak ulser water filter ALOE FIRST AgeLocTransformation set Antioksiden BODYSHAPE DOUBLE STEMCELL Diabetes FLP Ultra FLP royal jelly Fields of Greens Forever tooth Bright Free aloevera GALVANIC BODYSPA KULIT NORMAL MH370 ORAC PLAN PMS PRODUK SNE Prolife 3 SPA nuskin TAMBAHAN air purifier air zam-zam aktiviti kecantikan al-quran aloe gelly aloe heat lotion aloegelly anggur angin anti anti kanser anti radang asma asthma awet muda bagaimana bahaya barbadensis bee propolis berat berat badan berkesan bertoksik bisnes dunia daftar darah doa ejen perlis facebook forever brunei. aloevera free g3 gout hadith harga hormon imun jeragat jerantut join kanser kolon karies gigi kawal kanser kebas tangan kedah kelantan kepala keradangan kewangan kimia klinikal kolon korea kuala lumpur kuantan kucing kurma kurus badan langkah dan tip lebah lelong lemak maggi maggie manfaat manggis manja marketing masalah tulang membersihkan mengurang dan menurunkan berat badan menjana metabolisma mlm mudah muka network networking nilai omega 3 organik pantai timur part payu dara pembersihan kolon pencemaran pencernaan pengedar Utara penghadaman pengurusan penyahtoksin penyakit kulit penyelidikan penyembuhan perak polishing peel produk madu program Clean 9 propolis punca putihkan gigi racun makanan rawatan stress register royal jelly rujukan sakit lutut scrub sebab sedekah sedi lutut sendi sensitif simple spa strok time udara utara 20 3 3 konsep 30 40 50 ARTIS Aloe vera MSM Alzheimer Alzheimer tumor Antara Argi BIZNES Bagi anda di kawasan Malaysia Selatan CADAR PATCHWORK CLOEPATRA CoQ10 DNA Epoch Glacial Marine Mud FDA FLP propolis krim Forever B12 Forever Calsium Forever Freedom Forever cardiohealth Forever lean GARLIC-THYME Galvanic spa Garcinia HIV IASC IBS International aloe science council JAKIM JELEBU JURNAL Johor Batu pahat KKM KL KUALA PILAH Kemaman Ko Enzim Kota kinabalu Majlis Aloe Sains Antarabangsa Makanan ideal yang dari sumber semulajadi Melaka Minuman tenaga FAB (Forever Active Boost) Mu Muar Muar untung bizz Nu Skin Nuskin Clear Action PRODUK ANUGERAH PROLIFE PURE MARINE CALOGEN Pahang Pencegahan dan pengurusan kencing manis Penyahtoksik Penyembuhan Semulajadi Untuk Kanser Produk suppliment terbaik untuk rawatan dan menghindar penyakit buasir Qays bin Rafi Al-Qatsi RAWATAN RAMBUT RAWATAN SEMULAJADI RX WATER Radang sendi dan pencegahan Resdung (Sinusitis) Resdung (Sinusitis) dan pencegahan bersama Forever Living SAKIT SENDI DAN GOUT BERBEZA ATAU SAMA SALAM AIDILFITRI 2015 MAAF ZAHIR BATIN SENAWANG September Spa di rumah Temerloh Touch Of Forever Tri-Phasic White System activator active probiotic air bersih air bertenaga air molekul halus ajen aktif alahan alam alfalfa alkali alkohol allah aloefirst aloever alovera amalan ampang analisis angin ahmar anthraquinone anti oksidan anti penuaan anti-bakteria anti-radang anti-virus anugerah forever apa aprikot aroma spa collection artritis asid amino asid salisilik asli aspirin avacado avocado bahan kimi rendah banyak barah barah payu dara barang barli barly batu batu karang bebas bee honey bee pollen beli online beli pos bengkel berlemak berminyak/jerawat berpaten berry bibir bizznest black boroi botol aloevera buah pinggang buasir bukit jalil buncit burn fat cabaran cara cave celup cerita cheras collection comel cyberjaya daftar ahli dan antitumor darah rendah dari rumah day2 debunga demam demam kuning demo aloevera dha di rumah di terima diet dilwale dirumah doktor dubur ejen aktif ejen brunei elergik energy water enzim epa epal equin park essential oil faedah fluoride foerever forever fiber forever kids forever therm freedom full full time gandum ganjaran hebat gelap gemuk gigi gin chia ginko plus global global rally gombak grass gula guna hadiah halal produk aloe vera hand and face soap haram harta hati head hepatitis herbal hijrah how hubungi ibu ibu bersalin ibu mengandung immune impian income infak isnes jana jaya jimat. jom journal jual jus delima jus manggis kacak kaedah kajol kalori kami perlukan kanak-kanak kandungan karada kardiovaskular katarak kawal kawalan kebaikan kebengkakan dan keradangan urat darah kecergasan kecing manis kedut kedutan kekenyalan kelana jaya kelang kelembapan kulit kemurungan kepong keputihan keram kering kerja kesan kesuburan khasiat cuka klia kolagen larut komisyen kongsi kopi kota baru kronik ku kuala kudat kuku kulit berminyak kulit kering dan berminyak kulit lembut kulit mulus kurangkan berat kursus kecantikan kusam lada langkah lanjut usia lavender lawan penyakit leher lemak tepu lemak.aloevera lembut lemon.papermint letih leukemia liang roma lidah bauaya lignin lipis local lumayan lumut madu asli maggis makan malam percuma maketing malam manjung masa masaalah masalah berat badan masalah bintik hitam massage relaxing mata melancong melembap dan mengurangkan tisu parut melembut melembutkan melindungi membantu members memperbaharui memulihkan mencantikkan mencari mencegah menentang mengamit mengandung mengantuk mengenal menguatkan badan menjaga menopaos merah merangsang meransang organ tubuh mesin minyak minyak pati miyak jojoba mlm.bisness modal najis nak negara nutien nutrien nutrisi nutrition nyanyuk obesiti oder online offline omega 9 omron order online forever otot pakar perubatan parkinson part time part-time partner parut payudara pedih ulu hati pegurusan berat badan pelaburan menguntungkan pelancongan pelangsing pelembab NaPCA pelembapan kulit pemakanan pemasaran pembersihan pembersihan mendalam penanam penapis penat pencapaian mewah pengawet pengedar Penang pengedar aloevera penggalak penuaan penyakit asma yang teruk penyelesaian percutian perhatian perhiasan perlis perlu perubatan perubatan aloe vera perubatan terbaik perunding kesihatan petaling pigmen pollen port dickson powder and activator facelift produk Forever singapura proses prostat prostate protein protien psoriasis puchong pulau pinang pulih putih putrajaya racun rakan rambut ramping rasullullah rawatan kecantikan rawatan wajah regangan kulit relaxing resdung aloe heat lotion resepi detox rezeki risiko rm90 runcit sabah sabah sarawak sabun sabun susu beras sahih bukari sains sainstis sakit belakang sakit jantung salam saluran darah saponin saraf sarawak sea seberang prai sebulan segar seimbang sejarah sel darah selamat semanis senak perut senaman untuk cantik sengal senggugut seoul sepang serangan jantung serum sesemut set setiu setiwan sexy sg besi shah sijil halal sinar matahari skin care spike stamina stokis stomach stretch mark subang suci sulpelemen kucing sulpelemen kucing. spike sumber sunah sunblock SPF35 sunblok sunsreeen protector syarikat tanda-tanda tekanan teknologi tinggi tenaga batin tenaga batin lelaki tenang teori terapi terbesar terbukti terengganu terhangat termeloh tidur tinggi tips to toksid trengganu tumbuhan tumor ubat urat urat saraf urut usia viagra video vip visceral vitalize vitamin A vitolize men wajib wang besar wanita weight wheat wheat grass white zaharudin zaitun

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Oktober 2013

TESTIMONI PRODUK FOREVERLIVING

Mari kita lihat beberapa testimoni di antara beribu-ribu testimoni di Malaysia. testimoni luar negara lagi banyak. kalau nak ambil dari luar negara lagi banyak. Tetapi ini hanya testimoni dalam negara sahaja.    bayangkan satu dunia jadi pengguna FLP.  Kalau produk tak bagus takkanlah boleh ada banyak testimoni kan.  dah bertahan selama lebih daripada 35 tahun pula tu!  Di Malaysia sahaja FLP masih lagi dianggap baru.  mengapa FLP diminati di dunia? kerana keberkesanannya... lagipun produknya memang sangatlah murah.  Jom la baca perkongsian saya dan kawan-kawan...


Encik Edzan, 58 tahun.  kencing manis.
Bapa pelajar saya berusia lebih kurang 58 tahun.  mengidap penyakit kencing manis semenjak 25 tahun lalu. dalam 5 tahun ini, dia berhenti kerja.  Isterinya terpaksa bekerja setelah si bapa tidak lagi dapat bekerja.  si bapa matanya sudah rabun kebutaan.  kakinya sudah tidak boleh berfungsi dan bengkak buruk.  Hanya bertahan dengan ubat menahan sakit.  seluruh badan terasa sakit bisa-bisa.
Apabila saya memberikan sebotol jus aloevera, si bapa menghabiskannya dalam masa seminggu.  padahari pertama, beliau dapat rasakan bisa-bisa berkurangan.  hari kedua dan seterusnya, terasa bertenaga dan kuat.  hari ketiga dan keempat, luka-luka di kaki kering sedikit.  hari terakhir jus dihabiskan, luka memang semakin kering.  badan bertenaga dan bisa-bisa kaki hampir hilang sepenuhnya.
JUS ALOEVERA

En Kamaru Zaman 42 tahun
Beliau sentiasa sihat seperti biasa cuma terasa perut sentiasa berangin dan sedikit mengantuk. Setelah mencuba jus aloevera bersama articsea, pembuangan najis dan masalah sebu perut tidak terasa lagi.
Lagi pula terasa lebih bertenaga dan kurang letih walaupun bekerja sepanjang hari ternyata aloevera dan articsea memang terasa hebat.

Testimoni saya sendiri, Kakchah 42 tahun
Saya sering sahaja terasa mengantuk apabila tiba waktu petang.  semenjak mengambil jus aloevera dan articsea, saya lebih bertenaga, lebih cergas, badan terasa ringan dan sering berpeluh.  Saya juga terasa lebih tenang dan terasa lebih bersemangat.  Perasaan mengantuk pabila tiba waktu petang, tiada lagi.

ARTICSEA dan JUS ALOEVERA

LAIN-LAIN TESTIMONI DARI BLOG LAIN
Pn Norlaila Sulong ( padang hiliran terengganu )
Saya mempunyai masalah buasir sejak dua tahun yang lalu. Kini biji buasir sudah tiada lagi apabila saya mencuba sebotol Aloevera Gel yang pertama. Selain itu, saya juga rasa angin dalam perut semakin berkurangan dan tiada sakit pada bahagian dada yang disebabkan gastrik.
Minyak ikan Arctic Sea yang saya amalkan setiap hari juga membolehkan saya rasa segar dan urat2 tidak sakit lagi ketika memasak di tempat kerja.

Suami saya yang merupakan seorang polis biasanya akan cepat mengantuk, letih dan migrain ketika bertugas, kini rasa segar, kurang stress dan badan yang ringan apabila berat badannya juga menurun dari 95kg ke 85kg dalam masa sebulan apabila menggunakan Aloevera Gel dan Arctic sea.
Anak saya yang berumur 12 tahun yang kurang makan nasi kini lebih berselera setelah minum Aloevera Gel.
Saya akan terus menggunakan produk ini untuk kesihatan kami sekeluarga. Terima kasih



Ustazah Hauriah Muda ( 54 thn/guru - bukit payong, trg )

Saya mempunyai sakit-sakit di bahagian  sendi lutut kaki dan badan kerana berat badan yang semakin meningkat. Akibatnya saya selalu menyuruh anak2 memijak ke atas kaki dan badan untuk melegakan kesakitan.
Saya diperkenalkan oleh rakan sekerja saya, Pn Wan Paridah untuk mencuba Forever Arctic Sea untuk membantu masalah saya ini setelah melihat keseksaan saya untuk menjalankan tugas harian di sekolah. Setelah menggunakan sebotol Arctic Sea, saya dapat merasai kebaikannya kerana saya boleh terus bangun dari katil dengan cepat setiap pagi, boleh bersujud (solat) dengan mudah dan boleh naik tangga dengan senang. Saya mendapati saya lebih cergas dari dulu dan sengal2 di badan berkurangan.
sebelum ini saya pernah menggunakan minyak ikan yang dibeli di farmasi tetapi saya rasa kesannya lambat dan tidak seperti Forever Arctic Sea.
Saya akan mengesyorkan produk ini kepada kakak saya yang mempunyai masalah sama seperti saya.



Hjh Pn Faiza Abd Wahab ( paka, trg )
Saya sungguh berpuas hati dengan kesihatan saya yang bertambah baik setelah menggunakan produk Foreverliving, Aloe Berry Nectar dan Forever Arctic Sea. Pengambilan produk tersebut telah menyembuhkan penyakit saya seperti resdung, asthma, penyakit jantung dan migrain dalam tempoh 2 bulan ini.
Saya rasa bersyukur juga kerana dapat meringankan penyakit ibu  saya, iaitu kencing manis, tekanan darah tinggi  dan masalah buah pinggang. Kini ibu saya bertambah sihat dan segar di mana tahap kencing manis turun dari 28 ke 5 dalam masa sebulan dengan pengambilan 5 botol aloevera gel (80ml x 2 kali/hari), Forever Arctic Sea dan Bee Propolis. Ayah saya yang sering sakit sendi-sendi di kaki dan pinggang juga sembuh setelah mengambil Aloe Berry Nectar, Arctic Sea dan Garlic thyme.
Suami saya En. Rusdi juga rasa lebih segar dan bersemangat kini kerana boleh mengikuti aktiviti sukan selepas balik dari tempat kerja. Suami saya suka dengan Aloevera Gel, Arctic Sea dan Bee Pollen. Terima kasih kepada Forever Living yang sentiasa menjaga kesihatan kami sekeluarga.




Pn Husni Yusof ( paka, trengganu )
Pada 11 Feb 2010, saya telah dimasukkan ke wad hospital pakar kuantan kerana mengalami masalah kolesterol setinggi 15 dan tahap kencing manis 20mmol sejak 2004. Apabila saya diperkenalkan produk ForeverLiving oleh Pn Faiza, saya mencuba dan tahap kolesterol saya turun ke 8.3 dalam masa 2 minggu. Setelah menghabiskan 3 botol Aloevera Gel dan 2 botol Arctic Sea, kolesterol saya turun ke 4.4 dan kencing manis ke 4.6mmol. Saya amat berpuas hati dengan produk Aloevera Gel, Forever Arctic Sea dan Garlic thyme yang meningkatkan tahap kesihatan saya.
Amat menggembirakan lagi apabila anak lelaki saya yang baru menjalani pembedahan selama seminggu di hospital, tempat pembedahannya kering dan sembuh dengan cepat apabila meminum Aloevera Gel 3 kali sehari. Terima kasih kepada Foreverliving kerana memberi cahaya baru untuk meneruskan kehidupan kami sekeluarga.


Pn.Wan Paridah Wan Sarif (51 thn/guru/marang trg)
Saya telah menggunakan produk Forever Living sejak 4 bulan yang lalu apabila diperkenalkan oleh anak menantu saya. Saya sangat mementingkan kesihatan diri dan keluarga. Saya amat tertarik dengan produk Forever apabila melihat kehebatan Aloevera melalui demo produk oleh seorang kawan anak menantu saya.
Dengan itu, saya terus mencuba HIS pack bersama suami dan anak saya. Saya amat menyukai Aloevera Gel dan Arctic Sea kerana saya rasa bertenaga hingga waktu malam walaupun bertugas seharian.
Saya juga rasa kurang sakit pada sendi-sendi di badan. Suami pula yang menggunakan HIS pack dan clean 9, rasa segar dan badah lebih ringan berbanding sulu kerana suami mempunyai masalah kencing manis selama 4 tahun. Berita baik apabila kencing manisnya berada pada tahap stabil berbanding dulu. Suami saya boleh terus bangun dari katil dengan lebih cepat dan tidak perlu duduk seketika berbanding dulu. Suami saya juga boleh beribadat dan solat dari 2 pagi hingga 5 pagi walaupun dia bekerja seharian. Urat-urat pada tangan dan bahiagian dadanya yang selalu sakit, kini semakin melegakan dan kurang sakit lagi.
Manakala anak saya yang mengamalkan Aloevera Gel dan Arctic Sea juga merasakan badannya tidak mudah penat seharian walaupun berkejar ke tuisyen selepas balik dari sekolah.

Pn. Uzam, umur 56thn
- tiada masalah kesihatan kronik
- selepas mengambil aloevera gel selama 4 hari katanya badannya terasa ringan, selepas seminggu dia bertanya saya, org tua ada cacing jugak ke? saya tanya kenapa? katanya masa buang air besar macam cacing keluar, lepas tu sampai skrg saya rasa blk keje petang dh x letih mcm biasa.
hari ini selepas lebih kurang 3 minggu penggunaan aloevera gel, pn uzam bgtau saya baju2 lamanya dh muat balik, beratnya turun 3kg. beberapa hari sebelum tu dia buang air besar, air sahaja, warna kuning mcm lemak2.keluarga dan rakan sekerja menegur perubahan badannya :)
sy pon agak teruja dengan kesannya turun 3kg dlm masa x sampai sebulan, hehe.. katanya die minum air aloe tu 2 kali sehari selama 10 hari, kemudian sekali sehari je. skrg adik nye pon nk mencuba. insyaAllah kita berusaha Allah yang menentukan. yg penting badan kita jadi sihat :)



Pn Min
- masalah penghadaman, buang air besar 3-4hari sekali
- setelah minum aloevera gel, sy membuang tiap2 hari, perut dah x rasa "penuh" macam dulu
badan pon terasa ringan je. saya aim untuk turunkan berat badan pulak :)



Dr Norli
- mak saya ade gastritis, tiap2 hari kena makan ranitidine (ubat gastrik) kalo tak mkn kena la gastrik.
sy bagi die minum aloevera gel + bee pollen. skrg dah lebih sebulan mak saya x makan ubat ranitidine lagi
die pon guna aloe bath gelee utk mencuci muka, katanya muka terasa fresh, tegang. mmg nampak muka mak sy berseri2.
saya pon pengguna produk2 ini (malah pengedar, hehe), br pakai set kecantikan tu seminggu dh nmpk beza (staff yg tegur), muka licin, kedut2 bwh mata pon dh kurg. set spa pon best, segar je rasa.anak pon tegur pas mandi wanginyerrr.
husband sy mmg suka makan aloevera gel ng bee pollen tiap2 pagi, katanya bertenaga je. dh x mintak air kopi ke nescafe ke :)



En. Zul
- kencing manis, darah tinggi, gout, sakit pinggang

- br makan aloevera gel, arctic sea,bee pollen 2 hari sakit pinggang dh makin kurang, sendi2 pon dah x berkeriut2 bila nak bengkok kaki ke solat ke. selepas seminggu menggunakan Aloevera Gel dan Arctic Sea, ibu mertua menegur perutku dah mengempis, nampak ada perubahan. rakan sekerja juga menegur perubahan diri yang semakin mengecil :)

Testimoni di sini saya panjangkan dari blog ini
tq tuan punyer blog... nak pos komen kat blog dia x boleh la plak.  smoga tuan blog ni dimurahkan rezki

NAK HADIAH ISTIMEWA? SILA KLIK DI SINI

0 ulasan:

Google+ Followers