RAHSIA CANTIK JELITA
RAHSIANYA?
Set rawatan wajah yang mahal?  Makanan tambahan yang hebat ada kalogen yang tinggi?
Perlukah belanja ribu-ribu untuk tampil cantik?
Perlukah buat rawatan muka setiap minggu di salun?  hmm... kakchah buat di rumah saja.  kakchah ada mesin sterika wajah yang kecil.inilah mesin kecil macam 'sterika' ajaib yang kakchah guna untuk rawatan wajah
ia detox kulit wajah sekaligus meransang kulit agar aktif dan sihat semula jadi.  Ajaib betul sterika kecik ni boleh buat muka kita jadi V-shape. lemak bawah dagu dipecahkan!  kulit wajah diransang jadi bersih dan bebas toksin.  Siapa nak wajah dia nampak suci?  hihihihi
Dan nak cantik, kita mesti sihat.  Nak sihaat mestiah dapat semudah itu sahaja? Cukupkah dengan makanan yang kita makan sehari-hari?  Makanan kita organikkah?
dua produk ini sangat hebat kesannya apabila digabungkan pengambilannya


Hmm... kakchah amalkan minum aloevera gel.  Ia detox tubuh dan jaga usus daripada unsur2 toksin bahaya.  sambil itu ia membekalkan nutriean dan serat yang diperlukan tubuh.  Kakchah amik juga articsea agar kolestrol dalam tubuh dikawal.  Mengapa kakchah memilih produk ini?  Sebab ia adalah produk yang harganya berbaloi dan amat berkesan.  Kakchah boleh nampak wajah sendiri yang sihat ceria apabila memandang cermin sewaktu bangun pagi.  kulit terasa lembab dan tidak pucat.

Mengapa kakchah begitu berminat dengan kesihatan.  Sebab kakchah hidup mahu cergas demi menjaga keluarga.  Kalau kita sihat, barulah kita boleh buat banyak perkara yang baik-baik.

paling penting kita sihat. tubuh terasa cergas.  emosi stabil, jiwa tenag dan hati baik.  Ya, kita haruslah sentiasa jujur dan ikhlas!

Semenjak amik aloevera gel dan articsea, ramai yang tegur kakchah kurus sikit.
Ya, menurut profesor aziz, doktor pakar bedah UKM terengganu, memang aloevera adalah 
super supplement utk mereka yang memang nak kurus.  
Aloevera juga dapat stabilkan gula dan kolestrol dalam tubuh.  
ia juga mengawal tekanan darah kita.  

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog