SAYA PERUNDING KESIHATAN PERCUMA.

SAYA 'AGAK' PAKAR SEBAGAI PERUNDING KESIHATAN  
KAKCHAH bukan menjual produk. Kakchah berkongsi pengalaman dan pengetahuan tentang cara untuk menjaga kesihatan anda.  Kalau Kakchah penjual, kakchah akan jadi penjual, setelah anda membeli, tugas kakchah akan selesai sebab kakchah dah raih untung.  Namun, tugas kakchah bukan setakat itu.  Sebelum anda membuat keputusan memilih produk anda, anda berhak bertanya untuk mengetahui fungsi dan bahan produk.  Membeli atau tidak, itu hak anda. Saya tidak memaksa.  Selepas pembelian, saya masih punya tanggungjawab untuk memantau cara penggunaan produk.  kemudian menilai keberkesanan produk serta meninjau sekiranya timbul masalah.  Contohnya, kadang-kadang timbul tindakbalas tubuh dengan produk spt anda demam, sakit perut, asyik ke tandas...  Kakchah perlu menjawab banyak persoalan sebegitu daripada anda.  Semuanya itu Kakchah lakukan secara percuma.
set ini amat sesuai dengan kebanyakan orang terutama yang mempunyai kencing manis... 
Menurut doktor pakar di universiti Sains Malaysia kubang Kerian, pesakit kencing manis akan berpeluang untuk pulih dari penyakitnya dengan set ini ...
ia memang sesuai dengan semua peringkat umur 


Dengan produk yang mudah dan berkesan ini... saya senang memberi penerangan dan berkongsi pengalaman dan pengetahuan kakchah sendiri dengan anda.  Misi Kakchah adalah untuk memastikan kesihatan rakyat Malaysia.  Kakchah faham, tidak ramai masyarakat kita yang sanggup berkorban demi menjaga kesihatan.  Kakchah amat hormat dengan mereka yang bersungguh-sungguh menjaga kesihatan.

Jika anda mahu kakchah cadangkan produk untuk masalah kesihatan anda, kakchah akan berkongsi dan beri pilihan.  Ingat, keputusan di tangan anda.  Kakchah cuma berkongsi khasiat produk, tetapi hak memilih di tangan anda.

Di blog ini, anda boleh berjimat dan memaksimumkan penggunaan produk kerana kakchah sentiasa bersedia membantu anda untuk jadi lebih sihat.  Sesiapa yang mahu kurus dan langsing, bolehlah hubungi kakchah kerana ada program pengurusan berat badan yang PASTI BERKESAN.  selain itu, anda akan dapatkan tip-tips diet sihat jika anda bersedia untuk beri komitm
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog