MASALAH KULIT


 • DI BAWAH INI TERDAPAT SEBAHAGIAN KECIL TESTIMONI PENGGUNA YANG TELAH MENGGUNAKANNYA ...  SILALAH BACA.  


   • TESTIMONI XZEMA


    "EXZEMA TIADA UBATNYA!! itulah yang dikatakan oleh seorang bakal doktor di Maran,memang betul katanya,memang pesakit xzema akan menderita sepanjang hayatnya..terdetik di hati, bioever pasti boleh membantu dengan izin Allah,Lalu dengan keyakinan penuh di hati,kami meminta izin untuk menyapu bioever..pada awalnya,dia keberatan kerana dia aleri kepada lotion,tapi apabila melihat keikhlasan kami,beliau mengingatkan supaya bioever tak di sapu di bahagian yang diserang xzema,syuku alhamdulillah!!dengan izin Allah,selepas 2 minggu ezema nya kering dan baru baru ni,semasa berjumpa dengannya,bukan sahaja bertambah cantik,kulitnya putih dan gebu dan bebas gatal di leher..Syukur alhamdulillah

    Testimoni 2:
    Kesihannya melihat anak saudara yang semakin hari kulitnya semakin gelap di bahagian leher,ibunya telah mencuba pelbagai produk memutihkan kulit tapi hasil?? mengeciwakan!!! lantaran kesihan,saya cuba menyapu bioever di bahagian leher..alhamdulillah!!! selepas seminggu ,kulitnya lebih sekata dan semakin cerah!!!

    Testimoni 3:
    Rakan saya selalu mengeluh, bila anaknya tersalah makan,bahagian kakinya akan kena radang kulit,memang begitulah lazimnya seorang pesakit xzema..alhamdulillah,semenjak menggunakan bioever yang dibekalkan untuknya di asrama. Setelah menggunakan Bioever, kulitnya dah pulih sepenuhnya dan bonusnya... dia menjadi pelajar yang 'top ten' di sekolah kerana Bioever juga dapat meningkatkan tenaga dan fokusnya di dalam kelas. Dia tak pernah mengantuk dalam kelas,walaupun tidur lewat. begitulah hebatnya BIOEVER!


   MASALAH KULIT WAJAH KUSAM

   kulit muka saya kusam,kering,hitam bawah mata dan kulit agak gelap.selepas 1 minggu pkai be kulit saya lembab,lebam bawah mata dh kurang dan nampak agak cerah .yg paling best tak rasa pedih bila kena panas matahari..


  GATAL GEGATA


  Anak lelaki saya lepas terkena gegata penuh satu badan ..tergaru-garu , mula2 tu nak sapu minyak masak x bagi melarat tp teringat testimoni seorang kakak tentang anak dia kena gegata dulu ..terus ambik BE dan sapu seluruh bahagian belakang badan dia dan depan ...dari kecik2 melarat jadi besar dan kemudian terus tinggal bekas sahaja ..lbh kurang 1 jam setengah "ibu, badan abang dah tak gatal dah ibu" Alhamdulillah ..BE ni memang HEBAT!

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog