FAEDAH DAN KHASIAT PRODUK FOREVER FIELD OF GREEN


Forever Fields of Greens produk yang diproses bersama-sama rumput gandum, alfalfa, rumput barli dan cayenne pepperr muda yang menyimpan bahan-bahan mineral berfaedah (seperti selenium, magnesium dan lain-lain) vitamin dan enzim. Ia mengandungi juga fitonutrien yang penting untuk sistem imun yang sihat. Forever Living menyatukan kesemua bahan tadi dalam 1 botol untuk kita mendapat manfaat rumput hijau agar lebih sihat.
Alfalfa termasuk lapan asid amino penting:
Alfalfa-Tumbuhan sarat dengan nutrien, termasuk lapan asid amino, kalsium, magnesium, kalium dan beta julap semulajadi juga amat berkesan carotene.It ini. Alfalfa sebagai hijau salad.
Semua tumbuh-tumbuhan kaya dengan klorofil, tetapi alfalfa mempunyai melimpah ruah tertentu dan dalam bentuk yang sedia accessible.Chlorophyll berlaku untuk menjadi bahan aktif dalam banyak produk nafas penyegar.Barley Grass mempunyai kesan alkali yang cemerlang:
rumput barli meneutralkan makanan berasid seperti telur, daging gula kerana kaya dengan mineral, unsur-unsur ini adalah meneutralkan asid dalam badan manusia. Ia juga mengandungi protease (banyak jenis) yang membantu penyerapan protein dalam sistem penghadaman.Wheat Grass dikenali sebagai "darah hijau":
Wheat Grass seperti Barley mengandungi banyak alkali, mineral yang amat diperlukan seperti kalsium, kalium, dan chrolophyll penting. Ia membantu untuk pencernaan dan lebih mudah untuk detox, juga mengimbangi pH badan. Sangat nilai asid amino dan protein yang memberi manfaat kepada sistem pencernaan yang sihat dan membantu untuk mengusir bakteria. Membantu menguatkan sistem imun.

Magnesium menggalakkan tulang dan kesihatan otot:
Memastikan tulang anda menerima penjagaan yang terbaik. Magnesium adalah penting untuk struktur tulang, dan kepada pemineralan tulang. Magnesium juga terlibat dalam struktur otot yang sihat dan seperti yang kita tahu memainkan peranan yang penting dalam mengekalkan impuls saraf yang sihat.

Faedah klorofil:
Dalam gandum rumput kepekatan tinggi klorofil dan warna hijau gelap. Chlorophyll dikenali menyahtoksin kuat supaya membantu badan membersihkan dirinya daripada toksin dan kekotoran, terutama menggalakkan pengoksigenan darah.
Kerana struktur molekul klorofil seperti untuk hemoglobin, membantu klorofil aktiviti yang sihat hemoglobin - membantu membina semula dan menambah sel-sel darah merah yang sama meningkatkan dan energy.-seperti yang kita tahu, klorofil pengaruh yang positif ke atas saraf optik juga.


Faedah Selenium dan lada Cayenne :
Selenium-penting mineral bahawa badan manusia memerlukan untuk biasa mineral berfungsi.Tindakan surih adalah antioksidan yang kuat dengan sendiri, tetapi meningkatkan potensi vitamin E apabila kedua-duanya diambil bersama-sama. Juga bantuan yang berkesan untuk orang yang mengidap penyakit kencing manis kerana Selenium memainkan penting peranan itu untuk mengeluarkan semula insulin dalam sel-sel yang tidak sakit. Manfaat lain daripada Selenium: membantu mengembang kesihatan sperma agar lebih sihat.

Cayenne pepper
Bahan pedas ini dimuatkan dengan nutrien. Ia mengandungi vitamin C, besi, kalsium, fosforus dan B comlex vitamin. Cayenne adalah sangat baik ketika cuaca sejuk dan cili ini dapat memanaskan badan anda dan memaksa tubuh anda untuk mengeluarkan peluh toksin. Ia juga membersihkan saluran pencernaan, seterusnya membantu untuk membersihkan.

Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.