ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

22 Oktober 2012

IBU KALOGEN dari SEMPORNA

inilah rupanya kalogen asli atau disebut sebagai ibu kalogen.  Ia sebenarnya  rumpai laut .
mengandungi kepekatan kalogen yang tinggi.  dipek dengan berat setiap satunya 100g.
harga RM28 satu pek.  Pos laju tambah RM10.  boleh beli sehingga 8 bungkus untuk sekali pos RM10 tu. maknanya, lagi banyak dibeli, lagi la murah harganya...


cara nak guna...







rendam cuci, toskan, simpan.  Masak dengan api yang terkawal.  simpan dalam peti sejuk, ambil 3 kali sehari.  Pagi, petang dan malam.  simpan baik-baik...
hmm... selain buat makan macam jeli tu, boleh juga tambah dalam minuman.... dan boleh buat masker tau...
Semuanya ada penerangan pada bungkusan

kalogen ni murah saja.  kalau nak pakai, boleh hubungi saya KAKCHAHJELITA 0126448260.  Nak pakai kalogen ni kenalah rajin sikit.  dan semestinya bersabar.  dah ramai orang pakai pun.  Hm... saya dapat ni yang paling murah harganya.  Ini kalogen dari Semporna Sabah, tempat kalogen ini diambil dan diproses.  Grednya adalah yang terbaik.  Lebeh baik berbanding yang berwarna kuning emas tu, kata si pembekal tu.  Dia pun ada jual yang kuning tu, dan harganya murah sikit daripada yang ini.  Jika mahu, bagitau saya ye.  


tapi, 'uolss'... saya belum cuba.  saya suka cuba yang mudah-mudahkan saya dan kesannya cepat. Paling penting, sudah terbukti kejayaaannya. Saya sendiri sudah merasai keberkesanan kalogen saya iaitu BBplus kalogen.  Harga, tak jadi masalah jika ia menyenangkan hati .  

Nak yang MURAH
atau
YANG MAHAL

KITA ADA PILIHAN. HASILNYA? sesuai dengan harga.  terpulanglah pada anda.  Saya sediakan untuk anda...  
Share:

1 ulasan:

Nani berkata...

dari negeri ku ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut