ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

6 November 2012

KESAN RADIASI DARI TELEFON BIMBIT


ADA satu uji kaji.  dua telefon bimbit digunakan.  Satu untuk membuat panggilan dan satu lagi menerima panggilan.  Sebiji telur mentah diletakkan di tengah-tengah. 





beginilah keadaannya kedudukan telur itu diletakkan.  Sekejap lagi dua telefon ini akan melepaskan gelombang elektrikal medan megnetnya dan telur ini akan merakam gelombang tersebut.

PEMERHATIAN
15 MINIT - tiada aoa-apa berlaku
25 minit - telur mulai panas
45 minit - telur semakin panas
65 minit - telur MASAK - dah boleh makan. 
 siapa nak makan telur radiasi nih? angkat tangan

dan keseannya jadi begini juga...



IKTIBAR : jangan guna hp terlalu lama.



dan gunalah tilam Bio Velocity

Ini bukan tilam biasa tu, ya tuan-tuan dan puan-puan. Ini pelapik tilam macam selimut atau toto sahaja. tak payah nak guna elektrik, tak payang nak isi air, tak payah nak isi angin, tak payah nak bawa berat-berat. Nak guna, bentang saja atau nak balut badan pon tak pa. Saiznya selebar katil queen dan ia tak tebal mana. material lembut ringan dari sutera. mudah la nak bwak balik kg atau pi jalan2. semua boleh pakai guna. 


FUNGSI BESAR: ia akan menyingkirkan radiasi tubuh sekaligus mengembalikan tenaga yg sepatutnya kita ada. sebenarnya, tenaga kita diganggu oleh radiasi iaitu medan megnet eletrikal yang datangnya daripada benda2 spt hp, tv, komputer dan semua brg2 yg menggunakan kuasa elektrik/bateri. sebab itulah sekarang ini mcam2 jnis penyakit dok ada kita jumpa dan dengar. punca penyakitnya, doktor pun tak leh nak rumuskan dan kita pon pening duk pikir pasaipa. Sebenarnya, radiasi di mana-mana. Rakaman gelombang tenaga solar dari tilam Bio VC inilah yang membantu menyingkirkannya.

hubungi saya untuk promosi istimewa!
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut