KEBAIKAN NUSKIN AGELOC R2

Ah, panjangnya nama!
sepanjang namanya, khasiatnya juga panjang. Apa yang membuatkan R2 ageLOC begitu istimewa?  Mari kita lihat apakah kandungannya.  (R2 ada sijil halal).  Ini adalah penemuan pertama dalam sejarah teknologi yang mana sebelum ini rangkaian ageloC menghasilkan produk yang bertindak dari luar.
Kini, dengan kajian penyelidikan selama 30 dalam bidang genetik anti penuaan, R2 dapat menyusun aturkan semula genetik anda, menghapuskan masalah penuaan, meransang penghasilan kalogen, memulihkan sel, membersihkan dan menyegarkan semula gen (nyahtoksin).
bahan Utama R2 siang - herba-herba akar tradisi, ginseng, cendawan mycelia, ekstrak buah delima dan cordyceps.  Bahan-bahan ini memang sudah biasa di pasaran cina. pemilihan bahan dalam kadar dan komposisi tertentu membuktikan teknologi sains anti penuaan telah memberi manfaat kepada kepada kita dalam bidang kecantikan dan kesihatan.  untuk menangani punca-punca kehilangan tenaga yang berkaitan dengan proses penuaan. Ianya dapat menyusun aturkan semula gen kita dan menjadikan gen kita lebih bertenaga dan  sihat dengan memberi tumpuan kepada menangani punca-punca penuaan dan termasuklah kepada masalah kesihatan yang ada. Campuan ekslusif ini dapat meningkatkan 3 bidang utama iaitu ketajaman mental, peningkatan tenaga dan keinginan seksual.


kandungan R2 malam pula adalah ekstrak biji anggur merah. ekstrak oren merah dan ekstrak biji brocoli. campuran ini dapat menyokong mekanisme pembersihan sel melalui penyelenggaraan persekitaran yang bersih, menghentikan kerosakan struktur sel yang disebabkan toksin, menetapkan semula gen-gen baru ke tahap muda, baru dan segar.

keajaiban di sebalik ageLOC sejak ia dihasilkan adalah idea bahan-bahan tertentu dalam nisbah tertentu bekerja di bahagian-bahagian tertentu badan untuk membawa ungkapan genetik muda. Kerjasama ini dengan LifeGen Technologies mengesahkan bahawa modulasi  (penyusunan semula)gen dari bahan yang sama boleh berbeza dari jenis tisu jenis tisu. Tambahan pula, dos bahan tertentu boleh menghasilkan tindak balas gen yang berbeza, terdapat contoh-contoh yang menunjukkan bahawa dua dos bahan yang sama tidak membawa kesan modulasi sama, dan lebih banyak tidak selalunya lebih baik. Mencari dos yang betul ekstrak betul mengoptimumkan ungkapan pengubahsuaian genetik.
 kesimpulannya, walaupun bahan-bahan ini biasa dalam gabungan produk lain, pemprosesan dan nisbah yang unik dalam R2 memberikan kesan yang unik pada pengguna.  Ia merupakan penemuan yang sangat hebat dan kerana itulah ia menjadi bahan dalam rencana Discovery Channel.

Diet dan pemakanan kita seharian walaupun tidak menjejaskan fungsi genetik gen kita akan tetap berubah menjadi semakin tua.  Kita bukannya mahu melawan takdir yang menidakkan proses penuaan tetapi kita dapat menghadapi proses penuaan itu secara lebih berani, bersemangat, positif, sihat dan bertenaga.  Kerana apa... HIDUP KITA BUKAN HANYA UNTUK KITA.
Share:

1 ulasan:

Jennylice Johanna berkata...

Brapa harga ney kak

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog