RAHSIA AWET MUDA dengan Nuskin ageLoc -R2

Pernahkah anda mendengar ungkapan... doktor yang terbaik bagi kesihatan kita adalah tubuh kita sendiri!  Ya, tubuh ini ada sistem pertahanannya sendiri. 
Ubat-ubatan moden sebenarnya tidak diperlukan tubuh dalam keadaan yang sihat.  Mengapa tubuh yang sihat itu penting? Ada kaitankah dengan awet muda?
Sebenarnya, awet muda boleh terjadi jika tubuh kita sihat dan menghasilkan kalogen bagi melawan tekanan luar seperti radiasi, kemasukan toksik, tekanan fizikal dan jangkitan bakteria.  Semua itu boleh mengganggu fungsi tubuh.  Jika tubuh dalam keadaan sihat, antibodi yang melawan tekanan-tekanan ini terhasil.  Maka, tubuh akan sihat secara semula jadi.  Tubuh yang sihat dapat mengekalkan kalogen malahan dapat membekalkan penghasilan kalogen tanpa perlu kita mengambil tambahan kalogen atau suntikan seumpamanya.

bagaimana nak memastikan tubuh kita sihat secara total?  Sihat yang bukan kerana pengambilan ubat-ubatan.  sihat secara semula jadi?

Saintis yang bertanggungjawab dalam menghasilkan R2
TIPS: Makanlah makanan seimbang dan ambil makanan tambahan untuk mengatasi kekurangan nutrien yang diperlukan tubuh.

Maka, Terhasilnya produk Ageloc R2 - ia menjadi sejarah yang hebat
Nu Skin Enterprise bekerjasama secara eksklusif dengan Life Gen Technologies berkonsentrasi dalam melakukan penelitian Genetik Manusia (DNA) telah menemukan cara untuk mengidentifikasi dan menghentikan penuaan dengan cara pendekatan secara genetik. Mereka berhasil menemukan cara bagaimana menyusun ulang (me-reset) kelompok gen remaja atau Youth gen…

Nuskin AgeloC R2 adalah satu-satunya supplement di dunia, teruji secara klinis tanpa efek sampingan (kerana ia 100% herbal).  pengambilannya dapat menyihatkan tubuh dan proses awet muda berlaku secara semulajadi.  Ia mampu menjadikan tubuh berkemampuan secara maksimum mengembalikan kecergasan seolah-olah anda adalah anak remaja!
Proses penyihatan tubuh di mana tindakannya membaiki sel-sel secara terus kepada genetik menjadikan tubuh mengalami proses BALIK MUDA.  
Gen-gen tubuh manusia kembali seperti ketika seperti kita berusia 20-30 tahun  di mana kecergasan dan kemampuan fizikal berada di tahap maksimum! 
Tidak hairanlah pengambilan R2 bakal meningkatkan tenaga dan stamina 
Malahan ia juga dapat meningkatkan sinergi otak
Fungsi tubuh di mana jantung menjadi pusat hidup, ia terbukti meningkatkan sinergi jantung 
Sebelum itu, ia menggeledah gen-gen kita dan membetulkan kepincangannya dengan menjalani proses detoxifikasi kepada sel2 tubuh.

Kepada yang ingin memiliki tubuh dan wajah yang awet muda, ambillah R2.  R2 bukan untuk mencantikkan tubuh dan wajah semata-mata... Ia adalah suplement yang menjaminkan kesihatan tubuh secara total!  Apabila tubuh sihat, maka wajah dan tubuh akan berseri.  Itulah rahsia awet muda sebenarnya.
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog