ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

14 Mei 2013

Ageloc r2 dan tindak balasnya

Cara mengambil Ageloc r2
Ambil r2 pil yang berwarna putih (botol yang tinggi) sebanyak 6 biji selepas sarapan pagi.
Selepas makan malam ambil r2 pil berwarna gelap (dalam botol yang rendah) sebanyak dua biji.
Minum air yang secukupnya.

ADakah r2 ada kesan sampingan kepada tubuh kita?
Tidak.
Malahan ia membantu tubuh menyahtoksin dan menyusun semula sel2. Seterusnya memperbaharui sel yg sudah rosak. Jadi... apabila r2 bertindakbalas dengan tubuh maka berlaku proses pembongkaran.
Apa itu proses pembongkaran? Ia adalah rasa kesakitan atau seumpama peperangan sel sel tubuh yg bermasalah dengan sel baru. Sel baru ini akan mencari kekuatan. Sel lama yang bermasalah cuba mempertahankan  kedudukan. Sebab itulah kita semakin terasa sakit di tempat bermasalah. Apakah fungsi Ageloc R2.  R2 bertindak secara biologi ke atas sel yg bermasalah terlebih dahulu.  Jadi.. jangan terkejut jika anda menjadi lebih sakit setelah ambil R2. R2 adalah seumpama tentera yang melawan musuh-musuh yang mahu merosakkan negara (tubuh anda).  Anda mesti faham apa yang berlaku pada diri sendiri. Inilah analogi yang dapat saya jelaskan kepada anda.

Berapa lamakah proses pembongkaran ini berlaku kepada pengguna R2?
Ada pengguna R2  mengalami proses pembongkaran ini dalam masa seminggu sahaja.  Mereka yang sudah sedia sihat, tidak menghadapi banyak masalah yang perlu diperbetulkan.  Manakala yang menghadapi banyak masalah penyakit dan kesusutan tahap kesihatan, tempoh proses pemulihan boleh jadi mengambil masa sehingga tiga bulan.
Walaubagaimanapun, setelah proses ini berlalu, pengguna mula menikmati hasil yang sungguh luar biasa.  Ini adalah kerana sel genetik anda dilindugi daripada proses penuaan dan serangan radikal bebas.

Kini, saya telah melalui pengalaman bersama R2

Anda, Bila lagi?


NAK HADIAH ISTIMEWA? SILA KLIK DI SINI

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut