ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

18 Mei 2013

Nuskin Polishing Peel

nak tahu harga sila hubungi saya.  
Ia bertindak sebagai penggilap kulit dengan memberikan hasil yang terbukti secara klinikal setaraf dengan profesional.
dapatkan satu Polishing Peel di rumah.  Keistimewaan dari enzim labu  dapat mengangkat kekusaman sel kulit mati.  mineral dari tanah bentonite dapat mengjhilangkan toksin dan kotoran dalam kulit.  scrub  ini tidak mengasai kulit sebaliknya tindakannya yang lembut dan halus  menjadikan kulit cerah dan halus.

Apa itu kulit mati?
ia adalah lapisan kulit yang bercampur dengan kekotoran termendap menjadikan ia sel mati.  sel ini susah utk dikeluarkan dan lama kelamaan akan menjadi tebal.  

Mengapa kulit kusam (kulit mati) perlu disingkirkan?
 jeragat mula terbentuk dan kulit menjadi kasar dan lesu.  Apa akan terjadi jika dibiarkan?
Sebab itu, jika dibiarkan kulit kusam / mati tanpa rawatan, ia boleh terbantuk menjadi Jeragat.  dan bagi yang kulit berminyak, ia boleh menjadi jerawat. 

Cara
sapukan secara nipis di wajah.  biarkan seminit hingga 3 minit.  gunakan jari untuk menyental wajah secara perlahan-lahan.  semburkan wajah dengan mist NaPca jika terlalu kering.

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut