Set Cear Action

Set ini dirumus khas untuk mengatasi masalah wajah berminyak.  Kulit berminyak menjadikan wajah kelihatan kusam.  Selain itu wajah juga akan disapa jerawat, masalah noda hitam dan putih (black head white head). 
RM6xx. harga saya ada diskaun 

Berikut adalah produk-produk yang terdapat dalam set ini:-
Clear Action Cleancer
Ia dapat membersih sampai ke dalam pori-pori.  Ia memang diformulakan dengan Salicylid asid untuk mencegah timbulnya jerawat akibat kekotoran dan minyak bercampur.  salicylid asid ini membantu mengeluarkan kekotoran dari dalam pori-pori kulit. Kulit akan terasa segar dan bersih tanpa terasa kesat atau kering pada wajah.

Clear Action Day Treatmen

Merawat dan melindungi kulit pada siang hari dengan membantu mengurangi jerawat dan parut jerawat.  Hexapeptide-2 dapat mengurangkan kemunculan noda-noda hitam dan putih.  Ekstrak teh putih merupakan antioksidan yang tinggi dan melindungi kulit serta membantu ketahanan kulit dari ancaman kerosakan.  Kulit akan lebih sihat dan cerah.

Clear Action Toner
ia dapat menyegarkan dan mengawal minyak berlebohan menjadikan wajah bebas kilap dan segar.  Licorie ekstrak dapat memberi ketengangan pada wajah dan melindungi  kulit daripada masalah iritasi.  Zinc PCA mencegah pengeluaran sebum.  manakala potassium ascorbyltocoperyl phosphate (kombinasi vit C dan E mengembalikan penghasilan antioksidan asli kulit bagi melawan ancaman jerawat!

Clear Action Night Treatment
ini merupakan rawatan wajib semasa anda tidur.  ia bekerja untuk mengurangi masalah parut jerawat, menghaluskan, membersihkan wajah dan membantu kulit untuk mendapatkan tona kulit yang sekata.


Cara menggunakan
sebaik sahaja bagun tidur, cuci wajah dengan Clear Action Cleancer.  
Pakai toner.  Letak toner pada kapas. sapu pada wajah dan leher.
Pakai Clear Action Day treatment.  picit sedikit di jari.  dot-dot pada wajah dan ratakan.
Bila pulang kerja/ malam sebelum tidur- cuci wajah.
guna clear Action Night teratmen

Ok video tentang set produk ini boleh dilihat di Sini 


Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog