ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

26 November 2013

BAGAIMANA JOIN MEMBER FOREVER LIVING

Ada terlalu ramai yang ingin tahu tentang produk kesihatan Foreverliving Produk (FLP).  Ya, produk-produk FPL nyata menang dari segi pertandingan HARGA MURAH.  Memang terbaik murah di pasaran dalam 'range' produk berkualiti.  Contohnya, Absorbent-C : setiap pilnya sama dengan khasiat 12 biji buah oren segar!  Setiap botol ada 100 biji.



Contoh lain... Forever Bee Propolis. Khasiatnya untuk ketahanan tubuh melawan virus atau bakteria yang memberi alahan kepada kulit.  Ia membantu dalam rawatan penyakit kulit seperti exema, jerawat, alahan, psiorosis dan lain-lain seumpamanya.  Setiap botol ada 60 biji untuk sebulan hingga dua bulan penggunaan (didatangkan dalam bentuk tablet untuk memudahkan pengambilan.  tak perlu lagi titik-titik ke dalam mulut.  

Juga memastikan jangka hayat produk).  Jika daftar sebagai ejen dapatlah 15% diskaun.  Jika daftar sebagai ejen VIP, 30% dan 5% bonus.

Ok, nak bagitau berita gembira.DAPAT ALOEVERA GEL botol kuning secara PERCUMA. Dengan keahlian Forever seumur hidup...Foreverkan

WahhhHHHHHH PERCUMA tu! sapa nak bagi?  Tapi FLP bagi la.

UNTUK MEMEUDAHKAN ANDA MENDAFTAR KAKCHAH DAH SEDIAKAN LINK TERUS KE WEB KAKCHAH DI http://kakchahjelita.flp.com

atau klik disini 


ok, itu tak best.  Yang best, setiap pembelian kita lebih kurang RM1250 (atau lebih kurang RM1245+/- ) selepas tolak harga diskaun ahli sekaligus ataupun pembelian dalam jangka masa sebulan OPPSS bukan sebulan, tapi dua bulan, anda layak dapat diskaun pembelian seterusnya 30% dan 5% bonus.  



Ok itupun tak best.  Tak best? ada lagi yang best.  Apabila anda sertai FLP dengan RM1,245+/- tu, anda boleh ajak kawan-kawan sertai keluarga FLP untuk manfaat diskaun beramai-ramai.  Bila lagi nak dapat diskaun harga dengan dapat barang percuma (dapat Aloevera free)... selagi FLP dok buka peluang, masa nilah kita 'join' ramai-ramai demi menjaga kesihatan kita yang semakin terancam.  

Ya, kesihatan mesti dijaga.  Jangan main-main takpa-takpa saja.  Takut nanti tinggal celepa (takda apa).  



Di mana lagi kita nak cari produk kesihatan yang murah? Di farmasi, di pasar malam?  ya, bolehla tu... 


Tetapi berbaloikah?  Mencukupikah dengan keperluan tubuh serta ancaman hebat masa kini.  Kita ni pantang digoda dengan makanan sedap-sedap. 

Pantang jumpa, terus nak ngap!  Masalahnya, makanan yang sedap-sedap tu semua bahaya pada kesihatan.  Berminyak, kolestrol tinggi banyak lemak, tinggi garam, banyak gula, ada bahan kimia dan sebagainya... huhuhuhu nak nangis tak nak makan lah kan... 
tetapi mampukah kita menahan godaan dengan hanya makan sayur.  sayur pula beli yang organik.  (tanam sendiri lagi baik kan... sebab yang ditanam kat kebun tu ada racun perosak dan baja kimia) masak pula dengan cara merebus, bakar dan kukus.  

Nak makan ke?  Pasti selepas tu anda kurus.  Dan pastilah ramai rakyat Malaysia yang berat badan unggul capai BMI 18 ke 24 saja. Lebih malang lagi ada yang seksa macam nak mati menahan kelaparan.


Kesiannn


kawan-kawan... jangan jadi begitu.  memang kesianlah.... Ok, teruskan makan. Nikmati hidup. Apa gunanya hidup jika nak makanpun tak boleh.  Bukan nak makan yang haram, nak makan yang sedap dan halal saja.  Ok, makanlah ... Tetapi jagala kesihatan.  Ingat, kesihatan itu juga nikmat hidup.  Nak sihat...ambillah makanan tambahan.  nak dapat harga murah berbaloi, sertai FLP.  Di sini, anda boleh dapat produk dengan harga murah dan dapat diskaun lagi.  



Bagaimana nak sertai? Tanyalah kakchah.  Wasap saja pun ok.  kakchah ni baik hati, sentiasa melayan apa saja nak tanya.  (Tapi sapa yang nak masuk ahli dengan orang len, kakchah tak berapa ikhlas nak layan.  Jadi, tanya upline sendiri hahahaaha)  

Bagaimana nak sertai secara online?  jom lihat di CARANYA DI SINI



KALAU NAK HADIAH ISTIMEWA? SILA KLIK DI SINI
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut