SERTAI FOREVERLIVING secara ONLINE

Sudahkah membaca tentang produk aloevera dan articsea yang hebat itu.  Nak jumpa kakchah, jauh.  Dah telefon tanya macam-macam hal tentang kesihatan dan produk dan sudahpun faham tentang fungsi produk FLP... sekarang, anda nak sertai keahlian atau join member.  Kakchah bagi langkah demi langkah.

Kak Chah telah sediakan link mudah terus ke website pendaftaran cuma masukkan maklumat diri anda dan lokasi penghantaran yang di inginkan, selepas itu buat bayaran, anda akan di beritahu dalam email bila penghantaran akan di buat.


Selamat menuju kejayaan bersama group kakchah dan kami sedia membantu dan memimbing anda mencapai kebahagian kesihatan, masa dan kewangan demi merelisasikan impian anda yang tergendala sewaktu masa dahulu. 

Di bawah adalah step demi step pendaftaran dari web forever living

Pertama, buka web foreverliving product
Kedua, pilih butang JOIN NOW

Beginilah paparannya. SETERUSNYA, isi maklumat yang diperlukan. bahagian Spouse tu isilah nama pasangan anda.  Suami isteri kena buat satu akaun sahaja.  Semua bahagian PERSONAL INFORMATION, CONTACT INFORMATION dan MY PREFERENS.  Kemudian, tekan NEXT.

Akhirnya tekan butang sponsor information.  Click pada option 1

di ruangan ini letak ID 600000296349 
pastikan ia id kod yang betul.  

kemudian, buat pembelian online.  buat pilihan bayaran TERUS ke akaun syarikat FLP

Kemudian emel.  Klik pada tulisan Emel di sebelah kanan.  dan emelkan kepada flpm@forever.net.my  kemudian tunggu  respon.  jika dalam sehari dua hari tak ada respons, telefonlah ke nombor ini... 0392820033.
Kalau tak faham, tanyalah kakchah.

Berurusan atas talian internet (online) bukan sahaja menjimatkan masa dan tenaga, tetapi untuk memudahkan urusan anda.  Anda tidak perlu pandu kereta jauh-jauh, bayar parking, isi minyak untuk membeli produk.  Sebaliknya produk yang akan tiba di muka pintu anda.  
Share:

Tiada ulasan:

Facebook Badge

Popular Posts

Contact Us

Nama

E-mel *

Mesej *

Translate

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Arkib Blog