ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

12 November 2013

SABUN SUSU BERAS - haluskan kulit

dalam pek baru.  Asli 100%.  
Dari hujung kaki ke hujung kepala.  Sangat best menggunakan sabun ini.  baunya yang lembut dengan wangian bunga jasmin.  tekstur sabunnya lembut dibuat daripada minyak kepala, susu dan beras siam.  tiada bahan kimia yang bahaya.  selamat dan suci.
Saya menggunakannya dari hujung kepala ke hujung kaki.  Ya, kadang-kadang, saya buat sabun kepala.  ia bukan seperti sabun mandi biasa yang dibeli kat pasaraya tu.  Ia memang berbeza.  namun, komposisinya yang lembut apabila terkena air, menyebabkan ia cepat habis.
Bagaimana nak jaganya agar tidak tahan lama? Hmmm nanti kakchah akan bagitau rahsianya.  Mudah sangat.
Halal dan suci ya.  yakinlah!
Apakah rutin penjagaan wajah kakchah?  Kakchah cuci wajah dengan sabun ini sahaja ye.  mudah sahaja.  lepas cuci muka, bolehlah terus tidur.  kalau rajin sikit, sapulah krim malam.  Esok pagi boleh bangun awal-awal.  mandi dan sabunlah badan menggunakan sabun ini.
beginilah rupa sabun ini.
Walaupun ia sabun MURAH... tetapi ia benar-benar lumayan berbaloi.  BERBALOI sebab keberkesanannya.  Ramai sudah yang berpesan dan mencari sabun ini.  Malahan ada yang terkejut apabila kakchah cakap harga sabun ini rm4 seketul.  Ya RM4 sahaja, bukannya RM40.  Kalau beli 3 ketul RM10. Kalau beli sedozen RM28.  kalau nak kena pos? tambah RM10 semenanjung. RM13 Sabah sarawak.

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut