ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

22 Disember 2013

JOIN AHLI FOREVERLIVING dan DAPAT DISKAUN

HARGA BARANG dah naik kebanynakannya. gaji kita banyak tu lah juga.  selepas ditolak dengan keperluan diri dan keluarga, hanya ada lebihan sedikit.  Nak beli makanan kesihatan seperti vitamin dekat farmasi, rasanya macam cukup-cukup saja.  Kita ni terancam dengan macam-macam kimia dalam pemakanan.  kena buat sesuatu agar toksin tu disingkirkan daripada tubuh agar kita terus sihat dan bekerja. 

Nak beli produk untuk detox tubuh... lagi mahal.
Kakchah cadangkan kita berjimat dengan membeli barang yang ada diskaun.  Dekat mana ada diskaun. Jusco, Giant, Big dan lain-lain buat 'sale' bukan setiap bulan.  Guardiant, Watsons, farmasi-farmasi buat jualan lelong bukan selalu.  jadi bila nak dapat diskaun?

Dengan Foreverliving anda boleh.  mari sini kakchah nak habaq mai.

Join secara on9 hanya RM105.00.  Jika dtg dekat kakchah, RM95 saja.  tak ada renew2.  tak payah bayar tiap-tiap tahun.  Dah join ahli... dapat beg kit starter yang comel beserta katalog... bolehlah 'enjoy' dengan diskaun 15%.  OPSSS KAKCHAH LUPA NAK BAGITAU?


nak dapat diskaun lagi besar?  tunggulah jualan murah setahun sekali!
eh... dak eh... ini jualan hari-hari pun dapat diskaun 30%.  Bukan 30 la 35%!  Semasa beli dapat 30%, lepas tu diberi bonus pembelian lagi 5%.  Ishk mana nak ada ni... jualan murah kat mana nih!
DEKAT STOKIS FOREVERLIVING.  HARI-HARI ADA JUALAN MURAH.

EH, bukan semua orang boleh dapat tau! syarat pertama, jadi pengedar (distributor)

BOLEH LA BELI APA SAHAJA PRODUK DENGAN DISKAUN 30% dan dapat BONUS belian 5% sebulan lepas tu.  Mailah bila-bila masa dekat mana-mana stokis untuk membeli barang dengan potongan 30+5%.  Barang murah dah.  dapat diskaun lagi.

INILAH MASANYA NAK BERJIMAT!
kakchah boleh tolong anda berjimat.
WASAP 0126448260
Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut