ALOE VERA FOREVER LIVING PRODUCT.PELANGSINGAN,MAKANAN,KESIHATAN,KECANTIKAN.TIPS,PERNIAGAAN,SELANGOR,PERAK,MELAKA,SEREMBAN,pengedar,jana,bisness,kerja,kosong,part,time,hangat,berjaya,dunia,160negara,KHASIAT,KEBAIKAN,LIDAHBUAYA,ONLINE,DETOX,JOM,PARTTIME,FULL,HANGAT,JANA,GLOBAL,WORLDWIDE,FREE,SPA,detox,shaklee

FOREVER GLOBAL BIZZ

USAHAWAN ALOEVERA FOREVER LIVING PRODUK, DAFTAR DAN BELI ONLINE, PENGEDAR MALAYSIA SABAH DAN SARAWAK wasap.my/0192830717 atau wasap.my/0126448260

17 Januari 2014

Seronok dengan cadar 3D

Trend sekarang.
Mengapalah agaknya orang suka denan cadar 3 D ni.  pertama, sebab coraknya cantik.  bunga timbul-timbul.  Kedua, sebab kualiti kainnya bagus.  lembut, tebal dan selesa pada kulit - memang boleh tidur lenalah dengan cadar ni.
ketiga, selimutnya yang dua lapis.




Tetapi harganya.... MAHAL.  saya dah survey dah.  memang tak kurang daripada rm300!  mengapa mahal?
pertama sebab trend baru.  kedua sebab kos bawa masuk barang tinggi.  ketiga, faktor nak untung. keempat jenama.  ada orang yang menjenamakan cadar ini dengan jenama tertentu menyebabkan ia menjadi mahal.
oh, saya fikir sebab kualiti kainnya berbeza.  saya dah survey sepintas lalu dan berpintas lalu (banyak kali dah)... saya rumuskan stok cadar yang saya dapat sama saja dengan cadar lain yang mahal tu.
mengapa saya dapat harga murah? JUAL pun MURAH?
saya membeli dari ejen yang mengimpot sendiri cadar ini dari kilangnya di China.  Stok dibawa masuk banyak, dengan kontena melalui kapal laut. Harganya jadi murah.

Hmmm sekarang cadar ni dahpun turun harga.  wah, minyak sudah naik, cadar turun harga pulak? hmm... tak apa, kita tengok berapakah harga yang kakchah bagi.  Ini memang nak habiskan stok.  sila klik di bawah.

Jom tengok cadar di SINI

Share:

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Badge

kakchahjelita. Dikuasakan oleh Blogger.

Google+ Followers

Translate

Arkib Blog

Pengikut